Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری یکی از مهم‌ترین وظایف مسئولان را معرفی فرهنگ قسط و عدل به مردم دانست. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا دومین همایش ملی رسانه و توسعه فرهنگ مهدوی با هدف اشاعه فرهنگ مهدویت توسط رسانه‌ها در جامعه و جهان بشریت عصر امروز در فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه از نظر قرآن و روایات اهل‌بیت(ع)، جهان هستی نیاز به حجت الهی دارد؛ گاهی این حجت پیامبر خدا و گاهی امام معصوم(ع) است. این فرد مجرای محبت‌های خداوند در پهنه عالم هستی است. بنابراین خداوند به واسطه اسباب خود نعمات یا نقمات را بر عالم جاری می‌کند و بدون وجود او بهانه‌ای برای زندگی کردن وجود ندارد. در روایتی این حقیقت را اینگونه بیان می‌فرمایند: «لو لا الحُجة لَساختِ‏ الأرضُ بِأهلِها؛ اگر حجت نباشد، زمین اهلش را فرو می‌بلعد».

وی افزود: اگر اکنون از مسیحیت و یهودیت بپرسید رابط بین شما و خدا کیست، پاسخی ندارند. این موضوع حتی درباره اهل سنت هم صدق می‌کند. مکتب تشیع معقتد است پس از نبی مکرم اسلام یعنی آخرین پیامبر الهی، اهل‌بیت ایشان رابط بین آنها و خداست و اکنون این رابطه را امام عصر(عج) ایفا می‌کند و این رمز ماندگاری و و اقتدار مکتب شیعه و نیز وجه تمایزش با سایر ادیان و مذاهب دنیاست.

حجت الاسلام اکرمی ادامه داد: وجه تفاوتی که امام مهدی(عج) با سایر حجت‌های الهی دارد، در این است که امام مهدی حیّ و زنده است و در بین مردم راه می‌رود منتها ما او را نمی‌بینیم، اما ایشان ما را می‌بینند. خداوند نمونه این ماجرا را در آیه58 سوره یوسف اینگونه بیان می‌فرماید: «وَ جاءَ إِخْوَةُ یُوسُفَ فَدَخَلُوا عَلَیْهِ فَعَرَفَهُمْ وَ هُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ؛ و برادران یوسف آمدند و بر او وارد شدند. [او] آنان را شناخت ولى آنان او را نشناختند.»

زمانی که علی(ع) در حفظ بیت‎المال دست «برادرش» را به آتش رساند

وی در بیان راهکار فعلی جامعه اسلامی گفت: یکی از وظایفی که اکنون مسئولان باید مدنظر داشته باشند، معرفی فرهنگ قسط و عدل برای مردم است. باید پرسید آیا اخلاق و تعامل ما با جامعه بر اساس عدالت است یا خیر؟

نحوه برخورد با مفسدان اقتصادی در نامه امام علی(ع) به مالک اشتر

 

انتهای‌پیام/

R1392/P1011199/S4,37/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود

حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین گفت: پس از تشکیل قرارگاه شورای فرهنگ عمومی باید تمامی برنامه‌ها براساس برش استانی در مهندسی فرهنگی کشور اجرایی شود.

وی اضافه کرد: فرمانده قرارگاه‌های شورای فرهنگی عمومی، امام جمعه و استانداران هستند که بایستی بر اجرای دقیق مصوبات این شورا نظارت کافی داشته باشند.

حجت الاسلام خسروپناه در خصوص اهمیت رصد مسائل مهم استان نیز اظهار کرد: در هر استان معاونت اجتماعی فراجا، اداره کل اطلاعات و اطلاعات سپاه از منابع ارزشمند و گنجینه‌های رصد مسائل محسوب می‌شوند که باید از این ظرفیت‌ها بهره برداری کرد و در طرح و برنامه ریزی قرارگاه فرهنگ عمومی نیز به نحو مطلوب استفاده شود.

به گفته عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، در هجدهمین سفر استانی تصمیم گرفتیم به قزوین بیاییم تا در شورای فرهنگ عمومی به موارد مهم و اساسی اشاره کنیم تا ارتقای فرهنگی بیشتری را در این استان شاهد باشیم.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه در مسیر کار‌های فرهنگی باید از تمامی دستگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و گروه‌های مردمی استمداد گرفت، ادامه داد: ما در سطح کشور نیز سازمان بازرسی را به خدمت گرفتیم که بر اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نظارت داشته باشد.

وی، نقش رسانه‌های مجازی را در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور بسیار مهم دانست و اضافه کرد: توجه به چنین رسانه‌هایی باید سرلوحه کار‌ها باشد و حتی پیشنهاد می‌کنیم نماینده‌ای از فعالان رسانه‌های مجازی جهت حضور در نشست‌های شورای فرهنگ عمومی استان نیز معرفی شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور بیان کرد: مصوبات این شورا از سوی استاندار ابلاغ می‌شود که البته پیش از این مصوبات از سوی دبیر ابلاغ می‌شد، به همین دلیل اگر مصوبه‌ای از سوی دستگاهی اجرا نشده باید متولی آن برای مدیریت ارشد استان گزارش دهد که چرا کار انجام نداده است.

قزوین دارای ۶ سرمایه معنوی و تمدنی است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ظرفیت و سرمایه‌های استان قزوین اشاره کرد و گفت: قزوین دارای ۶ سرمایه معنوی و تمدنی است که آنها را باید در حوزه‌های تاریخی، شهدا، فرهنگ و هنر، علمی، مدیریتی و اجتماعی مورد تاکید قرار داد.

به گفته حجت الاسلام خسروپناه، قزوین به عنوان مرکز پایتخت دوران صفویه، انجام فعالیت‌های مذهبی، قرآنی و شبکه امامت، وجود هنر‌های دستی مثل جاجیم بافی، گچ بری، زره بافی و موارد دیگر و از همه مهمتر همدلی و همگرایی مسوولان و مدیران استانی که در کشور بی نظیر بوده و زبانزد عام و خاص نیز محسوب می‌شود، تنها بخشی از گنجینه ارزشمند این استان به شمار می‌رود.

حجت الاسلام خسروپناه با تاکید بر اینکه سیره شهیدانی، چون رجایی و بابایی باید سرلوحه کار مدیران قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: بنده در طول ماه چند مرتبه برای زیارت مزار شهید بابایی از تهران به قزوین آمده ام و می‌دانم که این شهید سراسر اخلاص تا چه اندازه برای نظام مقدس ما ارزشمند است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • وعده ایران برای نابودی ظلم جهانی قطعی است
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود