Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:29:59 GMT

با یک کلیک درآمد امام‌زاده‌ها را ببینید

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۳۸۶۵

با یک کلیک درآمد امام‌زاده‌ها را ببینید

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به برنامه‌ها، اولویت‌ها و سیاستگذاری‌های جدید اوقاف و امور خیریه کشور گفت: بیت الغزل برنامه مسوولان اوقاف "شفافیت سازی"در خصوص موقوفات کشور است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی در همایش تجلیل از یاوران وقف استان سمنان اظهار کرد: زمانی می توانیم از مردم انتظار داشته باشیم که مال خود را صرف ایجاد موقوفات و امور خیریه کنند که در عملکرد خود و خصوصا اجرای نیات واقفان، شفافیت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شفافیت مهمترین مطالبه حجت الاسلام والمسلمین خاموشی رییس اوقاف کشور از مدیران این سازمان است افزود: در همین راستا انتظار می رود که حتی روسای شهرستانی اوقاف به صورت ماهانه عملکرد خود را به مردم و رسانه اعلام کنند چرا که اگر شفافیت نباشد نباید انتظار داشته باشیم که مردم مالی را عمر خود را صرف به دست آوردن آن کردند را صرف ایجاد موقوفات جدید کنند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به طرح شعار "همه واقف باشیم"از سوی این سازمان خاطرنشان کرد: هنوز نتوانسته ایم که اعتماد همه مردم را تا آنجا جلب کنیم که همه واقف باشیم.

وی از پرهیز از تصدی گری به عنوان دیگر راهبرد و هدفگذاری اوقاف کشور نام برد و گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در تلاش است که دور تصدی گری را خط بکشد .

حسینی با بیان اینکه اشتغال به تصدی گری سبب شده که اوقاف به برخی از ماموریت های خود نرسد ادامه داد: اوقاف در صدد است با کاستن از تصدی گری وقت و توان انسانی خود را بیشتر صرف کار فرهنگی برای جلب موقوفات جدید و فرهنگسازی در این خصوص کند.

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف بنا دارد حتی در مسابقات فرهنگی و قرآنی نیز امور را به نهادهای مردمی بسپارد اضافه کرد: از همین رو ادارات اوقاف و امور خیریه باید از هم اکنون به شناسایی نهادهای مردمی فعال در این بخش بپردازند. سازمان اوقاف و امور خیریه باید به یک مجموعه چابک تبدیل شود که همه توان خود را وقف "وقف" کند.

وی با بیان اینکه اوقاف قرار نیست که به کار دیگر نهادها و دستگاه ها ورود کند گفت: اگر سازمان اوقاف در یک شهری بیمارستان وقفی دارد قرار نیست که کار وزارت بهداشت و درمان را انجام دهد بلکه کار ما نظارت بر این موقوفات و توسعه فرهنگ وقف است.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به برخی برنامه های مدیریت جدید اوقاف کشور خاطرنشان کرد: قرار است که سامانه ای طراحی شود که از طریق آن هر شهروند بتواند به طور شفاف با یک "کلیک" از میزان درآمد یک موقوفه یا امامزاده و چگونگی هزینه کرد آن اطلاع بیابد.

وی با بیان اینکه باید میزان درآمد و نذورات و همچنین هزینه های هر امامزاده باید مشخص باشد افزود: البته بدیهی است که اجرای این طرح باید گام به گام و در روندی تدریجی و آرام انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امامزاده منطقه سمنان وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان