Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@01:42:47 GMT

بانک ایران زمین اولین بانک دیجیتال کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۳۲۳۲

ساعت24-مدیرعامل بانک ایران زمین درباره اطمینان و رضایت سهامداران این بانک گفت: بانک ایران زمین با حدود 330 شعبه در کشور به لحاظ گستردگی شعب یکی از بانک‌های بزرگ خصوصی کشور است. تفکر سهامداران بانک، حرکت به سمت بانکداری دیجیتال و تبدیل این بانک به اولین بانک دیجیتال کشور است.

به گزارش بانکداری ایرانی؛ عبدالمجید پورسعید در تشریح وضعیت این بانک در حوزه ‌های مختلف اعم از بانکداری الکترونیک، مطالبات مشکوک الوصول، سهامداران و نیز مسئولیت ‌های اجتماعی گفت: حرکت به سوی بانکداری الکترونیک و دیجیتال یکی از اولویت ها و حوزه های مورد توجه در بانک ایران زمین است که این حوزه نقش موثری در ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتریان ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال‌های اخیر نحوه تعامل مشتری با بانک‌ها دچار دگرگونی و تغییر شده و این تغییرات بر روی کسب و کارها نیز اثرگذار بوده است.

پورسعید ادامه داد: امروزه مشتریان بانکها برای استفاده از خدمات مورد نیاز خود نیازی به مراجعه به شعبات ندارند و با بهره گیری از بسترها و امکانات ایجاد شده با سهولت و سرعت، بدون محدودیت‌های مکانی خدمات را دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مبنای بانکداری دیجیتال نوآوری، مبتنی بر مصرف کننده است و فناوری‌هایی که در حوزه بانکداری استفاده می‌شوند مراودات ما با مشتریان را با تغییر مواجه کرده‌اند گفت: باید به این نکته توجه داشت که مفهوم بانکداری دیجیتال تنها احداث شعب دیجیتالی یا بانکداری همراه و آنلاین نیست. بلکه بانکداری دیجیتال به‌ عنوان یک الگوی بانکداری مدرن با محوریت نوآوری و تجربه مشتریان با استفاده از فناوری‌های نوین مطرح است.

مدیرعامل بانک ایران زمین افزود: در حال حاضر ما زیرساخت لازم برای طراحی و تولید محصولات و خدمات نوین و متنوع را در اختیار فین ‌تک ‌ها، شرکت ‌های دانش بنیان و شرکت‌ های ارائه دهنده خدمات بانکی، قرار داده‌ایم تا این شرکت‌ ها با تبدیل آنها به خدمات متنوع ضمن توسعه حوزه‌های کسب و کار تجربه مشتری را در تعاملات مالی و بانکی ارتقاء دهند.

پورسعید درباره وضعیت بانک ایران زمین در زمینه مطالبات مشکوک الوصول و عملکرد این بانک گفت: بانک‌ها به عنوان تامین کننده منابع مالی یکی از مهم ترین ارکان نظام اقتصادی کشور محسوب می‌شوند. در سال های اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی که برای بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان حوزه اقتصاد ایجاد شده، این گروه گاهی با مشکلات بسیاری در بازپرداخت دیون خود به بانک ‌ها مواجه شده‌اند و این شرایط را در تامین منابع مالی با مشکلات بسیاری روبرو کرده است.

وی تاکید کرد: بانک ایران زمین در سال‌های اخیر در دو حوزه کاهش مطالبات و عدم تبدیل مطالبات به مطالبات مشکول الوصول تلاش‌های خود را متمرکز کرده که از جمله این فعالیت ها می توان به تعامل بانک با بخش‌های تولیدی جهت بازپرداخت دیون به بانک و کاهش مطالبات، کاهش ریسک تسهیلات از طریق رعایت بهداشت اعتباری و آموزش همکاران شعب برای جلوگیری از ایجاد مطالبات جدید و به کار بستن راهکارهای عدم تبدیل تسهیلات به مطالبات اشاره کرد.

مدیرعامل بانک ایران زمین هم چنین درباره اطمینان و رضایت سهامداران این بانک نیز گفت: بانک ایران زمین با حدود 330 شعبه در کشور به لحاظ گستردگی شعب یکی از بانک‌های بزرگ خصوصی کشور است. تفکر سهامداران بانک، حرکت به سمت بانکداری دیجیتال و تبدیل این بانک به اولین بانک دیجیتال کشور است.

وی ادامه داد: باید گفت موفقیت هر بنگاه اقتصادی خصوصی از جمله یک بانک در گرو رضایت تمامی ذی‌نفعان آن بنگاه است؛ بنابراین بانک ایران زمین هم به‌ عنوان یک بنگاه اقتصادی که در قالب بانک فعالیت اعتباری انجام می‌ دهد باید برای کسب موفقیت، رضایت ذی‌نفعانمان را کسب کند.

پورسعید با تاکید بر اجرای برنامه های بانک ایران زمین در حوزه مسئولیت‌ های اجتماعی هم گفت: این بانک در سال 1394 در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی و شرکتی خود اقدام به راه اندازی کمپینی به نام «همین یک زمین» با پیام «برای زندگی همین یک زمین را داریم» کرد.

وی ادامه داد: این کمپین در حقیقت بازگو کننده دغدغه های مردم بود که پس از بررسی‌های فراوان و با این تفکر راه اندازی شد، که یکی از معضلات امروز جامعه ما مبحث محیط زیست و مسائل پیرامون آن است. به همین جهت با تصمیم هیئت مدیره بانک مقرر شد بانک ایران زمین استراتژی خود را در اجرای مسئولیت اجتماعی موضوع محیط زیست و مباحث مرتبط با آن قرار دهد.

مدیرعامل بانک ایران زمین تاکید کرد: بخشی از اقدامات بانک ایران زمین در حوزه مسئولیت اجتماعی ، پاکسازی حدود 30 نقطه کشور با همراهی مردم، حمایت دور سوم جایزه یحیی، ساخت سرود جنگل تشنه، حمایت از مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان با عنوان بهره ‌وری سبز و حفظ محیط زیست، حذف کاغذ از مکاتبات اداری، حمایت از جشنواره روز بین المللی جنگلبان، برگزاری مسابقه نه به پلاستیک، کمپین جمعه‌های بدون پلاستیک و شرکت در مراسم روز درختکاری است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست

استاندار ایلام با تاکید بر پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره گفت: بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام‌نیا امروز- جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه- در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با تاکید بر پرداخت مطالبات مردم پایین دست سد سیمره، اظهار کرد: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد بنابراین باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند.

وی ادامه داد: طی آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

استاندار ایلام با بیان اینکه یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که باید محل پسماند در استان ایلام از جمله شهرهای مهران، ایوان و ملکشاهی مشخص شود، ادامه داد: بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست و وضعیت خوبی در این زمینه نداریم که در این راستا به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم، و از معاون عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران شهرهای ایلام، ملکشاهی و مهران خواستاریم که برای ایجاد محل پسماند ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در حوزه پسماند بسیار ضروری است.

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: به شهروندانی که حقوق شهروندی را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها کنند اخطار می‌دهیم و طبق قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

بهرام‌نیا با تاکید بر مشارکت شهروندان در زیبا نگه داشتن چهره شهر افزود: در راستای جلوگیری از رها شدن پسماند در بسیاری از بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد.

وی از آغاز طرح نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان خبر داد و افزود: از مدیران دستگاه‌ها در اجرای این طرح قدردانی می‌کنم، و سایر ادارات نیز هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سر درب ادارات اقدام کنند.

استاندار ایلام ضمن قدردانی از سازمان‌های مردم نهاد، تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به استان ایلام اختصاص یابد.

کد خبر 748097

دیگر خبرها

  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود