Web Analytics Made Easy - Statcounter

  مهندس شهریار داری پور مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، اظهار کرد: با اجرای تصفیه خانه پساب صنعتی تمام پساب تولیدی شرکت تصفیه شده و قابلیت استفاده در آبیاری فضای سبز را دارد و در این راستا پروژه جنگل کاری با کاشت بیش از 1000 اصله درخت در پایین‌دست تصفیه خانه اجرا و با آب تصفیه شده آبیاری گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای پایش خروجی این تصفیه خانه ایستگاه پایش لحظه ای نصب و داده های آن بدون واسط در اختیار اداره کل حفاظت از محیط زیست قرار گرفته و کارشناسان آن اداره به صورت برخط ایستگاه را پایش می‌کنند.

مهندس داری پورادامه داد: شرکت پالایش گاز ایلام با احداث ایستگاه تفکیک پسماندها و نگهداری موقت پسماندهای صنعتی و ویژه تا زمان تعیین تکلیف، از آلودگی های منابع آب و خاک جلوگیری کرده و برای جلوگیری از انتشار ترکیبات جیوه و فسفر در محیط، این شرکت اقدام به خرید و راه اندازی دستگاه جداسازی جیوه و فسفر از لامپ‌های فلورسنت کرده است.

 

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت:با احداث و راه اندازی تصفیه خانه پساب صنعتی، ایجاد جایگاه های تفکیک و مدیریت پسماند و نصب و راه اندازی سیستم های پایش لحظه ای پساب و هوای محیطی و فضای سبز اقدامات شاخصی در زمینه صیانت از محیط زیست انجام داده است.


 مهندس داری پور گفت: سرانه فضای سبز این شرکت ۸۵ درصد نسبت به فضای ناحیه صنعتی بوده که هشت و نیم برابر بیشتر از الزام زیست‌ محیطی است. وی ادامه داد: در خصوص اقدامات پژوهشی در زمینه محیط زیست، پروژه مدیریت پسماند، مدلسازی آلودگی هوا، غنی‌سازی جنگل و چندین پروژه دانشجویی در خصوص مدیریت پساب و آلاینده های هوا انجام گرفته است و در همین راستا پروژه غنی‌سازی جنگل های اراضی تملکی پالایشگاه در دو فاز برنامه‌ریزی شده که فاز اول آن در جنگل های محصور داخل پالایشگاه در حال اجرا می باشد.


  مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان ایلام هم با ابراز رضایت از همکاری و عملکرد خوب پالایشگاه گاز ایلام در زمینه‌های زیست‌محیطی اظهار داشت: خوشبختانه تعامل و همکاری خوبی بین صنعت و محیط زیست در این پالایشگاه وجود دارد که امید است با اجرایی نمودن پروژه های در دست اقدام آن شرکت زمینه تعامل و همکاری بیشتری بین پالایشگاه و محیط زیست برقرار گردد.

 

 داری پور اظهار داشت:این شرکت در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود اقدام به حذف و پاکسازی جایگاه دفن زباله های دهیاری همجوار که یکی از دغدغه‌های آن اداره کل بوده اقدام نموده است و با حذف چاله سوزان پالایشگاه و کاشت درخت در محوطه پاکسازی شده گام موثری دیگری در جلوگیری از آلودگی آب و خاک برداشته است.


وی گفت: در راستای کاهش فلرینگ و جلوگیری از آلودگی هوا این شرکت اقدام به حذف گاز اتان ارسالی به فلر و استفاده از آن به عنوان سوخت بویلر های پالایشگاه و همچنین با ارسال بخشی از گاز مایع خام به پالایشگاه چهارم پارس جنوبی حجم قابل توجهی از گاز فلر شده را کاهش داده است.

 

انتهای پیام/ع

مدیریت پسماند پالایش گاز ایلام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت

ناصر عاشوری اظهار داشت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، وی در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

عاشوری افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است، اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه‌هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیرو‌های متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیرو‌های متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشور‌های خارجی را دارند به‌طوری که از کشور‌های همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آن‌ها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه