Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزیر راه و شهرسازی گفت: این صحیح نیست که متقاضیان اقساط مسکن مهر را پرداخت کنند و اجاره نشین باشند و حوزه بعد از سال‌ها صاحب خانه نشده باشند. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا محفوظی ظهر امروز در مراسم تکریم و معرفی مدیرکل قدیم و جدید راه و شهر‌سازی همدان در سالن اجتماعات گنجینه دفاع مقدس همدان اظهار داشت: مسئولان راه و شهر‌سازی استان نباید منتظر یاری و کمک مسئولان کشوری در حوزه راه باشند و باید خودشان با بهره‌مندی از توان و ظرفیت و تعامل بین دستگاهی وحمایتی که نمایندگان مردم  همدان در مجلس شورای اسلامی و نماینده ارشد دولت در استان از آنان دارند با دعوت از معاونان وزیر راه و شهر‌سازی به استان برای جذب اعتبار‌های مناسب برای فعال‌سازی طرح‌های نیازمند اعتبار تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره بر اینکه در حال حاضر همدان ظرفیت‌های مناسبی در حوزه راه‌های ریلی و جاده‌ای دارد افزود: راه‌آهن هم یکی از این ظرفیت‌ها است که می‌شود با بهره‌مندی از توان بخش خصوصی آن را در استان فعال کرد و اجازه نداد سرمایه‌گذاری در این حوزه مدت‌ها معطل بماند.

محفوظی همچنین درباره مسکن مهر در استان هم گفت: انتظار داریم مدیر‌کل جدید با تعامل و هماهنگی بین‌بخشی که دارد وضعیت مسکن‌ مهر بلاتکلیف در استان را به سرعت مشخص کند این صحیح نیست که متقاضیان اقساط مسکن مهر را پرداخت کنند و اجاره نشین باشند و حوزه بعد از سال‌ها صاحب خانه نشده باشند. مسکن موتور محرکه اقتصاد استان و کشور است و در ضمن سرپناهی هم برای مردم تامین می‌کند.

 معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه ظرفیت و توانمندی مناسبی در بخش خصوصی وجود دارد که به خوبی از آن استفاده نمی‌شود، اظهار داشت: برای فعال‌سازی شرکت‌های ریلی خصوصی در استان همدان هم بایدتمام تدبیر را به کار برد. در دوره‌ای واگذاری خدمات حمل و نقل هوایی کشور هم برای استفاده از توان این بخش با مخالفت‌های مواجه بود اما با شروع به کار پیمانکاران و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این بخش حالا این حوزه به صورت دوگانه دولتی و خصوصی مدیریت می‌شود و بهتر از گذشته هم شده است.

 محفوظی افزود: از مدیر کل جدید هم انتظار داریم که با همدلی به مانند گذشته اختیارات خود را تفویض تخصصی کند تا با این اعتماد‌سازی اداره امور این اداره به روزمرگی دچار نشود و مدیر کل با تمام توان در حوزه‌های کلان راه‌ها امور را مدیریت کند. همدان 2 خط راه‌آهن دارد و خط زنجان بیجار هم که عملیات اجرای آن اغاز شده است به این خط متصل خواهد شد.

وی گفت: بخشی از قوانین سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور هم نیازمند اصلاح است که باید با تعامل و همدلی و بهره‌مندی از نظر‌های کارشناسی همه کارشناسان و مهندسان فعال در این نظطام اطلاح شود تا امور مردم بهتر انجام شود.

محفوظی افزود: همچنین از معاون عمرانی استاندار همدان هم انتظار داریم که اجازه بدهند مدیر‌کل سابق راه و شهر‌سازی همدان مجدد به این اداره کل که خانه اصلی او است برگردد تا از توان و ظرفیت‌ها تخصصی او در این حوزه استفاده شود.

 معاون استاندار همدان در هماهنگی امور عمرانی استان نیز در این مراسم اظهار داشت: با حضور فرزانه در اداره کل راه و شهر‌سازی استان برخی از گره‌های کاری این حوزه باز شد نمونه آن هم معطل ماندن راه آهن همدان تهران بود که با پیگیری استاندار و نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بخش عمده کار آن انجام شده بود اما باید مداوم پیگیری می‌شد تا به سرانجام برسد که با پیگیری فرزانه نتیجه داد.

 محمود‌رضا عراقی افزود: ممتد جلسه‌های بازنگری طرح جامع برگزار می‌شود. تلاش کرده‌ایم که این طرح مبتنی بر نقشه‌های جدید تهیه شده بازنگری شود تا در سال‌‌های آینده در اجرا با مشکلاتی که قبلا وجود داشت مواجه نشویم. بازنگری طرح جامع همدان هم به موقع تمام می‌شود. همچنین عامل موفقیت مدیران را جذب همدلی و همکاری همه عوامل مرتبط در آن حوزه بر اساس توان و تخصص بیان کرد(ارشدیت و مرشدیت).

وی گفت: نباید در اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای عجله کرد یا تعلل با خرج داد بلکه باید در زمان مناسب این طرح‌ها را به نتیجه کمی و کیفی رساند که طرح‌های حوزه راه‌و شهر‌سازی هم این خصوصیت را دارد.

 فرهاد فرزانه مدیر‌کل سابق راه و شهر‌سازی همدان هم در سخنانی کوتاه از همکاری تلاش وهمدلی بین بخشی همکارانش در 2 سال فعالیتش در این حوزه تشکر کرد و گفت: هر فعالیتی در راه و شهر‌سازی استان همدان به موفقیتی منجر شده است نتیجه کار شبانه‌روزی همه همکاران بوده است رسانه‌ها هم با نقد منصفانه همیشه یاری دهنده  این حوزه در استان بودند.

در این مراسم از فرهاد فرزانه مدیرکل سابق راه‌و شهر‌سازی استان تقدیر و حسن ربانی ارشد که معاون سابق فرزانه بود و قبل از این سمت هم مسئول حراست اداره کل بوده است به عنوان مدیرکل راه و شهر‌سازی استان معرفی شد فرهاد فرزانه هم بعد از 2 سال مدیریت راه وشهرسازی همدان به معاونت عمرانی استانداری  همدان برگشت.

 انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند

در مقایسه با تسهیلاتی ۷۰ تا ۹۰ درصدی قیمت تمام شده مسکن که اغلب کشور‌ها در اختیار شهروندانشان قرار می‌دهند، تسهیلات پرداختی در کشور ما در حوزه مسکن تقریبا هیچ است و کمکی به بهبود حال مردم در این حوزه نمی‌کند.

به گزارش آرمان امروز، رضایی معاون شرکت عمران شهر‌های جدید می‌گوید ۴ دهک از جامعه حتی توان اجاره مسکن را هم ندارند و در مسکن مهر افرادی هستند که پول شارژ ساختمان را هم ندارند. ۶ دهک جامعه توان خرید خانه را ندارند. با مردمی مواجه هستیم که حتی اگر مسکن شان را تامین کنیم توان نگهداری آن را هم ندارند.

طبق سرشماری سال ۱۳۷۵ چیزی حدود ۷۳ درصد از مردم دارای خانه ملکی بوده اند؛ اما این آمار در سال ۱۳۹۵ به ۶۰ درصد رسیده است و در مقابل با رشد جمعیت و به دلیل ناتوانی مردم از خرید مسکن، اجاره نشینی در این بازه زمانی حدود دو برابر شده است. تورم و کاهش قدرت خرید مردم در جای خالی مدیریت دقیق بازار مسکن وارایه تسهیلات ناچیز از سوی دولت به مردم درحوزه مسکن سبب شده است، بحث مسکن و مدیریت و سامان دهی آن به یکی از مسائل مدیریتی کشور بدل شود.

به گفته کارشناسان، در مقایسه با تسهیلاتی ۷۰ تا ۹۰ درصدی قیمت تمام شده مسکن که اغلب کشور‌ها در اختیار شهروندانشان قرار می‌دهند، تسهیلات پرداختی در کشورما در حوزه مسکن تقریبا هیچ است و کمکی به بهبود حال مردم در این حوزه نمی‌کند. در سال‌های اخیر، علاوه بر کند شدن شدید تولید و عرضه مسکن، رشد غیرمنطقی قیمت مسکن، قدرت خرید و استطاعت مسکن برای مردم را به شدت کاهش داده و اقشار متوسط و ضعیف جامعه را بیش ازپیش از خانه دار شدن دور کرده است. به همین دلیل درصد کمتری از خانوار‌ها به تهیه مسکن ملکی قادر بوده و بخش عمده آن‌ها به ناچار متقاضی مسکن استیجاری شده و سیلی از مردم به سمت اجاره نشینی پناه بردند که این موضوع خودافزایش مضاعف و بی سابقه اجاره بها رابه دنبال داشته است.

دیگر خبرها

  • ۷۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن واجد شرایط سه‌گانه شدند
  • ۷۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن واجد شرایط سه گانه شدند
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • گره ناگشوده مسکن ملی در آذرشهر/ جانی که به لب رسیده است
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • معاون استاندار هرمزگان: ۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تحویل مردم شده است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی
  • طرح‌های اوقات فراغت باید جوانان را در مسیر درست و صحیح قرار دهد
  • مدیرکل جدید راه و شهرسازی هرمزگان معرفی شد