Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن  نواب ظهر امروز 23 آبان در پیش نشست تخصصی همایش بین‌المللی امام رضا(ع)  در سالن جلسات امام موسی صدر  دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: نخستین همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌و‌گوی ادیان بهمن ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: این همایش با محوریت عقلانیت در ادیان و خدامحوری نقطه مشترک ادیان و نقش گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز در همزیستی با ادیان و محبت و عدالت برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: اسلام بر گفت و گو و توجه به مشترکات بین ادیان تاکید دارد، در حقیقت گفت و گو و مناظره با ادیان اسلامی بخشی از تمدن اصیل اسلامی و دینی است. 

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: در صدها قرن گذشته و در جهان معاصر جنگ‌های زیادی بین ادیان مختلف صورت گرفته است که برخی از این جنگ‌ها بسیار وحشتناک بوده و انسان‌های زیادی را به کام مرگ فرستاده است چرا که بشریت به جای گفت‌و‌گو و مناظره با یکدیگر به نزاع و جنگ می‌پرداختند.

نواب گفت: برخی پیروان ادیان گفت‌وگو و تبادل نظر و مناظره با رهبران ادیان دیگر را ننگ می‌دانستند و زبان جنگ را به کار می‌بردند ولی ایران در زمینه گفت وگوی تمدنی سابقه خوبی در بین کشورهای دیگر داشته و مصون‌ترین کشور در میان مناطق درگیر جنگ بین ادیانی بوده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: در دانشگاه ادیان و مذاهب بر آنیم تا با زبان علمی و آکادمیک فرهنگ گفت و گو بین ادیان مختلف الهی را نهادینه کنیم.

وی گفت: فرهنگ گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز باید در جامعه و در بین مردم و نخبگان علمی و دینی و اندیشمندان و عالمان توسعه یابد تا بتوان فرهنگ اسلامی و دینی و شیعی را گسترش دهیم.

نواب اظهارکرد: گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز بخشی از فرهنگ دینی ما به شمار می‌رود و در سیره امامان معصوم(ع) نیز دیده می‌شده است؛ ما با این فرهنگ رشد کرده ایم و امروز شکل و مسیر و راه گفت و گو تغییر کرده است.

وی اظهار کرد: یکی از امامانی که از راه گفت و گو و مناظره با اندیشمندان و بزرگان ادیان الهی به ترویج فرهنگ دینی و اسلامی می پرداخت امام رضا(ع) بود؛ شیوه ایشان در گفت و گو علمی و ساده و به همراه استدلال و دلیل محکم است. 
وی بیان کرد: مناظرات و گفت‌وگوهای امام رضا(ع) غبار دشمنی‌ها را برطرف می‌کرد و رهبران ادیان با ملایمت و ملاطفتی که امام رضا(ع) داشت با دین اسلام به خوبی آشنا می‌شدند. 

نواب اظهار کرد: برگزاری همایش‌ها می‌تواند تا حد زیادی روش‌های گفت و گو با ادیان را توسعه دهد هر چند همایش و سمینار به تنهایی کافی نیست و باید به شکل عملی نیز وارد حوزه گفت‌وگوی بین ادیانی شد.  
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا نواب ادیان مناظره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین کاظم لطفیان؛ دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در پی درگذشت ماموستا ملااحمد فخری؛ امام جمعه سابق جوانرود پیام تسلیتی صادر کرد.
 
در متن این پیام تسلیت می خوانیم:
 
خبر ارتحال عالم وارسته و بصیر، مرحوم حاج ماموستا ملااحمد فخری امام‌جمعه سابق جوانرود و مدیر و مدرس برجسته مدارس علوم دینی منطقه موجبات تألم و تأثر اینجانب گردید.
 
آن عالم مجاهد که سوابق درخشان و کم نظیر وی در خدمتگزاری به اسلام عزیز و نظام اسلامی زبانزد است، بیش از چهل سال از عمر خود را در سنگر خطیر نماز جمعه و ‌شورای روحانیت جوانرود به اشاعه فرهنگ ناب اسلامی و دفاع از ارزشهای والای انقلابی پرداخت و به پرورش جمع زیادی از طلاب علوم دینی اهتمام ورزید.
 
نقش آن عالم فرزانه در شکل گیری انقلاب اسلامی و مبارزه با افکار مسموم گروهک‌های معاند و ضد انقلاب در بحبوحه ایام پر مخاطره دهه شصت، بسیار ویژه و کم نظیر بود و تاریخ و مردم سربلند جوانرود و استان کرمانشاه، رشادتها و ایستادگی آن عالم مجاهد و تقریبی را در پاسداری از نظام اسلامی گواهی خواهند داد.
 
 
آن عالم عامل، علیرغم تهدیدات فراوان و فضاسازی های مستمر ضد انقلاب، تا آخرین لحظات عمر شریف خود هرگز ذره‌ای از آرمانهای خود عقب نشینی نکرد و از یاوران صدیق و وفادار امام راحل و مقام معظم رهبری و منادیان وحدت در عرصه انقلاب اسلامی بود.
 
اینجانب ضمن ابراز همدردی و تسلیت به مردم شریف، خانواده معزز و علمای بصیر استان کرمانشاه و شهرستان جوانرود، برای آن سعید فقید علو درجات و مجالست با نبی مکرم اسلام، ابرار و صلحا و برای بازماندگان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می نمایم.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • عملیات وعده صادق سیلی محکم مظلومان جهان بر چهره صهیونیست بود
  • عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود/ صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • آغاز ضبط برنامه مناظرات نامزدهای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای مرکز لرستان
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • اجری موفق طرح نور در کرمانشاه