Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@01:31:39 GMT

رفاه اجتماعی یکی از برکات وحدت مسلمین است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۱۷۰۹

رفاه اجتماعی یکی از برکات وحدت مسلمین است

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: وحدت مسلمانان و سران کشورهای اسلامی برکات ویژه‌ای در زمینه اقتصادی، علمی، امنیتی و رفاه اجتماعی خواهد داشت. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، حجت‌الاسلام سید محمود نبویان معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امروز چهارشنبه 23 آبان در آئین افتتاحیه دومین دوره جشنواره عکس وحدت طی سخنانی با تأکید بر نقش هنر در انتقال مفاهیم و ارزش‌ها گفت: قرآن کریم یک متن عادی نیست، بلکه خداوند متعال آن را با هنری ویژه در اختیار بشریت قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: قرآن کریم دو نگاه را درباره مسأله وحدت مطرح می‌کند؛ یکی نگاه امری که درباره آن می‌فرماید «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا» و دیگری نگاه نهیی که بیانگر پرهیز از تفرقه و جدایی از یکدیگر است، «وَلَا تَفَرَّقُوا». خدا از واژه «جَمِیعًا» استفاده می‌کند و این به معنای اهمیت وحدت جمعی انسان‌ها است.

وی با اشاره به تحریم‌های صورت گرفته از سوی آمریکا گفت: اگر کشورهای اسلامی متحد بودند، با توجه به فشارهای اقتصادی که به کشورمان آوردند، رابطه خودشان را با کشورهای غربی قطع می‌کردند. به عبارت دیگر، برای حل مشکلات اقتصادی کشور نیاز به اتحاد کشورهای اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان رفاه اجتماعی را یکی از برکات و ثمرات وحدت دانست و افزود: کنفرانس وحدت اسلامی که امسال سی و دومین دوره برگزاری آن است، برکات بسیاری داشته است. وحدت مسلمانان و سران کشورهای اسلامی برکات ویژه‌ای در زمینه اقتصادی، علمی و امنیتی و ... خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه در مسأله وحدت باید روی مشترکات کار شود، گفت: معنا و مفهوم وحدت باید بیش از پیش برای عموم مردم تبیین شود تا مورد سوء استفاده برخی‌ها قرار نگیرد.

نبویان در پایان گفت: امروز گفته می‌شود که بیشتر اختلاف شیعه و سنی در فقه است اما وقتی همین فقهیات را نیز مورد بررسی قرار می دهیم می‌بینیم که شیعه و سنی در 90 درصد فقه نیز با هم مشترک هستند.

انتهای پیام/

R1410/P1013149/S4,37/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اهل سنت ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل سنت ایران اهل سنت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند

سرهنگ احسان آنقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خدمات مشاوره و روانشناختی نقش تعیین کننده‌ای در ارتقای سلامت روان، تقویت روابط اجتماعی و پیشرفت فردی و اجتماعی در جامعه ایفا می‌کند و توسعه و تقویت این خدمات می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و آرامش جامعه کمک شایانی داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان در تمامی دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان مرکزی، گفت: دسترسی آسان به این خدمات در محیط کلانتری‌ها، موجب شده که افراد احساس امنیت و حمایت بیشتری داشته باشند و این امر به کاهش استرس و اضطراب آنان و افزایش همکاری با مجریان قانون منجر شده است.

وی افزود: همچنین مشاوران و روانشناسان مستقر در کلانتری‌ها با تشخیص سریع مشکلات روانی و ارائه راهکارهای مناسب از تکرار رفتارهای مجرمانه جلوگیری و به بازپروری و بازگشت مجرمان به جامعه کمک شایانی می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این امر علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، در بلند هزینه‌های مربوط به دستگاه قضائی و پلیس را نیز کاهش داده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: سال گذشته ۴۲ هزار و ۱۲۲ مورد خدمات مشاوره فردی در مرکز مشاوره آرامش و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های این استان ارائه شده است.

سرهنگ آنقی تاکید کرد: تأثیر این خدمات روانشناختی بازتاب مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های ارجاع شده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان را به همراه داشته که در چشم انداز اجرایی سال جاری، تقویت و کیفی سازی این خدمات به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دنبال می‌شود.

وی گفت: همچنین در سال گذشته تعداد ۶۸ مورد کارگاه‌های روانشناختی با موضوعات موضوعات فرزند پروری، مهارت‌های کودک و نوجوان، تربیت فرزند، ارتباط با نوجوان، آسیب فضای مجازی در مرکز مشاوره آرامش به صورت تخصصی برای خانواده‌ها برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان داشت: سامانه تلفنی پلیس پاسخگو به شماره تماس ۰۹۶۵۸۰ نیز به صورت رایگان در ساعات اداری آماده ارائه خدمات روانشناختی رایگان به شهروندان است.

سرهنگ آنقی بیان کرد: عموم مردم می‌توانند از خدمات مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان که در زمینه‌های مختلف فردی، تربیتی، تحصیلی، کودک و نوجوان، ازدواج، خانوادگی ارائه می‌شود، بیشترین بهره گیری را داشته باشند.

کد خبر 6081606

دیگر خبرها

  • کشورهای اسلامی در برابر نسل‌کشی مردم غزه خود را به خواب غفلت زده‌اند
  • اصغر فرهادی بخشی از هنر انقلاب است/ هنری که نگاه اصلاحی دارد
  • معارفه معاون جدید اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم منصوب شد
  • سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • وعده صادقی که اتحاد کشورهای اسلامی را مستحکم‌تر کرد
  • اقدام شجاعانه ایران اسلامی در نتیجه وحدت و تقریب ملت آن است
  • نقشه استعمار، ایجاد اسرائیل بزرگ
  • اتحاد ملی و انسجام اسلامی هم افزایی یا تعارض؟