Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:18:19 GMT

امیدی به اصلاح شرایط بیمه خبرنگاران هست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۲۵۹۱۸

امیدی به اصلاح شرایط بیمه خبرنگاران هست؟

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی درباره شرایط بیمه خبرنگاران خبرگزاری‌ها اظهار کرد که تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت ارشاد و بیمه تامین اجتماعی منعقد شده است که بیمه‌ای شبیه به بیمه خویش‌فرما اما با مزایای بیشتر ارایه خواهد شد.

محمدرضا دربندی ظهر امروز با حضور در غرفه ایسنا در چهارمین نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌های استان کرمان درباره شرایط بیمه خبرنگاران خبرگزاری‌ها، اظهار کرد: قانون بیمه خبرنگاران متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و هرچه تلاش کردیم که قانون را اصلاح کنیم، نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اما تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت ارشاد و بیمه تامین اجتماعی همانند بیمه خویش‌فرما اما با مزایای بیشتر، منعقد شده است. بر این اساس افرادی که نمی‌توانستند بیمه شوند مانند سرپرست نمایندگی‌ها، مدیران مسئول، خبرنگاران خبرگزاری‌ها، کارمندان اداری رسانه‌ها و مطبوعات می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

دربندی با بیان اینکه «حدود دو ماه دیگر این مهم ابلاغ می‌شود»، گفت: تعداد خبرگزاری‌هایی که در ایران وجود دارد با تعداد کل خبرگزاری‌های کشورهای اتحادیه اروپا برابر است که این مهم یک فرصت است؛ زیرا جوانان و همچنین اکثر مردم به شبکه‌های اجتماعی گرایش دارند.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: یارانه کاغذ به طور کلی به رسانه‌ها تعلق می‌گرفت، اما سندیکای خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری مشکل پیدا می‌کرد، زیرا یارانه، مخصوص کاغذ بود و خبرگزاری‌ها کاغذ مصرف نمی‌کنند؛ بنابراین مقدمات اصلاحیه این قانون در حال تهیه و تدوین است تا بتوانیم به خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری نیز کمک کنیم، اما این کمک‌ها شامل کسانی نمی‌شود که وابسته به سازمانی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمه خبرنگاران رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به نظر می‌رسد که آخرین جمع‌بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

به گزارش ایلنا، علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، درخصوص آخرین تصمیمات پیرامون لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری که به طرح تعطیلات ۲ روزه آخر هفته مشهور است، گفت: کمیسیون در حال بررسی است، بنده از بحث استفتاء و استعلام اطلاع ندارم، اما کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در حال بررسی است و یک جلسه هم با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شد و نظرات مختلف شنیده شد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که آخرین جمع بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در صورت تصویب این لایحه و اجرای آن، آیا کارگران و بخش خصوصی هم مشمول آن خواهند شد؟»، عنوان کرد: ببینید ما براساس لایحه دولت درحال اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری هستیم وقتی این قانون را اصلاح می‌کنیم یعنی داریم روی ساختار دولت صحبت می‌کنیم؛ البته در دولت ما نظام کارگری هم داریم، یعنی بخشی از کارگرها، کارمندان دولت هستند که قرارداد کارگری دارند، این دسته از کارگران در این مساله جزو دولت محسوب می‌شوند.

وی افزود:، اما قاعده اش این است که وقتی دولت در یک روز مشخصی تعطیل می‌شود، بخش خصوصی هم خودش را وفق می‌دهد و تعطیلی اعمال خواهد شد.

عنابستانی در پاسخ به این سوال که «بانک‌ها از اجرای قانون مستثنی خواهند شد؟»، تصریح کرد: در متن لایحه‌ای که در کمیسیون مصوب شده دستگاه‌های امدادرسان که ضرورت دارد خدمات ارایه دهند فعال هستند که می‌تواند بخشی از شعب منتخب بانک‌ها هم جزو این‌ها باشد. ما در متن آوردیم که دستگاه‌های امدادرسان که فعالیت‌شان ضروری است مثل آتش نشانی و اورژانس و شعب منتخب بانک‌ها هم می‌توانند مشمول این متن باشند.

وی در رابطه با این سوال که «آیا ساعت کاری بانک‌ها ۴۰ ساعته می‌شود یا بیشتر؟»، تاکید کرد: وقتی قانون اصلاح شود دیگر نظام اداری ۴۰ ساعت کار در هفته می‌شود و آن وقت اگر کسی بیش از این یعنی در روز تعطیل شده (شنبه یا پنجشنبه) کار کند باید اضافه کار و حق شیفت و این موارد را به نیروی خود بپردازد و ساعت برای همه ۴۰ ساعت خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • اقامه نماز جمعه به امامت آیت الله مهدوی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت آیت الله مهدوی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند