Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: قاچاق ۳۰ میلیون لیتر سوخت در روز، مسئله سازمان‌یافته بودن آن را به ذهن متبادر می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، محمدعلی اسفنانی در برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت وگو در آغاز با بیان اینکه قاچاق سوخت یک معضل طولانی مدت است و مربوط به الان نیست، گفت: البته با افزایش نرخ ارز در چند ماه گذشته، افزایش قاچاق سوخت نیز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر در منطقه ای واقع شده ایم که قیمت هایشان به دلایل متعدد بسیار متفاوت و بالا است و به همین دلیل قاچاق سوخت از ایران صورت می گیرد.
وی در مصاحبه با رادیو گفت وگو اضافه کرد:  تعزیرات حلقه انتهایی زنجیره نظارت بر بازار است و کاری که انجام می دهیم شبه قضایی است از این باب که تخلف محقق می شود و سپس ما وارد عمل می شویم و برخورد می کنیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در ادامه با بیان اینکه برخورد با تخلفات قاچاق سوخت به انحا مختلف صورت می گیرد، عنوان کرد: البته عمده برخوردها به صورت جریمه است زیرا بحث قاچاق به صورت کامل در صلاحیت سازمان تعزیرات است و تنها بخش محدودی از آن که به صورت قاچاق برنامه ریزی شده و در قالب گروه های بالاتر از سه نفر و در موارد خیلی خاص که باعث اخلال در نظام اقتصادی شود، قوه قضاییه رسیدگی می کند.

اسفنانی در ادامه مصاحبه با رادیو گفت وگو درباره میزان قاچاق سوخت در کشور گفت و اظهار داشت: گاهی گفته می شود تا 30 میلیون لیتر در روز قاچاق سوخت در کشور داریم که رقم بسیار وحشتناکی است و مسئله سازمان یافته بودن آن به ذهن متبادر می شود.

وی خاطرنشان کرد: مرزهای زیادی وجود دارد که باید از آن ها مراقبت کرد. مرزهای شمالی به ندرت اما عمدتا سرتاسر مرزهای شرقی، بخش اعظمی از مرز جنوب و بخش قابل توجهی از مرز غرب کشور، محل قاچاق سوخت هستند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی قاچاق سوخت کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی قاچاق تلفن همراه در پاوه

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پرونده نگهداری ۲ هزار تلفن همراه قاچاق در منزل شخصی، در شعبه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پاوه مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: شعبه مذکور پس از بررسی لازم و مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز دانست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ادامه داد: شعبه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پاوه در نهایت متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۸۴۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته شاهی، پس از انجام مراحل قانونی جریمه صادره از متهم وصول شد.

وی در تشریح جزئیات کشف این پرونده، بیان کرد: مأموران نیروی انتظامی استان کرمانشاه تخلف نگهداری این تعداد تلفن همراه به صورت غیرقانونی را کشف و گزارش را به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6085397

دیگر خبرها

  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی نوشابه‌های انرژی زا در قزوین
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • جریمه ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی قاچاق تلفن همراه در پاوه
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد ریال جریمه شد
  • قاچاقچی سوخت نقره داغ شد
  • ضبط ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیرجان