Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرنگ گفت: به منظور حضور در بازارهای بین المللی نیمه دوم آذرماه شرکت‌های دانش بنیان به کشور  آفریقا سفر می‌کنند.

علی مرتضی‌ بیرنگ‌ رئیس مرکز تعاملات بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و  قائم مقام معاون علمی در امور بین الملل در  گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به برنامه‌های توسعه کسب و کار حوزه بین‌الملل در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: چند سالی است که برنامه توسعه کسب و کار بین‌الملل برای معرفی شرکت‌های دانش بنیان در مجامع عمومی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تعاملات بین‌الملل معاونت علمی و فناوری با اشاره به عملکرد بخش بین الملل معاونت علمی و فناوری  اظهار کرد: توسعه کسب و کار بین‌الملل از دو سال گذشته به وجود آمده است و شرکت‌های دانش بنیان به منظور برگزاری نشست‌های تجاری و فناوری و آشنایی با مدل‌های جدید کسب و کار به کشورهای خارجی فرستاده می‌شوند.

۱۵ سند بین المللی در حوزه های مختلف علمی به امضا رسیدند

وی با بیان اینکه حدود 2 ماه پیش تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان به شرق آفریقا سفر کردند گفت: 46 شرکت دانش بنیان با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرق آفریقا سفر کردند و در آن سفر 15 سند در حوزه های مختلف علم و فناوری به امضاء رسید.

بیرنگ‌ درباره سفرهای بین‌المللی شرکت‌های دانش بنیان ادامه داد: این هفته هم 35 شرکت دانش بنیان به همراه یکی از معاونان‌ برای برگزاری اجلاس سراسری‌ به کشور قرقیزستان‌ سفر کردند.

رئیس مرکز تعاملات بین‌الملل معاونت علمی و فناوری با اشاره به سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به آفریقا بیان کرد: نیمه دوم آذر ماه  معاون علمی و فناوری به همراه تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در اجلاس سالانه علم و فناوری و به عنوان مهمان ویژه به کشور آفریقا می‌روند.

وی با اشاره به چگونگی حضور شرکت‌های دانش بنیان در این سفر اظهار کرد: فراخوان این نشست تجاری از طریق کانال‌های مختلف دانش بنیان و معاونت علمی و فناوری  اعلام شده است و شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های مشخص شده می‌توانند درخواست خود را ارائه کنند.

بازار کشورهای آفریقایی بستری مناسب برای شرکت‌های دانش بنیان

بیرنگ با اشاره به ویژگی شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در سفرهای بین‌المللی گفت: شرکتی که برای حضور در مجامع بین‌المللی انتخاب می‌شود باید آمادگی صادرات را داشته و آنقدر بزرگ شده باشد که بتواند برای حضور در این سفر اعلام آمادگی کند.

رئیس مرکز تعاملات بین‌الملل معاونت علمی و فناوری درباره چرایی حضور شرکت‌های دانش بنیان در بازارهای آفریقایی اظهار کرد: کشورهای آفریقایی بستر مناسبی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان هستند و به دلیل آن که استانداردهایی آسان‌تر از کشورهای اروپایی دارند حضور در آنها و به دست گرفتن بازارشان‌ بسیار آسان است.

وی درباره برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  برای حضور شرکت‌ها در کشورهای مختلف گفت: برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در کشورهای همسایه، آفریقایی و شرق آسیا برنامه‌ریزی‌های متعددی انجام گرفته است و به دنبال محقق کردن این برنامه ها و به دست گرفتن بازار فناوری هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است

ایسنا/سمنان معاون قوه قضاییه و ریاست عالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه و رسالت فراقوه‌ای‌ است.

حسن بابایی ۱۹ اردیبهشت ماه در سفر به سمنان در جمع مدیران واحدهای دانش‌بنیان اظهار کرد: حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان یک وظیفه فرا قوه‌ای است و همگان باید در راستای توسعه و پیشرفت این شرکت‌های دانش بنیان چه در بازار داخلی و چه در بازارهای خارجی گام برداریم.

وی ادامه داد: سند مالکیت برای شرکت‌های دانش بنیان امری ارزشمند است که برای دریافت تسهیلات نیز راهگشا خواهد بود و استان سمنان خوشبختانه در این بحث پیشرو بوده است.

معاون قوه قضاییه بر حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌ها تاکید کرد و گفت: ایجاد وجه متمایز برای شرکت‌های دانش بنیان در راستای تجاری سازی محصولات آنان امری ضروری است. 

وی خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم تا در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تولیدات آنان، مسیر سبزی را برایشان فراهم‌ کنیم که این اقدام نیز در این راستا صورت‌ گرفته است.

او افزود: اختصاص شعبه‌ای ویژه در دادسرا برای پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تسهیل در امور آنان امری است که باید در دستور کار باشد تا حداقل حمایت حقوقی و قضایی از این واحدها صورت گیرد.

معاون قوه قضاییه با اشاره به حمایت‌های استانی از واحدهای مستقر در پارک های علم و فناوری فعال در استان اضافه کرد: از استاندار سمنان درخواست می‌کنم همان‌گونه که تاکنون در بحث اعطاء تسهیلات و ایجاد زمینه رشد برای شرکت های دانش بنیان، حمایت ویژه شده و پارک علم و فناوری استان را به یک پارک سرآمد در کشور تبدیل کرده، در ادامه نیز بیش از پیش از فعالان این بخش حمایت کنند.

 بابایی به عملکرد مناسب استان در صدور اسناد مالکیت پرداخت و افزود: خوشبختانه تمامی اراضی و املاک نیروهای مسلح و شهرک‌های صنعتی در استان سمنان حدنگاری شده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی