Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، سرهنگ ‌محمدرضا رضایی‌ گفت: فردی با در دست داشتن دستور قضایی به این پلیس اعلام كرد در شبکه های اجتماعی تصاویری از بچه های نیازمند را دیدم که با عنوان موسسه خیریه و انجمن حمایت از کودکان با درج لینک کمک به موسسه درخواست کمک مالی به مبلغ ۲۰.۰۰۰  ریال كرده و با توجه به تبلیغات آن موسسه خیریه اقدام به کمک مالی كردم و به  بعد از مدتی متوجه برداشت کل موجودی حسابم شدم که  تقاضای رسیدگی و کمک از سوی پلیس فتا را دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هماهنگی مقام قضایی درخواست شاکی در دستور کار کارشناسان تخصصی این پلیس قرار گرفت و با بررسی‌ها مشخص شد متهم اقدام به ایجاد یک صفحه درگاه جعلی پرداخت وجه كرده بود و از این طریق اطلاعات بانکی پرداخت اینترنتی قربانیان شامل شماره کارت بانکی ، تاریخ انقضا ،کد cvv۲ و رمز دوم اینترنتی را به سرقت برده تا در زمان مناسب اقدام به خالی كردن حساب بانکی آنها كند. رئیس پلیس فتا کیش با بیان اینکه آدرس های اینترنتی معتبر بانکها https هستند نه http گفت :کاربران مراقب پرداختهای اینترنتی خود باشند و در صورت هرگونه عدم موفقیت در پرداخت اینترنتی برای اطمینان رمز اینترنتی خود را تغییر دهند تا مورد سوء‌استفاده قرار نگیرند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: فتا كيش جزيره سرقت اينترنتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری

جام جم آنلاین اصفهان؛ پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به سودجویی در پوشش وام فرزندآوری اظهارکرد: بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سواستفاده از کاربران اقدام می‌کنند، یکی از این موارد سواستفاده از تسهیلات و وام‌های بانکی است. در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند. این مقام انتظامی بیان داشت: مجرمین سایبری با ترفندهای مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزند‌آوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آن‌ها می‌نمایند. رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد:‌ هموطنان توجه داشته باشند که تنها سایت ve.cbi.ir به عنوان سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری نمایند. سرهنگ مرتضوی به شهروندان خاطر نشان کرد: پلیس فتا به ‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.irخش گزارش‌های مردمی و یا با شماره 096380 با ما در میان بگذارند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • هکر حرفه ای حساب‌های بانکی اشنویه دستگیر شد
  • هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری