Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@03:07:57 GMT

3میلیارد و351 میلیون دلار محصولات کشاوزی صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۰۴۹۳

3میلیارد و351 میلیون دلار محصولات کشاوزی صادر شد

بوشهر- ایرنا- معاون دفتر کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در هفت ماه امسال سه میلیون 673 هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش سه میلیارد و351 میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش ایرنا، پیام ناصر قدسی چهارشنبه شب در نشست میز ملی خرما در بوشهر افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش 16.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد و از لحاظ وزن 18 درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: در 6 سال اخیر در حوزه صادرات محصولات کشاورزی بجز کشمش و پسته آن هم تنها در 2 سال اخیر در مابقی تولیدات افزایش صادرات داشته ایم.
ناصر قدسی ادامه داد: سهم خرما در سبد صادراتی همچنان رشد خود را حفظ کرده طوریکه در هفت ماه سال جاری 151 هزارتن به ارزش 179 میلیون دلار خرما از کشور صادر شده است.
وی گفت: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش 70 درصد و از نظر وزن 25 درصد افزایش نشان می دهد.
ناصر قدسی افزود: بازار اصلی خرمای ایران کشور هند است که بیش از 36 میلیون دلار خرما به این کشور صادر شده است.
وی یادآور شد: در سال های 2017 و 2018 هند بزرگترین وارد کننده خرمای جهان بوده که این نشان می دهد بازار اصلی را پیدا کرده ایم.
معاون اتاق بازرگانی شیراز گفت: جایگاه میز ملی خرما در استان ها باید بیش از پیش مورد توجه واقع شود.
محمد صادق حمیدیان افزود: همچنین احیا اداره کل نخیلات در وزارت جهاد کشاورزی با هدف حمایت از محصول خرما باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: در 57 سال گذشته میانگین تولید خرما در هکتار در دنیا از 7.8 به 15 تن ارتقا یافته ولی در ایران این شاخص از 3.6 به 6.1 تن رسیده که این میزان برداشت در سطح هکتار بسیار اندک است.
حمیدیان افزود: این موضوع نشان می دهد که در ارتباط با تولید خرما هنوز به شرایط ایده آل نرسیده ایم.
وی با تاکید بر اجرای فوری طرح نجات نخلستان اظهار داشت: در استان های خوزستان، بوشهر و سیستان بلوچستان یک سوم نخل های آنها بر اثر کم آبی و شور شدن آب در معرض خطر قرار گرفته که باید برای آن چاره اندیشی اساسی صورت گیرد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بوشهر گفت: قوانین حوزه اقتصاد کشور باید برای ایجاد ثروت وضع شود.
علی محمد صمیمی افزود: چنانچه موانع فراروی کسب و کار برداشته شود بخش خصوصی نیز راه را پیدا می کند.
وی تاکید کرد: تنها راه نجات اقتصاد این است که بگذارند بخش خصوصی در حیطه کاری خود عرض اندام کند.
امیر شهریاری دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندر بوشهر اظهار داشت: روی خرما باید به عنوان محصولی مدرن و استراتژیک کار شود تا به شیوه مناسب در بازارهای جهانی به معرض فروش گذاشته شود.
7212/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صادرات محصولات كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان

حسن بابایی   بیان کرد: اسناد مالکیت حدنگاری تالاب بین المللی «شادگان»،«هور العظیم»، «بن دون»، «میانگران» و «شیمبار»، رودخانه های «کرخه» و«شاوور» و ۲۷۹ سند مربوط به شهرک‌های صنعتی و ۲۹۵ سند مالکیت کوی مدرس اهواز بعد از ۷۰ سال و سند بزرگترین موقوفه کشور به دستگاه‌های متولی تحویل داده شد.

وی گفت: اسناد مالکیت بستر و حریم ۲ رودخانه بزرگ و مهم کشور که بالغ بر ۱۱ قطعه سند به مساحت ۲۵ هزار هکتار در حوزه ثبتی شهرستان شوش به نام دولت صادر شده است.

بابایی افزود: همچنین سند مالکیت حدنگار تالاب بین المللی «شادگان» به عنوان بزرگترین تالاب کشور شامل ۶۲ پلاک ثبتی در مجموع ۲۷۲ هکتار و تالاب «هورالعظیم» به عنوان بزرگترین تالاب مرزی کشور در ۱۰۹ هکتار در راستای حفظ و جلوگیری از تغییر کاربری طی فرآیندی پیچیده و با حمایت رییس کل دادگستری خوزستان صادر شد.

رییس ثبت اسناد و املاک کشور ادامه داد: همچنین اسناد پنج تالاب به مساحت مساحت ۳۸۶ هزار هکتار که از زیستگاه‌های مهم حیات وحش ایران با گونه های مختلف گیاهی و جانوری است صادر و تحویل داده شد.

بابایی با اشاره به صدور ۵۴۱ سند مالکیت مربوط به شهرک‌های صنعتی اهواز، سوسنگرد، بهبهان، آبادان، باغملک، شوشتر و آغاجاری ادامه داد: مجموع مساحت این اراضی ۲۷۹ هکتار است که در راستای تحقق شعار سال و فراهم کردن بستر و زیرساخت‌های لازم برای توسعه تولید و اشتغال‌زایی به شرکت شهرک های صنعتی استان خوزستان تحویل داده شد.

رییس ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه اسناد بزرگترین موقوفه کشور بعد از سال‌ها انتظار صادر شد گفت: ۲۴۱ سند مالکیت به مساحت ۶۶ هزار هکتار مربوط به اراضی وقفی شهرستان‌های رامشیر و ماهشهر با حمایت دادگستری خوزستان و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان با رفع اختلافات بین ادارات اوقاف و منابع طبیعی صادر شد.

رفع مشکلات مالکیتی و صدور اسناد « کوی مدرس» اهواز بعد از ۷۰ سال

رییس سازمان ثبت در ادامه با اشاره به صدور ۲۹۵ سند مربوط به «کوی مدرس» در اهواز گفت: در دولت مردمی سیزدهم اسناد مالکیت این منطقه صادر شد و مردم بعد از ۷۰ سال انتظار به خواسته خود رسیدند.

بابایی اظهار کرد: تثبیت مالکیت این منطقه بعد از رفع بخش عمده‌ای از مشکلات مالکیتی بین دستگاه‌های مختلف و شهرداری انجام شد.

رییس کل دادگستری خوزستان نیز در این نشست افزود: اعتبار دادن به معاملات عادی و غیر رسمی موجب تهدید و تزلزل مالکیت اموال غیرمنقول می‌شود و ترویج ثبت رسمی و اقدامات مؤثر سازمان ثبت به عنوان یکی از سازمان‌های حاکمیتی زیر نظر قوه قضائیه تاثیر به سزایی در آرامش روانی مردم و امنیت مالکیت‌ها در جامعه دارد.

علی دهقانی ادامه داد: بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان حدنگاری و سنددار شده است و ۱۷ واحد از ۲۳ واحد ثبتی استان، اراضی ملی به صورت ۱۰۰ درصدی تثبیت و اسناد آنها صادر شده است.

مدیر کل ثبت اسناد و املاک خوزستان نیز بیان کرد: از مجموع یک میلیون و ۴۷۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان، یک میلیون و ۲۳ هزار هکتار معادل ۶۹ درصد آن حدنگاری و منجر به صدور سند شده است.

زمان خوب تاکید کرد: تاکید دولت و سازمان قوه قضائیه بر صدور اسناد مالکیتی در رفع تخلف زمین خواری و رسمین بخشیدن به معاملات بسیار موثر است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند
  • اسناد مالکیت ۵ تالاب استان خوزستان صادر شد
  • صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان