Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: این نهاد حمایتی با ایجاد یک و نیم میلیون فرصت شغلی برای مددجویان زیر پوشش خود از سال 1374 تاکنون حدود 160 هزار میلیارد ریال ارزش اقتصادی ملی در دهه 90 ایجاد کرده است.

به گزارش ایرنا، حجت الله عبدالملکی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: ایجاد این تعداد فرصت شغلی با پرداخت 70 هزار میلیارد ریال تسهیلات تحقق یافت و سبب خودکفایی 700 هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کشور و خروج آنان از چرخه حمایتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از مهمترین دستاوردهای ایجاد این تعداد فرصت شغلی شامل صرفه جویی سالانه 21 هزار میلیارد ریال در هزینه های عمومی کشور است زیرا باید به عنوان مستمری ماهانه به 700 هزار خانوار خارج شده از چرخه حمایت پرداخت می شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان کرد: ایجاد طرح های اشتغالزایی برای مددجویان زیر پوشش به منظور توانمندسازی اقتصادی و خودکفایی آنان از سال 1374 با جدیت در دستور کار این نهاد حمایتی قرار گرفت.
عبدالملکی عنوان کرد: قبل از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کشور اقدام هایی شامل ارائه آموزش فنی و حرفه ای، مشاوره شغلی، استعدادسنجی و رغبت سنجی انجام می شود.
وی ابراز داشت: سال 1374 تاکنون به سه میلیون و 300 هزار نفر از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کشور آموزش های فنی و حرفه ای ارائه شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: این تعداد در سال گذشته 295 هزار نفر بوده است.
عبدالملکی اظهار داشت: آن دسته از طرح های اشتغالزایی مورد تقاضای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در تمامی استان های کشور که احتمال موفق نشدن آنها وجود دارد تسهیلات دریافت نمی کنند.
وی افزود: نظارت بر طرح های اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در نقاط مختلف کشور به طور مستمر و دقیق و با هدف جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی انجام می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان کرد: میزان پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری ویژه مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی در تمامی استان ها از جمله کهگیلویه و بویراحمد ضعیف است.
عبدالملکی عنوان کرد: سقف پرداخت این تسهیلات به هر مددجوی زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) 500 میلیون ریال بوده و متولی پرداخت آن نیز پست بانک، صندوق کارآفرینی امید، بانک کشاورزی و بانک توسعه تعاون هستند.
وی ابراز داشت: هم اینک حدود 500 هزار نفر از مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیکار هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: اشتغال از موضوع های اساسی کنونی کشور به شمار می رود و اقدام های مهمی تاکنون انجام شده است.
علی محمد احمدی اظهار داشت: تسهیلات مربوط به حوزه اشتغال کهگیلویه و بویراحمد باید به طور هدفمند و در راستای ایجاد مشاغل پایدار هزینه شود.
وی افزود: دقت ناکافی در این زمینه از سوی مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد سبب پول پاشی و بروز دیگر مشکلات اقتصادی می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: هدف اصلی دشمنان از آغاز جنگ اقتصادی علیه ایران ایجاد رکود اقتصادی و وارد آوردن فشار معیشتی به مردم است که متولیان امر باید بیش از پیش هوشیار بوده و در راستای رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار همت جدی کنند.
احمدی عنوان کرد: مساعدت بانک های عامل و دستگاه های مختلف اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی مطلوب بوده و هر چند که نباید به این میزان اقدام اکتفا کرد.
وی ابراز داشت: تأکید دولت دوازدهم در شرایط کنونی اقتصاد کشور تزریق صحیح منابع مالی حوزه اشتغال است.
احمدی گفت: روستائیان، عشایر و مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) به دلیل محروم بودن نیازمند خدمات رسانی ویژه از جمله در زمینه اشتغال و معیشت هستند.
وی افزود: انتظار می رود که مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور موضوع تأمین وثیقه را برای مددجویان متفاضی دریافت تسهیلات اشتغالزایی تسهیل کنند.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: وحدت عمل و اشتراک نظر هر چه بیشتر مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای ایجاد اشتغال، رونق تولید و بهبود وضعیت اقتصادی در این استان ضروری است.
غلام محمد زارعی اظهار داشت: الگوهای اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد شامل طیف محدودی است و باید با استفاده از ظرفیت های متعدد استان شغل های جدید تعریف و اجرا شود.
وی افزود: این اقدام مهم علاوه بر کمک به تنوع مشاغل در کهگیلویه و بویراحمد از انباشت تسهیلات اشتغالزایی بر روی برخی شغل های خاص در استان جلوگیری می کند.
7535/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ارزش اقتصادي كميته امداد كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کاشفی ظهر یکشنبه در نشست خبری به میزبانی بسیج سازندگی سمنان، ضمن بیان اینکه ایجاد نیروگاه‌های کوچک مقیاس در روستاها و مناطق محروم یکی از اقدامات حوزه محرومیت زدایی است، تاکید کرد: برق تولیدی این نیروگاه‌ها از خانواده‌های محروم خریداری و در نتیجه مفر درآمدی برای این نوع خانواده‌ها مهیا می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی، شرکت برق و کمیته امداد استان سمنان در این ارتباط با هم همکاری می‌کنند، افزود: ایجاد ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس با مشارکت کمیته امداد استان سمنان در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده اما تلاش می‌کنیم در سال جاری ۳۵۰ نیروگاه محقق شود.

رئیس بسیج سازندگی استان سمنان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با کمیته امداد استان در این ارتباط خبر داد و افزود: برخی از نیروگاه‌های کوچک مقیاس خانگی در استان طی هفته بسیج سازندگی افتتاح می‌شود.

کاشفی بیان کرد: ۴۹۶ متقاضی احداث نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای استان سمنان وجود دارد که توسط کمیته امداد احصا برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس تسهیلات دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای استان سمنان نزدیک به ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات داده شده است، گفت: تسهیلات از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه تأمین می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی استان سمنان همچنین گفت: ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای استان طی هفته بسیج سازندگی و با حضور مسئولان به بهره برداری خواهد رسید که کمک خوبی به لحاظ اقتصادی به خانواده‌ها می‌کند.

کد خبر 6097412

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید