Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، آندره بابیش، نخست وزیر جمهوری چک پس از نشست اعضای دولت این کشور در پراگ اعلام کرد، پیمان جهانی مهاجرت سازمان ملل را امضا نمی‌کند.

وزارت خارجه جمهوری چک در بیانیه‌ای در این باره نوشت که این پیمان به اولویت‌های چک مانند تفاوت بین مهاجران قانونی و غیرقانونی توجه‌ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توماس پتریچ وزیر خارجه سابق جمهوری چک می‌گوید در این پیمان همچنین درخواست جمهوری چک که حضور مهاجران غیرقانونی در کشور غیر قانونی بوده و نیز موضوع اخراج مهاجران غیرقانونی، مندرج نشده است.

تصمیم جمهوری چک با خرسندی احزاب راست گرای افراطی اتریش روبرو شده و هارالد ویلمسکی دبیرکل این حزب می‌گوید که کشور‌های دیگری نیز با این پیمان سازمان ملل مخالفت خواهند کرد.

جمهوری چک در کنار آمریکا، اتریش و مجارستان از دیگر کشور‌هایی است که این پیمان را امضا نمی‌کند.

توافقنامه سازمان ملل در امور مهاجرت که به مدت دو سال بر روی آن کار شده بود، شامل ۳۴ صفحه و ۲۳ هدف برای سیاست بین المللی مهاجرت‌ها است و در جولای امسال ۱۹۱ کشور توافق کرده بودند که این توافقنامه الزام آور نباشد.

براساس این توافقنامه، مهاجران به بازار و حمایت‌های اولیه کشور میزبان دسترسی خواهند داشت.

انتهای پیام/

عدم امضای پیمان جهانی مهاجرت توسط جمهوری چک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران پناهجویان اتحادیه اروپا سازمان ملل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس غیردولتی جاده‌صاف‌کن برای مهاجرت از کشور نباشند

رئیس فرهنگستان زبان گفت: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌‌خوانند اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند‌. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم  غلامعلی حداد عادل؛ رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آنها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌‌خوانند اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند‌.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و 24 مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با 3 هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

حداد عادل گفت:  برای مدارس بلوچستان از دانشجویانی که در دانشکده حقوق شاگرد برتر بودند استفاده کردیم که به صورت هفتگی به آنجا رفته و تدریس کردند.

مدارس غیردولتی در مباحث تربیتی و پرورشی کنشگری داشته باشند

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد
  • شماری از مهاجران افغان از ایران خارج شدند
  • مقام‌های ایران و پاکستان ۸ سند همکاری امضا کردند
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • مدارس غیردولتی جاده‌صاف‌کن برای مهاجرت از کشور نباشند
  • هشدار وزیر خارجه چین درباره تحریکات اعضای پیمان آکوس
  • دانش‌آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند