Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:16:22 GMT

تولید ظروف چند بار مصرف با استفاده از فوم سبک وزن

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۴۳۰۳

تولید ظروف چند بار مصرف با استفاده از فوم سبک وزن

دو شرکت استرالیایی و انگلیسی در نظر دارند برای تولید ظروف چند بار مصرف و قابل بازیافت، از نوعی فوم فوق‌العاده سبک وزن استفاده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مجله ادونسد ساینس نیوز، با مشخص شدن ضررهای مواد پلاستیکی و گسترش آنها، استفاده از ظرف‌های پلاستیکی برای غذا و نوشیدنی، کاهش یافته است. به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌ها، به تولید ظروف چند بار مصرف و قابل بازیافت روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت استرالیایی "بوریلیز"(Borealis) و شرکت انگلیسی "بوکاتک"(Bockatech) در نظر دارند برای رسیدن به این هدف، با یکدیگر همکاری کنند. فناوری بوکاتک و مواد اولیه بوریلیز می‌تواند امکان قالب‌ریزی یک فوم سبک‌وزن را فراهم کند.

هدف از همکاری این شرکت‌ها، یافتن یک روش سازگار با محیط زیست برای تولید بسته‌بندی‌هایی است که قابل استفاده مجدد و قابل بازیافت باشند. این قالب‌های جدید، به مواد اولیه کمتری نیاز دارند و بازیافت آنها، سریع‌تر صورت می‌گیرد. در نتیجه، هزینه و انرژی کمتری لازم دارند و تاثیر زیست‌محیطی آنها کمتر است. این شرایط کمک می‌کنند که پروژه جدید، با کمترین سرمایه‌گذاری انجام شود.

به گفته شرکت‌های سازنده، این محصولات جدید، سطح نرم و استحکام بالایی دارند. هسته فوم نیز عایقی عالی و فوق‌العاده سبک است. استحکام این مواد قابل بازیافت، آنها را به انتخابی ایده‌آل تبدیل می‌کند و امکان ورود پلاستیک به محیط دریا را کاهش می‌دهد.

"آندرس لیتنر"(Andreas Leitner)، مدیر شرکت بوریلیز گفت: ما مشتاق همکاری با شرکت‌های پیشگامی چون بوکاتک هستیم تا راه‌هایی برای تولید مواد قابل استفاده مجدد و قابل بازیافت ابداع کنیم. ترکیب تولیدات ما با فناوری بوکاتک، امکان ارائه محصولات جدیدی را ارائه می‌دهد و گامی به سوی پیشرفت بسته‌بندی به شمار می‌رود.

"کریس بوکینگ"(Chris Bocking)، مدیرعامل و بنیانگذار بوکاتک گفت: ما از همکاری با بوریلیز در ابداع روش‌های جدید بسته‌بندی و کاهش ضررهای زیست‌محیطی خوشحال هستیم. ترکیب فناوری ما با مواد اولیه و تجربیات بوریلیز، کاربردهای بسیاری برای تجارت، مشتریان و محیط زیست خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازيافت بسته بندي محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، پیمان آسترکی ظهر امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان عشایر خرم آباد گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت، شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

️وی خاطرنشان کرد: تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و بیشتر با علایم گوارشی شدید، تعریق و لرز و تاری دید مراجعه می‌کنند.

معاون علوم پزشکی لرستان تاکیدکرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.

گفتنی است مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.

دیگر خبرها

  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳