Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@11:08:04 GMT

دانشگاه علمی‌کاربردی محلی برای تمرین کسب‌وکار

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۴۵۲۴

دانشگاه علمی‌کاربردی محلی برای تمرین کسب‌وکار

مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر لزوم اشاعه و تبیین تمرین کسب و کار در جامعه به‌ویژه در بین جوانان، یکی از محل‌ها و اماکن ترویج این فرهنگ را دانشگاه علمی‌کاربردی خواند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین موسی‌زاده در اختتامیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی که همراه با تجلیل از کارآفرینان برتر این دانشگاه در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر یزد برگزار شد، اظهار کرد: امروز در مرکز علمی کاربردی اردکان، اولین مرکز نوآوری کنجد و مشتقات آن افتتاح شد که اتفاق بسیار خوبی بود؛ زیرا از ظرفیت‌ها و استعدادهای خدادادی این منطقه در بخش‌های مختلف که از قدیم به ارث رسیده می‌توان با استفاده از دانش بومی و تربیت افرادی متخصص و کارآفرین نهایت بهره را برد تا وضعیت اقتصادی این استان روند رو به رشدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که نگاه و فکر دانشجویان را باید به سمت کارآفرینی سوق داد و آنها را در این زمینه تشویق و ترغیب کرد، افزود: باید فکر، خلاقیت، آثار و دستاوردهای دانشجویان را وارد بازارچه‌های کارآفرینی کنیم، چرا که این بازارچه‌ها محل عرضه فکر، اندیشه، دستاوردها و موفقیت‌های دانشجویان است.

موسی‌زاده افزود: باید تمرین کسب و کار در جامعه به‌ویژه نسل جوان اشاعه یافته و تبیین شود و قطعاً یکی از محل‌ها و اماکن ترویج این فرهنگ دانشگاه علمی‌کاربردی است.

وی یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی را تدوین و تنظیم استعدادها و ظرفیت‌های هر منطقه دانست و اظهار کرد: مراکز آموزشی با اجرا و محقق کردن این مهم می‌توانند گام‌های بلندی در راستای تربیت نیروهای کارآمد و بهره‌وری بیشتر از ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور بردارند. نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد با تجلیل از کارآفرینان برتر در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.

دکتر محمد صالح احمدی، رییس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد نیز در این مراسم، شغل‌محوری را یکی از اهداف اصلی دانشگاه علمی کاربردی خواند و یادآور شد: اگر دانشجو بعد از فارغ‌التحصیلی وارد بازار کار نشود، یعنی به وظیفه خود به درستی عمل نکرده‌ایم و نیازسنجی مکانی و زمانی درستی انجام نداده‌ایم.

وی با بیان این‌که پویایی یکی از ویژگی‌هایی است که باید در دانشگاه‌های علمی کاربردی وجود داشته باشد، ادامه داد: مراکز علمی کاربردی در راستای ماموریت تعریف شده خود باید اقدام به ایجاد دوره و جذب دانشجو کنند تا این امر زمینه‌ساز افزایش سطح علمی نیروهای شاغل در بخش‌های مختلف شود زیرا در حال حاضر کشورهای پیشرفته دنیا بیش از هر زمانی به آموزش‌های مهارتی و تربیت تکنسین به جای دانش‌آموخته دانشگاهی توجه می‌کنند.

احمدی با بیان این که ۱۵ مرکز آموزش علمی کاربردی استان یزد مشمول بخشنامه شورای عالی اداری شده است، افزود: ابلاغ این بخشنامه‌ها موجبات شکل‌گیری دیدگاهی اشتباه با عنوان تعطیلی مراکز علمی کاربردی را فراهم آورده که واقعیت امر چیز دیگری است و مراکز دارای دانشجویان مشغول به تحصیل موظف هستند تا زمان فارغ‌التحصیلی دانشجویان خود به فعالیت ادامه دهند.

وی از تبدیل وضعیت مراکز علمی کاربردی سخن گفت و ادامه داد: مراکز می‌توانند با تغییر اساسنامه و منفک شدن از بدنه وزارتخانه و دولت به فعالیت ادامه دهند یا به صورت هیات امنایی و هیات مدیره‌ای یا در قالب بخش خصوصی با همان مدرسان و کارکنان، ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: این مصوبه در راستای طرح آمایش آموزش عالی کشور تدوین شده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است.

این مسئول در این رابطه تصریح کرد: امروزه با کاهش جمعیت دانشگاه‌ها و حتی جمعیت استان نیازی به افزایش جذب دانشجو در مراکز دانشگاهی نداریم و با توجه به این‌که تقاضای تحصیل در رشته‌های دانشگاهی کم شده، این طرح با هدف بازگرداندن اقتدار و جایگاه علم و دانش به دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی مصوب شده است.         

در پایان این مراسم از  وحید حجازی دانشجوی مرکز علمی کاربردی شرکت شهرک‌های صنعتی اردکان و مینا مژده‌ای مدرس مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه‌ای و علی امیر ارجمند مدرس مرکز علمی کاربردی میبد به عنوان کارآفرینان برتر و از مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه‌ای یزد به عنوان دفتر کارآفرینی برتر تجلیل شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی كسب و كار منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دانش‌بنیان در استان ایلام به ۸ مرکز

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر سه شنبه در دیدار با رییس دانشگاه ایلام در این دیدار با تبریک عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که موجب شادی و غرور ملی شده است، گفت: دانشگاه مادر تحولات در هر جامعه است که با تولید علم و فناوری به رشد و توسعه کشور در همه حوزه‌ها کمک می‌کند.

وی افزود: تحولات بسیار خوبی در دانشگاه ایلام از نظر علمی و فرهنگی صورت گرفته است که این موفقیت‌ها گویای دغدغه‌مندی و تلاش همه‌جانبه رییس و مجموعه مدیران دانشگاه است.

بهرام‌نیا بیان داشت: هم‌چنین در حوزه زیرساخت، دانشگاه ایلام در مقایسه با گذشته متحول شده که برگرفته از کار جهادی است.

وی با اشاره به جذب حدود ۳۹۰ دانشجوی عراقی در بهمن‌ماه سال گذشته و تحصیل بیش از ۵۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه ایلام، بیان داشت: تحصیل بیش از ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه ایلام به دلیل جایگاه علمی خوب این دانشگاه است که در معرفی دانشگاه ایلام در کشور نیز بسیار موثر است.

استاندار ایلام به اخذ مجوز دکترای دو رشته تحصیلی در دانشگاه ایلام اشاره و خاطرنشان کرد: اخذ مجوز برای دو رشته تحصیلی (مهندسی شیمی و نانو شیمی) در مقطع دکترا در راستای آمایش سرزمین استان است چراکه استان ایلام در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های فراوانی دارد.

وی در ادامه به کسب رتبه برتر دانشگاه ایلام در هجدهمین جشنواره شهید رجایی، اشاره کرد و گفت: این موفقیت موجب مباهات برای جامعه دانشجویی و مردم استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: در مقیاس ملی هم گام‌های بلندی در راستای توسعه همه‌جانبه استان برداشته شده است که شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آور در این راستا نقش‌آفرین بودند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها پیشران توسعه هر استان هستند.

ی با تاکید بر ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت و ایجاد مراکز دانش‌بنیان متعدد در استان، گفت: در دولت سیزدهم شرکت‌های دانش‌بنیان استان از یک مرکز به ۸ مرکز افزایش یافته که رشد ۷۰۰ درصدی مراکز دانش‌بنیان در دولت سیزدهم را نشان می‌دهد.

بهرام‌نیا اضافه کرد: برای ارتقا تولید و بهره‌وری نیازمند فعالیت مراکز دانش‌بنیان هستیم.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با تاکید بر افزایش امکانات رفاهی در دانشگاه ایلام به ساخت خوابگاه متاهلی ۳۰ واحدی در دانشگاه ایلام اشاره کرد و گفت: ایجاد خوابگاه‌های متاهلی در جذب دانشجویان به ویژه دانشجویان خارجی بسیار موثر است‌.

وی خواستار افزایش نشست‌های مشترک با دانشگاهیان شد و تصریح کرد: آمادگی داریم در نشست‌های مشترک برای توسعه استان، از نظرات دانشگاهیان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و زیرساختی استفاده کنیم.

کد خبر 6079951

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز دانش‌بنیان در استان ایلام به ۸ مرکز
  • سپاهیان نمی‌گذارند خون انسان‌های بی‌گناه پایمال شود
  • اجرایی شدن طرح ارسال پستی دانشنامه دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • اجرایی شدن طرح ارسال پستی دانشنامه دانش‌آموختگان علمی کاربردی
  • بیانیه دانشگاه علمی کاربردی در حمایت از حملات به سرزمین‌های اشغالی
  • بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی در حمایت از عملیات سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی
  • بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی در حمایت از حملات دلاور مردان سپاه پاسداران به سرزمین های اشغالی
  • ارسال پستی دانشنامه دانش‌آموختگان علمی کاربردی
  • سال ۱۴۰۳، سال استقرار برنامه‌های تحولی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی است
  • سال ۱۴۰۳، سال استقرار برنامه‌های تحولی دانشگاه است