Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@14:20:14 GMT

پيمان سپاري ارزي مانعي در رشد صادرات است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۱۷۲۳

پيمان سپاري ارزي مانعي در رشد صادرات است

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي سنندج گفت: اجراي پيمان سپاري ارزي مانعي براي افزايش روند صادرات کالاهاي توليد داخلي شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيدکمال حسيني روز چهارشنبه در نشست خبري اظهار داشت: کاهش ارزش ملي مي توانست فرصت خوبي براي افزايش و رونق صادرات باشد ولي با اجراي دستورالعمل هايي همچون پيمان سپاري ارزي اين مهم تحقق پيدا نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه توليدکنندگان صادرات محور از اين مساله ابراز ناراحتي و نارضايتي کرده اند، افزود: پيمان سپاري ارزي موجب شد بسياري از صادرکنندگان کالاهاي خود را صادر نکنند و تنها تعدادي که با شرکت هاي خارجي قرارداد داشتند بخاطر عمل به تعهداتشان کالا صادر کنند.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي سنندج اضافه کرد: عمده بازار عراق در اختيار ترکيه بود و اين شرايط اقتصادي اخير در ايران مي توانست به گونه اي مديريت شود که بخشي از اين بازار در اختيار تجار ايراني قرار گيرد.
وي يادآور شد: پيمان سپاري ارزي به منظور برگشت ارز به کشور اجرا شد در حاليکه هيچ توليد کننده صادرات محوري نيست که خواهان برگشت پول خود نباشد لذا بايد فکر اساسي براي صادر کنندگان کرد.
حسيني در ادامه با اشاره به اينکه در حال حاضر 12 تشکل زير مجموعه اتاق بازرگاني سنندج هستند، تاکيد کرد: اتحاديه صادر کنندگان استان، انجمن صنعت فرش ايران شبعه کردستان، انجمن مصالح ساختماني از جمله اين تشکل ها هستند.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي سنندج گفت: خانه معدن استان هم قرار شده زير نظر اتاق به ثبت برسد که کارهاي مربوطه در اين راستا در حال انجام است.
وي از تشکيل انجمن ملي توت فرنگي در اين اتاق خبر داد و افزود: براي تشکيل اين انجمن در زير مجموعه اتاق مرکز کردستان نياز به مشارکت پنج استان ديگر داريم.
حسيني اظهار داشت: براي اينکه نظرات و برنامه ها تنها براساس فکر و ايده يک نفر نباشد 9 کميسيون در حوزه هاي مختلف اعم از کشاورزي، صنعت،معدن، گردشگري ، ماليات وتامين اجتماعي در اتاق بازرگاني سنندج ايجاد شده است.
وي يکي از برنامه هاي مهم اتاق را برگزاري دوره هاي آموزشي دانست و يادآور شد: از ابتداي سال جاري تاکنون هفت هزار و 436 نفر ساعت آموزش توسط اتاق ارائه شده است.
حسيني تاکيد کرد: آموزش به رونق کسب و کار و تجارت توليدکنندگان و صادرکنندگان ما کمک فراواني خواهد کرد به همين دليل تداوم برنامه ها و دوره هاي آموزشي يکي از اولويت هاي اتاق سنندج است.
7348/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پورنچای دانویواتانا دبیر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان با بیان اینکه خرسندم که توانستم به‌عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم، گفت: از تمام کسانی که فرصتی را مهیا کردند این جلسه برگزار شود، بسیار سپاسگزارم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو ACD در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اضافه کرد: این مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان TOBB برگزار شد و در پایان نیاز به گسترش چنین اجلاس‌هایی برای رسیدن به توافق مورد تأکید قرار گرفت.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) افزود: برای‌ اینکه بتوانیم گفت‌وگو‌ها را بین ۳۵ کشور ACD و همچنین گفت‌وگو‌های میان منطقه‌ای را با یکدیگر ادامه دهیم، برگزاری چنین اجلاسی مؤثر است.

دانویواتانا با تأکید بر اینکه به‌لحاظ ارتباطات با ایجاد استاندارد‌ها و قوانین باید در موضوع سرمایه‌گذاری ما اعضای مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با یکدیگر تبادلات بیشتری داشته باشیم، ادامه داد: در این مسیر موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، ادامه داد: غیر از اینکه علاقه‌مند هستم چنین جلساتی تداوم داشته باشد، قصد داریم افراد دست‌اندرکار به مشکلاتی که در این موضوع وجود دارد به‌صورت عمیق فکر کنند تا بتوانیم با همکاری‌ها مشکلات را برطرف کنیم.

دانویواتانا متذکر شد: اگر هرکدام از اتاق‌های بازرگانی آمادگی خود را به‌عنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب شوند در نهایت می‌توانیم به اجماع برسیم.

وی یادآور شد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین مجمع‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین نیاز است نتایج توافقات به‌صورت گزارش به ACD ارائه شود و از طریق بهبود شرایط مشکلات را برطرف کنیم تا در مسیر توسعه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش آنا، مجمع گفتگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع برعهده ایران است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی.
ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود