Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:03:00 GMT

3میلیارد و351 میلیون دلار محصولات کشاوزی صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۰۴۹۰

3میلیارد و351 میلیون دلار محصولات کشاوزی صادر شد

بوشهر- ایرنا- معاون دفتر کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در هفت ماه امسال سه میلیون 673 هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش سه میلیارد و351 میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش ایرنا، پیام ناصر قدسی چهارشنبه شب در نشست میز ملی خرما در بوشهر افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش 16.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد و از لحاظ وزن 18 درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: در 6 سال اخیر در حوزه صادرات محصولات کشاورزی بجز کشمش و پسته آن هم تنها در 2 سال اخیر در مابقی تولیدات افزایش صادرات داشته ایم.
ناصر قدسی ادامه داد: سهم خرما در سبد صادراتی همچنان رشد خود را حفظ کرده طوریکه در هفت ماه سال جاری 151 هزارتن به ارزش 179 میلیون دلار خرما از کشور صادر شده است.
وی گفت: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش 70 درصد و از نظر وزن 25 درصد افزایش نشان می دهد.
ناصر قدسی افزود: بازار اصلی خرمای ایران کشور هند است که بیش از 36 میلیون دلار خرما به این کشور صادر شده است.
وی یادآور شد: در سال های 2017 و 2018 هند بزرگترین وارد کننده خرمای جهان بوده که این نشان می دهد بازار اصلی را پیدا کرده ایم.
معاون اتاق بازرگانی شیراز گفت: جایگاه میز ملی خرما در استان ها باید بیش از پیش مورد توجه واقع شود.
محمد صادق حمیدیان افزود: همچنین احیا اداره کل نخیلات در وزارت جهاد کشاورزی با هدف حمایت از محصول خرما باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: در 57 سال گذشته میانگین تولید خرما در هکتار در دنیا از 7.8 به 15 تن ارتقا یافته ولی در ایران این شاخص از 3.6 به 6.1 تن رسیده که این میزان برداشت در سطح هکتار بسیار اندک است.
حمیدیان افزود: این موضوع نشان می دهد که در ارتباط با تولید خرما هنوز به شرایط ایده آل نرسیده ایم.
وی با تاکید بر اجرای فوری طرح نجات نخلستان اظهار داشت: در استان های خوزستان، بوشهر و سیستان بلوچستان یک سوم نخل های آنها بر اثر کم آبی و شور شدن آب در معرض خطر قرار گرفته که باید برای آن چاره اندیشی اساسی صورت گیرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بوشهر گفت: قوانین حوزه اقتصاد کشور باید برای ایجاد ثروت وضع شود.
علی محمد صمیمی افزود: چنانچه موانع فراروی کسب و کار برداشته شود بخش خصوصی نیز راه را پیدا می کند.
وی تاکید کرد: تنها راه نجات اقتصاد این است که بگذارند بخش خصوصی در حیطه کاری خود عرض اندام کند.
امیر شهریاری دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندر بوشهر اظهار داشت: روی خرما باید به عنوان محصولی مدرن و استراتژیک کار شود تا به شیوه مناسب در بازارهای جهانی به معرض فروش گذاشته شود.
7212/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صادرات كشاورزي بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود

مدیر کانون خدمت رضوی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با روز جمعیت، پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت در محل دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر واقع در روبروی مصلی نماز جمعه این شهر برگزار خواهد شد.

مهران خورده بین مقدم افزود: این رویداد، ۲۰ اردیبهشت ماه، از ساعت ۸ صبح تا بعد از ظهر با حضور اساتید مجرب کشوری و به صورت کارگاهی برگزار شده و برای شرکت کنندگان در این پویش گواهی مربی تسهیل گر جوانی جمعیت صادر می‌شود.

وی ادامه داد: این دوره به صورت استانی برگزار می‌شود و افرادی که موفق به ثبت نام در پویش نشده‌اند، در صورتی که دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند، می‌توانند در روز فوق با حضور در محل همایش اقدام به نام نویسی کنند.

خورده بین مقدم در پایان، با اشاره به موضوعاتی که در پویش مطرح خواهد شد، گفت: استاد حجت الاسلام دکتر علی گودرزی که از نویسندگان چندین کتاب و فعال حوزه جمعیت کشور هستند، موضوعاتی چون تسهیل گری، اسقاط جنین و تبلیغ چهره به چهره و دکتر حسین مروتی نیز که استاد و فعال حوزه جمعیت کشور هستند، کارگاه جریان شناسی، تاریخچه جمعیت، آسیب شناسی فردی و اجتماعی حوزه جمعیت و فنون تسهیل گری را تدریس خواهند کرد.

کد خبر 6097722

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا