Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: میزان اشتغال بخش صنعت در مازندران به استناد پروانه‌های فعالیت صادره، 61 هزار و 511 نفر و اشتغال واقعی آن‌ها 58 هزار و 61 نفر اعلام شده است. سیدمصطفی موسوی در گفت‌وگو با بلاغ، اظهار کرد: به‌رغم اینکه برخی‌ها هر روزه از خروج نیروهای کارگری در واحدهای تولیدی استان صحبت می‌کنند، اما واقعیت این است که شهرک‌های صنعتی به‌شدت به‌دنبال جذب نیروهای متخصص و ماهر کارگری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
میزان واقعی اشتغال در بخش صنعت مازندران
وی افزود: بر اساس آمارهای رسمی، میزان اشتغال بخش صنعت در مازندران به استناد پروانه‌های فعالیت صادره، 61 هزار و 511 نفر و اشتغال واقعی آن‌ها 58 هزار و 61 نفر اعلام شده است.
 
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران ادامه داد: بخش تولیدی و صنعتی مازندران به‌شدت به نیروهای کار ماهر در همه بخش‌ها نیازمند است، اما قالب کار نیروها، معطوف به کارگری شده است.
 
استقبال واحدهای صنعتی مازندران از نیروهای کارگر ماهر
موسوی خاطرنشان کرد: اکنون در همه واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران، نیروهای کارگر ماهر که تخصص ویژه‌ای در شغل مرتبط به فعالیت خود داشته باشند، با استقبال صاحبان واحدها روبرو خواهند شد.

خروجی دانشگاه‌ها پاسخگوی نیاز استان نیست
وی با اشاره به اینکه متأسفانه خروجی دانشگاه‌ها پس از فارغ التحصیلی نتوانسته نیروی مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی استان را از جهت نیروهای مهارت دیده و متخصص تأمین کند؛ بیان کرد: خروجی بیشتر دانشگاه‌ها، مدرک گرایی بوده که این نوع نگاه و دیدگاه در بازار کار و سرمایه جوابگوی همه نیازها نیست.

تشکیل کمیته پایش زیست محیطی در شهرک‌های صنعتی مازندران
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در بخش دیگری از این گفت‌وگو ضمن اعلام  و نواحی صنعتی استان، عنوان کرد: با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده سازمان صنایع کوچک و شهرك‌های صنعتی ایران و سازمان حفاظت محیط زیست، کمیته پایش مستمر و ملاحظات زیست محیطی در استان تشکیل شد.
 
موسوی با بیان اینکه اولین جلسه این کمیته با حضور نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان صمت، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار شد؛ گفت: در این جلسه، پس از بررسی ضوابط استقـرار واحدهای توليـدی در شهـرک‌ها و نواحی صنعتی، وضعیت عملکرد تمامی تصفیـه خانه‌های فاضلاب و واحـدهای آب‌رو و برخی از آلاینده‌های صنعتی شناسایی و مورد بررسی قرار گرفت.
 
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در پایان متذکر شد: بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، اعضای این کمیته با حضور در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، نسبت به بازدید و جلسه با واحدهای تولیدی و صنعتی اقدام و نتایج حاصله را در قالب پیشنهاد کمک کمیته پایش، به استانداری اعلام خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی

نخستین رویداد «فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی» (فن‌آب) با هدف حمایت از ایده‌های برتر و با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و در این رویداد ۲۹ طرح از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها اولیه ۹ طرح در بخش دانشجویی و ۲ طرح از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به مرحله نهایی راه یافتند.

برگزیدگان رویداد فن‌آب پس از داوری نهایی مشخص شدند و مقام اول بخش دانشجویی به علی شاکر از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رتبه دوم به فرزانه علی حسینی و عبدالله رحیمی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و جایگاه سوم به زینب بخشی نفوتی و گلنسا برادران کوکانی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعلق گرفت.

همچنین شرکت تولیدی دانش‌بنیان توسعه فناوری ازن تجهیز نوین و شرکت مهندسی کاشفان نیلفام در این رویداد مورد تقدیر قرار گرفتند. 

مدیر اجرایی رویداد فن‌آب در مراسم تجلیل از برگزیدگان گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد، رشد اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نساجی و حرکت در مسیر منافع ملی کشور است.

سید مهدی حجازی با بیان اینکه نساجی یکی از ۱۱ صنعت پیشران کشور است، افزود: اقتصاد دانش‌بنیان صنعت نساجی دچار ضعف‌هایی است و سرمایه‌های انسانی در دانشگاه‌ها می‌توانند این ضعف‌ها را برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان هم گفت: این استان در صنعت نساجی به‌ویژه ابتدای زنجیره ارزش این صنعت سرآمد است، اما باید با کمک دانشگاه برای ارتقا و رفع محدودیت‌های آن تلاش شود.

رسول سواری با اشاره به اهمیت کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت، افزود: مشکلات صنعت با مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان حل می‌شود.

او تصریح کرد: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی در حد نیاز ایجاد شده، اما همین توسعه در برخی موارد محدودیت‌هایی ایجاد کرده است به همین دلیل در بخش تامین زیرساخت‌ها به‌ویژه در بخش آب و برق با مشکلاتی مواجهیم.

سواری، یکی از راهکار‌های رفع این مشکل را بهینه‌سازی و مدیریت مصرف دانست و افزود: دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند و در بخش مدیریت بهینه و همچنین فناوری پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم.

او خاطرنشان کرد: برگزیدگان رویداد فن‌آب مورد حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان مانند ارائه تسهیلات استقرار و کمک هزینه ثبت برند تجاری، تجاری‌سازی و ایجاد بازار ایده‌ها قرار می‌گیرند.


باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران