Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: از ابتداي سال تاکنون حدود 80 عمليات نا امن سازي کشور توسط گروهک هاي تروريستي به وقوع پيوسته که شناسايي و خنثي شده اند.

به گزارش ايرنا، سردار اميرعلي حاجي زاده روز چهارشنبه در نشست خبري که در حاشيه کنگره سه هزار شهيد استان قزوين برگزار شد، افزود: دشمنان ايران اسلامي شامل آمريکا و رژيم صهيونيستي به همراه رژيم آل سعود و امارات متحده عربي سه طرح جنگ اقتصادي،جنگ نظامي و ناامن سازي ايران را دنبال مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: آنها مي خواهند همان طرح ناامن سازي عراق و سوريه را در ايران پياده کنند و براي تحقق اين هدف به هر وسيله اي از جمله گروهک هاي تروريستي و منافق متوسل شده اند.
اين مسئول اضافه کرد: ايران با هوشياري و عمليات پيش دستانه موفق شد اتاق فکر گروهک هاي تروريستي را مورد هدف قرار داده و اکثر عمليات آنها را با شکست مواجه سازد.
وي اضافه کرد: تنها سه يا چهار درصد عمليات گروهک هاي تروريستي در سال جاري موفق بوده و مابقي عمليات هاي آنها با اقدام به موقع نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي شکست خورده است.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با اشاره به توانمندي هاي نيروهاي مسلح و هوافضا گفت: تقريبا ماهانه يا هر فصل يک موفقيت جديد نظامي در کشور رونمايي مي شود اما به دليل برخي مصلحت ها همه آنها اطلاع رساني نمي شود.
حاجي زاده اضافه کرد: همواره در حوزه موشکي، هواپيمايي، پهبادهاي بدون سرنشين، جنگ الکترونيک و پدافندي و حوزهاي ديگر زميني، دريايي و فضايي کارهاي بزرگي انجام مي شود که برخي در مقاطع مختلف رسانه اي مي شود.
اين مسئول ادامه داد: برآيند اين دستاوردها قدرت برتر ايران در منطقه است که دوستان و دشمنان نيز به آن اذعان کرده اند.
وي با بيان اينکه اوج فناوري هاي يک کشور در حوزه نظامي به کار گرفته مي شود،افزود: امروزه براي ساخت و توليد يک موشک و هدايت آن براي برخورد دقيق به نقطه هدف فناوري بسيار پيچيده اي نيازمند است که ايران از جمله کشورهاي داراي اين فناوري است.
حاجي زاده با تاکيد بر تلاش مسئولان براي حل مشکلات مردم،گفت: ايران در دست يابي به اين فناوري پيچيده موفق بوده، اما چگونه است که هنوز برخي از مشکلات کشور در حوزه هاي مختلف از جمله اقتصادي و ... حل نشده است؟
اين مسئول اضافه کرد: امروز در بخش غير نظامي با مشکل فناوري مواجه نيستيم بلکه مشکل اصلي ما در نوع مديريت است و اگر نگاه و الگوي ما برگرفته از فرهنگ ايثار و شهادت باشد تمامي موانع حل خواهد شد.
وي با بيان اينکه مردم نقش موثري در انتخاب مديران و اصلاح وضع جامعه دارند، گفت: مردم مي توانند با انتخاب مديران انقلابي و جهادي گام هاي بلندي را براي حل مشکلات جامعه بردارند.
حاجي زاده يادآور شد: ما از جبهه هاي پيچيده و سخت دوران دفاع مقدس عبور کرديم و کارهاي نشدني شدني شد و مي توانيم با مديريت بهتر از اين مقطع حساس نيز عبور کنيم.
6101*3013
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند متشکل از چند متخصص و عضو هیات علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶ سیلندر گام برداشته و موفق شدند نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴ هزار سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید. این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، باید با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

بر اساس این خبر، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو ‌است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودروهای تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی بررسی و مطالعه و در نهایت موتور مبنای ۴ هزار سی‌سی ۶ سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • بمب منفجرنشده‌ای که 100 سال زینت‌بخش یک باغچه بود! (+عکس)
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور