Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: گفت و گو و مناظره با ادیان اسلامی بخشی از تمدن اصیل اسلامی و دینی است.

‌به گزارش‌ ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ظهر امروز در پیش نشست تخصصی همایش بین المللی امام رضا(ع) در سالن جلسات امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: نخستین همایش بین المللی امام رضا(ع) و گفت و گوی ادیان بهمن ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: این همایش با محوریت عقلانیت در ادیان و خدامحوری نقطه مشترک ادیان و نقش گفت و گوی مسالمت آمیز در همزیستی با ادیان و محبت و عدالت برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: اسلام بر گفت و گو و توجه به مشترکات بین ادیان تاکید دارد، در حقیقت گفت و گو و مناظره با ادیان اسلامی بخشی از تمدن اصیل اسلامی و دینی است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: در صدها قرن گذشته و در جهان معاصر جنگ های زیادی بین ادیان مختلف صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از این جنگ ها بسیار وحشتناک بوده و انسان های زیادی را به کام مرگ فرستاده است چرا که بشریت به جای گفت و گو و مناظره با یکدیگر به نزاع و جنگ می پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: این ادیان گفت و گو و تبادل نظر و مناظره با رهبران ادیان دیگر را ننگ می دانستند و زبان جنگ را به کار می بردند.

وی افزود: ایران در زمینه گفت و گوی تمدنی سابقه خوبی در بین کشورهای دیگر داشته و مصون ترین کشور در میان مناطق درگیر جنگ بین ادیانی بوده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: در دانشگاه ادیان و مذاهب بر آنیم تا با زبان علمی و آکادمیک فرهنگ گفت و گو بین ادیان مختلف الهی را نهادینه کنیم.

وی گفت: فرهنگ گفت و گوی مسالمت آمیز باید در جامعه و در بین مردم و نخبگان علمی و دینی و اندیشمندان و عالمان توسعه یابد تا بتوان فرهنگ اسلامی و دینی و شیعی را گسترش دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین نواب عنوان کرد: گفت و گوی مسالمت آمیز بخشی از فرهنگ دینی ما به شمار می رود و در سیره امامان معصوم(ع) نیز دیده می شده است؛ ما با این فرهنگ رشد کرده ایم و امروز شکل و مسیر و راه گفت و گو تغییر کرده است.

وی اظهار کرد: یکی از امامانی که از راه گفت و گو و مناظره با اندیشمندان و بزرگان ادیان الهی به ترویج فرهنگ دینی و اسلامی می پرداخت امام رضا(ع) بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: شیوه ایشان در گفت و گو علمی و ساده و به همراه استدلال و دلیل محکم است.

وی بیان کرد: مناظرات و گفت‌وگوهای امام رضا(ع) غبار دشمنی‌ها را برطرف می‌کرد و رهبران ادیان با ملایمت و ملاطفتی که امام رضا(ع) داشت با دین اسلام به خوبی آشنا می‌شدند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب اظهار کرد: برگزاری همایش ها می تواند تا حد زیادی روش های گفت و گو با ادیان را توسعه دهد هر چند همایش و سمینار به تنهایی کافی نیست و باید به شکل عملی نیز وارد حوزه گفت و گوی بین ادیانی شد. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی‌بخشی جوان دشتستانی با چهار بیمار

ایسنا/بوشهر رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال جدید خبر داد و گفت: قلب جوان عشایر دشتستانی اهدا شد.

دکتر حسن ملکی زاده اظهار کرد: جوان عشایر ۲۳ ساله دشتستانی از روستای شکرک ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد.
وی تصریح کرد: با رضایت خانواده مهربان احسان حسنی که به دنبال واژگونی موتور سیکلت دچار ضربه مغزی شده بود به چهار بیمار نیازمند به عضو حیاتی دوباره داد.
دکتر ملکی زاده اضافه کرد: این جوان که از یکم فروردین در بیمارستان شهید گنجی برازجان بستری شده بود بعد از تأیید مرگ مغزی، توسط دکتر شفیعی فوق تخصص جراحی قلب، دکتر تاج الدین فلو پیوند و همراهی دکتر شفیعی جراح قلب بوشهر و دکتر دشت

یانه متخصص بیهوشی بیمارستان شهید گنجی ارگان‌های قلب کبد و هر دو کلیه برداشت شد.


رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: اعضای این جوان عشایر توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز انتقال داده شد.
وی ضمن تشکر از خانواده ایثارگر این جوان از تلاش پرسنل بیمارستان شهید گنجی، همکاری پزشکان تأیید کننده و پزشکی قانونی، مدیریت بیمارستان بابت این کار خداپسندانه کمال تشکر کرد و افزود: تاکنون هفت مورد اهدا قلب در استان بوشهر صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال جدید و در مجموع ۱۱۶همین اهدا عضو در استان بوشهر بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سفری به اسفندقه به عنوان رنگین کمانی از فرهنگ، تاریخ، تمدن و طبیعت
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • زندگی‌بخشی جوان دشتستانی به چهار بیمار
  • زندگی‌بخشی جوان دشتستانی با چهار بیمار
  • محفل امام حسنی‌ها، گامی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی / دهه هشتادی‌ها را اینجا بشناسید
  • افزایش حجاب در فرانسه با وجود سخت‌گیری‌های دولتی
  • در تمامی ادیان الهی هتک حرمت زنان مذموم است
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است / ظرفیت دانشگاه فرهنگیان ۲۵ درصد افزایش یافت
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • گفت‌وگوی ادیان فرصتی برای رونق گردشگری مذهبی