Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@08:31:03 GMT

فضاپیمای ناسا روی قمرهای مشتری و زحل فرود می آید

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۴۵۹۲

فضاپیمای ناسا روی قمرهای مشتری و زحل فرود می آید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  انگجت، شرکت نرم افزاری رایانشی Autodesk با همکاری آزمایشگاه JPL ناسا مشغول بررسی راه های جدیدی هستند تا یک لندر یا فضاپیمایی بسازند که روی قمرهای مشتری یا زحل فرود می آید.

مارک دیویس مدیر ارشد تحقیقات صنعتی اتودسک هنگامیکه برای نخستین بار درباره همکاری در این زمینه با JPL مذاکراتی انجام داد، ناسا چندان تمایلی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هنگامی که Autodesk نشان داد با طراحی بهتر  و مواد جدید می توان فضاپیماهایی با ۳۰ درصد کارآمدی ساخت، توجه ناسا جلب شد.

اتودسک این فرایند را generative design نامیده است. این طراحی با استفاه از ماشین های هوشمند و خدمت ابر حسابرسی طیف وسیعی از طرح ها را با توجه به محدودیت های مهندسان ارائه می کند. اتودسک از این سیستم  در مسابقات فرمول ۱ نیز استفاده کرده است.

به گفته اتودسکgenerative design به مهندسان اجازه می دهد طی دو تا چهار هفته طراحی هایی انجام دهند. این روند بسیار سریع تر از فرایند استاندارد ۲تا۴ ماهه  طراحی است.

 به هرحال اتودسک امیدوار است این فناوری به ناسا کمک کند تا لندری برای فرود در  قمرهای زحل یا مشتری بسازد و به این ترتیب مسیر برای ساخت مقرهای مسکونی انسان هموارتر شود.

کد خبر 4458372 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: سیاره زحل سیاره مشتری فضاپیما ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۴۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید پنج میلیارد سال دیگر کل زمین را خواهد بلعید

ایتنا - یک بررسی جدید نشان می‌دهد که منظومه شمسی ما ممکن است به این صورت به پایان برسد که خورشید هنگام مرگ سیاراتش را خرد کند و ببلعد.
خورشید قریب به یقین با مرگش، سیارات درونی، عطارد و زهره، را خواهد بلعید. دیگر اجرام منظومه شمسی مانند قمرهای مشتری ممکن است به بیرون پرتاب و تکه‌تکه شوند.

اما فرجام زمین کمی نامشخص است. دانشمندان می‌گویند ممکن است ستاره در حال مرگمان ما را ببلعد یا اینکه جهنمی سکونت‌ناپذیر از آن به جا بگذارد.

بوریس گنسیک از دانشگاه وارویک گفت: «اینکه آیا زمین پیش از آنکه خورشید به آن برسد و آن را بسوزاند، می‌تواند به قدر کافی سریع حرکت کند یا نه، مشخص نیست، اما اگر این کار را انجام دهد زمین همچنان جو و اقیانوسش را از دست می‌دهد و مکان چندان مناسبی برای زندگی نخواهد بود.

پروفسور گنسیک عضو یک گروه از نویسندگان مقاله جدیدی است که رخدادهایی را بررسی کرد که هنگام مرگ ستاره‌های میزبان در سایر منظومه‌های سیاره‌ای، شبیه به منظومه ما و هنگام تبدیل شدن آن‌ ستاره‌های میزبان به کوتوله‌های سفید رخ می‌دهند.

این مقاله نشان می‌دهد زمانی که منظومه شمسی خودمان در پنج میلیارد سال دیگر یا بیشتر به پایان برسد، چه اتفاقی می‌افتد.

آن‌ها این کار را با تماشای «گذر»، روی سه ستاره بسیار متفاوت دوردست یا افت و کاهش مختصر درخشندگی هنگام عبور اجرام از مقابل آن‌ها انجام دادند. از آن‌ کاهش و افت نور می‌توان برای تعیین ماهیت اجرام پیرامون آن ستارگان و همچنین برای دریافتن اینکه برای بقایای اطراف یک کوتوله سفید چه اتفاقی می‌افتد، بهره برد.

 

پروفسور گنسیک گفت: «این واقعیت ساده که ما می‌توانیم بقایای سیارک‌ها، شاید قمرها یا حتی سیارات را که هرچند ساعت یک‌بار به دور یک کوتوله سفید می‌چرخند، آشکارسازی کنیم، بسیار شگفت‌انگیز است، اما بررسی ما نشان می‌دهد که رفتار این منظومه‌ها می‌تواند به‌سرعت طی چند سال تغییر پیدا کند.»

«اگرچه ما فکر می‌‌کنیم که در بررسی‌هایمان در مسیر درستی قرار داریم، آخر و عاقبت این منظومه‌ها بسیار پیچیده‌تر از آن چیزی است که می‌توانستیم تصور کنیم.»

سرنوشت و نابودی برخی همسایگان سیاره‌ای ما ممکن است کمی ملایم‌تر باشد. مریخ و چهار غول گازی مشتری، زحل، اورانوس و نپتون در مدار یک کوتوله سفید باقی خواهند ماند.

پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که قمرهای کوچک‌تر و همه سیارک‌ها به صورت غبار خرد می‌شوند و سپس روی ستاره مرده سقوط می‌کنند.

پروفسور گنسیک گفت: «خبر غم‌انگیز این است که خورشید در حال انبساط پیش از اینکه به یک کوتوله سفید تبدیل شود، احتمالا زمین را می‌بلعد.»

«در بقیه منظومه شمسی، برخی سیارک‌هایی که میان مریخ و مشتری قرار دارند و شاید برخی قمرهای مشتری ممکن است از جایشان خارج شوند و به‌قدری به نزدیکی کوتوله سفید نهایی بروند که دچار فرایند خردشدگی شوند که بررسی کرده‌ایم.»

این کار تحقیقی در یک مقاله جدید با عنوان «تغییرات درازمدت در بقایای به جامانده در حال گذر از کوتوله‌های سفید» گزارش شد که در مجله علمی «اطلاعیه‌های ماهانه انجمن سلطنتی نجوم» (MNRAS) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • نمای هیجان‌انگیز فضاپیمای ناسا از ناآرام‌ترین جای منظومه شمسی
  • خورشید پنج میلیارد سال دیگر کل زمین را خواهد بلعید
  • شیء عجیبی که از فضا بر سقف خانه‌ای فرود آمد/ عکس
  • اتمسفر زهره نشتی دارد
  • سد و نیروگاه سریلانکا ساخت مهندسان ایرانی آماده بهره برداری شد
  • موشک ۱۳۰ تنی چند بار مصرف چینی رکورد تست را شکست
  • احداث مگاپروژه سد و نیروگاه در سریلانکا بدست مهندسان ایرانی
  • اجرای پروژه های آبی توسط مهندسان ایرانی در ۲۰ کشور جهان
  • مهندسان ایرانی در چه کشورهایی کار می کنند؟
  • راهکار‌های کلیدی افزایش فروش با هوش مصنوعی