Web Analytics Made Easy - Statcounter

سحر دانشور کارگردان و مستندساز یاسوجی از حضورش با دو اثر «فتح الفتوح» و «تا آزادی» در نهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سحر دانشور، کارگردان و مستندساز یاسوجی که با دو مستند «فتح الفتوح» و «تا آزادی» خواهان حضور در نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شده است، در گفتگو با .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... گفت: «فتح الفتوح» در حوزه تاریخ شفاهی تولید شده و روایتگر تشکیل نخستین هیئت مذهبی در شهر یاسوج را است.


وی افزود: تا پیش از این هیچ تشکل و هیئت مذهبی در یاسوج نبود تا اینکه این هیئت، از دهه 70 در یاسوج راه افتاد و اقدامات فرهنگی اثرگذار و ماندگاری را انجام داد، تا امروز هم همچنان در حال فعالیت است.

این مستندساز ادامه داد: این هیئت در بسط و گسترش فضای مذهبی و هم در شکل دهی نسلی از جوانان مذهبی در این منطقه، نقش مهم و موثری داشته است و در کنار ایجاد فضای خاصی در این شهر، به عنوان یک الگو در سطح استان مطرح شده است.

دانشور خاطرنشان کرد: تولید این مستند قبل از ماه مبارک رمضان امسال شروع شد و تاریخ شفاهی هیئت را در سلسله گفتگوهایی با مسئولان و بنیانگذاران این مرکز جمع آوری کردیم. در حال حاضر نیز کار در مرحله تدوین و انجام برخی از اصلاحات قرار دارد و تا دو هفته آینده آماده نمایش می شود.

این مستندساز یادآور شد: رویکرد ما در ساخت این مستند تربیت نیرو است و اینکه چگونه می تواند یک تشکل در محلی که هیچ سابقه ای از این قبیل فعالیت ها ندارد ایجاد شود و از آن مهمتر با انجام کدام اقدامات موفق به نسل سازی و پرورش نیرو شده است.

 

دانشور در پایان تصریح کرد: در جریان ساخت مستند «فتح الفتوح» از تصاویر آرشیوی زیادی استفاده شده که این مطالب برگزاری دوره های آموزشی و دوره های مطالعاتی این دانش آموزان از سال 1373 تا امروز را دربر می گیرد.

وی به دیگر اثری که برای نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار درنظر گرفته اشاره کرد و گفت: مستند «تا آزادی» به مسئله پرداختن رسانه‌ها، فعالان زن و برخی از مسئولان دولتی به مسائل غیر واقعی و حواشی در برابر خواسته‌های اصلی و واقعی بانوان می‌پردازد.

گفتنی است نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار» دی ماه ۹۷ در تهران و سایر شهرها برگزار می‌شود و علاقمندان تا 5آذر ماه فرصت دارند آثار خود در سایت AmmarFilm.ir ثبت و تا 10آذر تحویل دبیرخانه این جشنواره دهند.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­ حیدرزاده در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع پژوهش گفت: موضوع برنامه و مستندی که قرار است طبق این متن آماده شود، سقط جنین است و آشفتگی آماری که در این حوزه مشاهده می‌شود که ما آمار متقنی نداریم که در دست سیاست گذاران و برنامه ریزان باشد برای اینکه بتوانند برای پیشگیری و کم کردن آمار سقط جنین برنامه ریزی کنند، ­­این مستند به این آشفتگی آماری می‌پردازد.

وی افزود: مجموعه مستند «کوچک، بزرگ و بزرگتر» که از طرف رادیو معارف ساخته می‌شود یک مجوعه مستند ۱۵ قسمتی است و این پژوهش یکی از ۱۵ قسمتی است که ساخته می‌شود و قرار است، ­اواخر تابستان از رادیو معارف پخش شود.

وی درباره دشواری‌های کار و روند کار گفت: مهم‌ترین مشکلی که در این حوزه و موضوع داریم اینکه افراد خیلی خوددار هستند که اطلاعات بدهند و کسانی که غیرقانونی کار کرده اند حاضر نیستند­، جلوی دوربین مصاحبه کنند. ­

وی افزود:­ ما برای خیلی از منابع تحقیقاتی خود به صورت میدانی با افراد گفتگو می‌کنیم ­و ­مجبوریم در مناطقی که دارو‌هایی غیرمجاز این موارد خرید و فروش می‌شود، حضور داشته باشیم، خطراتی که در این زمینه است، مهم‌ترین مشکل در مسیر ساخت این مجموعه است، ما توانستیم با چند نفر از گروه‌هایی که در زمینه سقط جنین مبارزه می‌کند مرتبط بشویم که این نقص را جبران کنیم.

وی درباره فرق پژوهش رادیویی با پژوهش مکتوب گفت: برای ساخت مستند رادیویی چند مرحله وجود دارد، ­­مرحله اول باید این مستند براساس یک پژوهش انجام شود، ­­پژوهشی که براساس واقعیت‌های میدانی، تحقیق‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی که معتبر هستند و منابع دیگر که بتوانند اطلاعاتی درباره موضوع ارایه بدهد؛ آرشیو‌های صوتی و تصویری است، ­ مصاحبه‌های مردمی است حتی مصاحبه‌های کارشناسان و افراد خبره، اما تفاوتی که با پژوهش دانشگاهی دارد این است که تکیه ما به آمار به روز خیلی بیشتر است.

درباره این موضوع سالهاست که مقاله نوشته می‌شود، رساله‌های دکتری دفاع می‌شود و مقاله‌هایی که در در نشریات علمی معتبر چاپ می‌شود ولی اینها دیگر منبع ­قابل استفاده برای مستندی که در این حوزه می‌خواهد ساخته شود، نیست و باید به روز باشد تا بتوانیم اعتماد مخاطب را جلب کنیم.

او درباره همکاری نهاد‌ها هم گفت: یک بخشی از نهاد‌های دولتی معمولا در این زمینه زیاد همراهی نمی‌کنند شاید به این علت که به نوعی نقص کار بعضی از نهاد‌ها مخصوصا در حوزه بهداشت و درمان را نشان می‌دهد، خیلی مایل نیستند در این حوزه کار کنند، ولی گروه مردمی هست که در این زمینه خیلی فعال هستند که شعبه‌های متعددی دارند و دارند در زمینه حفظ حیات جنین کار می‌کنند.

وی گفت: منظور از آشفتگی آماری سقط جنین، سقط جنین قانونی نیست، سقط جنین قانونی آمار دارد  که وزارت بهداشت و پزشکی قانونی به صورت رسمی اعلام می‌کنند اما  این آماری که آنها ­اعلام می‌کنند، با آن آماری که در جامعه اتقاق می‌افتد خیلی متفاوت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



­
­

دیگر خبرها

  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • دانش آموزان اردبیلی آزادی یک زندانی غیرعمد را رقم زدند
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا