Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:15:39 GMT

شناسایی استعدادها در اولویت امور تربیتی

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۴۰۴۹

شناسایی استعدادها در اولویت امور تربیتی

تهران-ایرنا-دبیرکل شورای عالی آموزش ‌و پرورش،کانون‌های فرهنگی تربیتی را مکمل مدارس برشمرد و افزود: یکی از خدمات قابل‌تقدیری که امور تربیتی به‌ نظام کرده است شناسایی استعدادها است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، «مهدی نوید ادهم» در آیین اختتامیه جشنواره دوسالانه دستاوردهای کانون‌های فرهنگی تربیتی سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، افزود: مشکل پست‌های سازمانی کانون‌های فرهنگی تربیتی به‌زودی حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوید ادهم، ضمن انتقاد از این که کنکور اجازه شناسایی و رشد استعدادها را نمی‌دهد یادآور شد: کانون‌ها مکمل مدارس هستند و می‌توانند به شناسایی و رشد استعداد دانش آموزان کمک کنند.
وی افزود: چنانکه بعد از انقلاب بسیاری از صاحب‌نظران از کانون‌های فرهنگی هنری بیرون آمدند، لذا یکی از خدمات قابل‌تقدیری که امور تربیتی به‌نظام کرده است شناسایی استعدادها است.
نوید ادهم با اشاره به برگزاری این نمایشگاه با موضوع حمایت از کالای ایرانی که بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب صورت گرفته است، گفت: پیش از این تصور بر این بود که افزایش کیفیت و کاهش قیمت باید اتفاق بیفتد تا بتوان کالای ایرانی را جایگزین کالای خارجی کرد اما امروز باید گفت عامل اصلی عامل فرهنگی است و باید فرهنگ استفاده از کالای ایرانی را نهادینه کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه امروز می‌بینیم بسیاری از تولیدکنندگان تولید خود را با مارک خارجی عرضه می‌کنند باید تلاش کرد این خودکم‌بینی این فرهنگ غلط را در جامعه اصلاح کرد، لذا کارشناسان فرهنگی باید این فرهنگ «خودباوری» و «ما می‌توانیم» را ترویج کنند.
دبیر کل شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به فرهنگ چند هزارساله ایرانی گفت: ما همواره می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم لذا نباید به منفی‌بافی‌های فضای مجازی توجه کرد.
وی افزود: چنانکه امام راحل فرمودند که ما می‌توانیم، باید نسلی را تربیت کرد که خودباور باشد.
علمی*9294*1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش كانون هاي فرهنگي تربيتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • بزرگترین دورهمی فرهنگی تربیتی دختران مازندران برگزار شد
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند