Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی راه‌آهن، سعید محمدزاده مدیرعامل راه‌آهن، در جلسه شورای هماهنگی مدیران گفت: بخش اعظم خدمات ایستگاه‌های راه‌آهن علاوه بر خدمات مسافری به خدمات بار اختصاص یافته اما در عین حال باید خدمات مسافری، لحظه‌ای، اثرگذار و  برخط باشد و کوچک‌ترین اختلالی در آن ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر مدیریت جدی تأخیر قطارهای مسافری، خواستار توجه مدیران به ایمنی و آمادگی راه‌آهن برای فرا رسیدن فصل زمستان شد.

مدیرعامل راه‌آهن تأکید کرد: باید تا قبل از پایان سال تمام پروژه‌های بهسازی برای خدمات به مسافران در ایستگاه‌های مسافری به اتمام برسد و راه‌آهن برای ارائه باکیفیت خدمات نوروزی آمادگی کامل را داشته باشد.

ضرورت تلاش یکپارچه برای برند سازی

محمدزاده گفت: همه مدیران و کارکنان راه‌آهن باید به شکل یکپارچه، برای برند سازی و ارائه چهره‌ای مطلوب از حمل‌ و نقل ریلی در کشور تلاش کنند.

وی در ادامه از افزایش میزان حمل بار ریلی از ابتدای سال تا کنون خبر داد و اضافه کرد: سال گذشته میزان بار حمل شده تا آبان ماه، ۱۸ میلیارد تن کیلومتر بوده که این میزان در سال جاری به ۲۲ میلیارد تن کیلومتر افزایش‌یافته و این امر نشانگر اقدامات خوب و اثرگذار در راه‌آهن است.

وی با اشاره به اهمیت و تلاش حداکثری برای جذب منابع، بار بیشتر و سرمایه‌گذاری در راه‌آهن، افزود: باید انتقال بار به ریل از منابع متعدد پیگیری و توسعه یابد که در این زمینه احداث خطوط آنتی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

محمد زاده بر اهمیت حفظ ایمنی در حمل‌ونقل ریلی تأکید کرد و افزود: رعایت ایمنی نباید ساده انگاشته شود و لازم است که مدیران به طور مرتب این مسئله را پیگیری کنند.

وی ضمن تأکید بر پرهیز از روزمرگی و عادت شدن رفتارهای مراقبتی و ایمنی اضافه کرد: ضروری است که تمام نکات ایمنی مرتباً با دقت و توجه ویژه مدنظر قرار گیرد تا در لحظه وقوع اشکال، بتوانیم جلوی آن را بگیریم.

نقش مؤثر راه‌آهن در صرفه‌جویی سوخت

وی در ادامه در تشریح نقش مؤثر راه‌آهن در صرفه‌جویی سوخت یادآور شد: هر یک میلیارد تن کیلومتر حمل‌ونقل ریلی ۲۵ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی به دنبال دارد.

محمد زاده با تأکید بر اینکه راه‌آهن باید مزیت رقابتی برای صاحبان بار ایجاد کند، خواستار جدیت مدیران برای تحقق اهداف برنامه سال ۹۷ و حمل ۸۲ میلیون تن بار تا پایان سال جاری شد.

محمدزاده با اشاره به ضرورت احداث بندرهای خشک و تر، بر اهمیت موضوع لجستیک تأکید کرد.

اهمیت عملکرد پلیس راه‌آهن

محمدزاده در ادامه با قدردانی از خدمات پلیس راه‌آهن به خصوص در ایام اربعین، خواستار همکاری و مشارکت تمامی ادارات ستادی و مناطق با پلیس راه‌آهن در تأمین امنیت شد.

وی افزود: راه‌آهن و پلیس یک خانواده هستند و پلیس راه‌آهن باید در تحویل پروژه‌ها مشارکت داشته باشد.

تغییرات ساختاری

مدیرعامل راه‌آهن با اعلام برخی از تغییرات ساختاری و معرفی مسئولیت‌های جدید در راه‌آهن گفت: این تغییرات به آرامی صورت گرفت تا بدنه پذیرای آن بوده و اثرات آن در داخل سیستم مشخص و موجب رفع اشکالات شود.

وی با تأکید بر هماهنگی حوزه ستادی و مناطق گفت: مدیران باید از ابتدا در هر موضوعی توجیه شوند و حرکت سازمان باید از وظیفه محوری به سمت فرایند و نتیجه محوری باشد.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اهمیت نقش منابع انسانی در راه آهن افزود: منابع انسانی موجب تولید درآمد بیشتر، همگرایی، توانمندسازی و پایداری راه‌آهن می‌شود.

وی خواستار توجه جدی مدیران به مسئله بهره‌وری شد و اضافه کرد: وظیفه همه در راه‌آهن، انجام کار در سریع‌ترین زمان و به شکل قانونی است.

مدیرعامل در ادامه با تأکید بر نقش مؤثر آموزش و تحقیق در بهبود عملکرد حمل‌ونقل ریلی گفت: تک تک عناصر در راه‌آهن باید کار خود را مکانیزه و هوشمند کنند و در مورد اقدامات خود تحلیل ارائه دهند.

آمادگی تمام بخش‌های راه‌آهن برای سفرهای زمستانی

حسین عاشوری قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن هم در این جلسه گفت: با توجه به آغاز فصل سرما و بارش‌ها ضروری است تا کلیه بخش‌های راه‌اهن برای سفرهای زمستانی آمادگی لازم را داشته باشند، زیرا نوع بارش‌ها در سال‌های اخیر تغییر داشته است.

قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن ادامه داد: هم اکنون با پدیده بارش‌های سیل‌آسا در برخی از مناطق مواجه هستیم که باید توجهی ویژه‌ای به این موضوع شود.

عاشوری با اشاره به فعالیت‌های ماه‌های اخیر و تقدیر از عملکرد خوب پلیس راه‌آهن، افزود: توجه به موضوع پیشگیری از جرائم در راه‌آهن از اهمیت خاصی برخوردار است که خوشبختانه اقدامات خوبی در این حوزه سامان یافته است.

قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن با ارائه راهکارهای دراین زمینه، از معاونت مسافری خواست تا جلسات ستاد نوروزی را برای برنامه‌ریزی‌های آتی برگزار کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته

مدیر منطقه شش شهرداری قم از صرف ۲۱۹ میلیارد تومان بودجه برای اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: بهسازی ۱۵ هزار متر مربع از پیاده‌روهای سطح منطقه انجام شد.

احمد ترکمن در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه درصد بالایی از منطقه ۶ بافت فرسوده است، اظهار کرد: ۹۹ درصد پروژه‌های عمرانی انجام شده در سال گذشته بازسازی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته ۲۱۹ میلیارد تومان به منظور اجرای پروژه‌های فنی و عمرانی در منطقه شش شهری صرف شده است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری قم با اشاره به پروژه‌های فنی و عمرانی انجام شده در منطقه خاطرنشان کرد: احداث و بهسازی پیاده رو به طول ۱۵ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان، احداث سالن فرهنگی شهریار با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان و احداث ایستگاه سوم آتش‌نشانی و خدمات ایمنی با اعتباری بیش از ۱۴ میلیارد تومان از جمله پروژه‌های اجرا شده در منطقه است.

ترکمن از توزیع ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در منطقه خبر داد و تاکید کرد: در سال گذشته پروژه احداث و بهسازی شوارع فرعی شامل زیرسازی، جدول گذاری، لکه‌گیری و آسفالت، به طول ۲۱۰ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان در منطقه ۶ اجرا شده است.

وی اضافه کرد: به دنبال اجرای پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه، در سال گذشته ۵۳ حلقه چاه در منطقه ۶ حفر شد.

مدیر منطقه ۶ شهرداری قم گفت: پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه به طول ۲۳ کیلومتر مربع با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد در منطقه صورت گرفت.

ترکمن هزینه ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های ترافیکی منطقه را مورد توجه قرار داد و افزود: در راستای اجرای پروژه‌های ترافیکی ۸۲ کیلومتر از معابر منطقه ۶ شهر قم در سال گذشته خط‌کشی شد.

کد خبر 747272

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲ هزار میلیارد برای بهسازی فرودگاه بم
  • پروژه‌های فعال مسکن ملی کشور از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند
  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید
  • رییسی : برای صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت در پیشرفت سریلانکا آمادگی داریم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • پایان سفر پرماجرای مسافران قطار تهران - گرگان
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴