Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@02:18:18 GMT

شرایط در شهرک صنعتی فسا بهبود یافته است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۵۵۱۵

شرایط در شهرک صنعتی فسا بهبود یافته است

شیراز-ایرنا-معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه فسا گفت:با تلاش های مستمر و موثر در سطح شهرستان ، شهرک صنعتی فسا که سالیان متمادی دچار رکود و رخوت شده بود حائز شرایط بهتری شده به گونه ای که بسیاری از زیر ساخت ها و شرایط سرمایه گذاری هم اکنون مهیاست.

به گزارش ایرنا سلیمان کرمی چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات شهرک صنعتی فسا اظهار داشت:تامین آب شهرک صنعتی با توجه به خشکسالی های اخیر و خشک شدن چاه شهرک مهمترین شاخص در جذب سرمایه گذار و رونق اقتصادی فضای شهرک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برای دست یابی به این هدف، جابه جایی چاه فعلی و حفر و تجهیز و ایجاد خط انتقال در فصول بودجه سالجاری منظور شده است و با مشوق هایی که در نظرگرفته شده 15 سرمایه گذار متقاضی دریافت زمین از شهرک صنعتی هستند که مشکل سه متقاضی رفع شده است و شروع به احداث واحد خود کرده اند.
به گفته وی سرمایه گذاری در بخش بازیافت زباله ها به عنوان یک فرصت مناسب می تواند تاثیر بسزایی در روند توسعه ایفا کند که البته این موضوع باید با جدیت توسط اعضای شورای شهر فسا و شهرداری عملی شود.
فرماندار فسا با بیان اینکه در شرایط فعلی ، دستگاه های اجرایی شهرستان نهایت همکاری و حمایت و ایجاد زمینه مناسب برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی به عمل آورده انداظهار داشت:ما هم از مسئولان استانی انتظار داریم که با ایجاد امید و انگیزه ، سرمایه گذارانی را که به استان مراجعه می کنند ترغیب به سرمایه‌گذاری کنند تا در این شهرستان به نقطه هدف و مطلوب که ایجاد اشتغال است برسیم.
شهرستان فسا در فاصله 130کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
9653 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهرك صنعتي سرمايه گذار فسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بنابراعلام پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حمیدرضا آرش پور و حسین نساج پور، دانشجویان کارشناسی‌ارشد مهندسی مکانیک گروه تحقیقاتی دستیابی به دانش این فناوری در داخل هستند.
مهندس آرش پور از طراحان این فناوری، پژوهشگران این دانشگاه را با استفاده از علم تریبولوژی به دنبال ارائه راهکار‌های خلاقانه برای بهبود رفتار سایشی کامپوزیت‌های زمینه پلیمری دانست وگفت: به‌کارگیری مواد مرکب خودروانکار در صنایع مختلف ازجمله نساجی و هوافضا، باعث افزایش راندمان عملکرد، جلوگیری از هدررفت انرژی و کنترل هزینه‌ها خواهد شد.
این پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: کامپوزیت‌های تولیدشده با زمینه اپوکسی در این دو پژوهش، خواص تریبولوژیکی بهتری نسبت به اپوکسی خالص از خود بروز می‌دهند.
وی گفت: در کامپوزیت خودروانکار نوع اول میکرو الیاف تولیدی روی سطح و الیاف کربن با هدف بهبود خواص مکانیکی در عمق کامپوزیت قرار گرفته است؛ همچنین در کامپوزیت نوع دوم، حضور ذرات حاوی روغن در فاز زمینه باعث بهبود رفتار تریبولوژیکی شده است.
مهندس نساج پور هم ازدیگر پژوهشگران اجرای این طرح دانشجویی مدت اجرای دستیابی به عملیات ساخت و ارزیابی عملکرد کامپوزیت‌های زمینه اپوکسی را یک سال برشمرد و افزود: نتایج آزمون سایش در نیروی ۱۵ نیوتن، سرعت ۱/۰ متر بر ثانیه و مسافت ۵۰۰ متر نشانگر خاصیت خودروانکاری کامپوزیت‌های تولیدی است، طوریکه میزان ضریب اصطکاک کامپوزیت‌ها نسبت به اپوکسی خالص حدود ۷۰ درصد کاهش داشته است.
مهندس حمیدرضا آرش پور گفت: عملکرد مناسب کامپوزیت‌های تولیدی در بارگذاری و سرعت لغزش سبک، نتیجه امیدبخشی برای ادامه مسیر این پژوهش‌ها و استفاده از ایده مشابه جهت ساخت قطعات صنعتی پلیمری مقاوم در برابر سایش دارد که می‌تواند مشکلاتی از جمله دسترسی نداشتن و توقف خطوط تولید برای فرآیند روانکاری خارجی را برطرف کند.
این پژوهش‌ها در قالب پایان‌نامه ارشد با راهنمایی دکتر صالح اکبرزاده و دکتر رضا جعفری ندوشن، دو عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی و با مشاوره دکتر حسین فشندی، هیئت‌علمی دانشکده مهندسی نساجی و دکتر علیرضا علافچیان هیئت‌علمی پژوهشکده نانوتکنولوژی و مواد پیشرفته اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی کار در واحد‌های تولیدی قم
  • سرمایه‌گذاری عظیم برای انتقال آب به شهرک‌های صنعتی
  • واحد‌های تولیدی قم به نیروی کار نیاز دارند
  • واگذاری واحد‌های شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • معاون رئیس‌جمهور پست ۶۳ کیلوولت دامغان را بهره‌برداری کرد
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • ایجاد شغل برای ۱۳۶ نفر با بهره برداری از واحد تولیدی نخ ابریشم