Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمهدی طبیب‌زاده در نشست جمعی از فعالان اقتصادی استان با سفیر اندونزی در ایران، افزود: کرمان بزرگترین و مشهورترین کارخانه تولید لاستیک ایران را داراست و سالانه 22 تا 25 هزار تن کائوچوی طبیعی را به ارزش 70 میلیون دلار وارد می کند که به دلیل مشکلات تبادل مالی و حمل نقل تنها 10 درصد این واردات سهم اندونزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به اینکه در کرمان حدود 400 هزار تن ظرفیت تصفیه و بسته بندی روغن خوراکی وجود دارد و  بهترین روغن ایران محسوب می شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز ظرفیت کمی از مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه از اندونزی وارد می شود.

طبیب زاده، در ادامه به معرفی بیشتر ظرفیت های استان کرمان پرداخت و خاطرنشان کرد: خرما و پسته، فرش با کیفیت و ماندگار، صنایع دستی متنوع، پنج اثر ثبت جهانی، قرارگرفتن در ذوزنقه طلایی برای تولید انرژی خورشیدی، بزرگترین شرکت هواپیمایی کشور، معادن و فلزات، گیاهان دارویی با کیفیت و سابقه صادراتی 20 ساله، دارابودن زیرساخت هایی مانند راه آهن، فرودگاه، انبارها و کارخانه های بزرگ و... از جمله این ظرفیت‌ها است. رئیس اتاق کرمان تصریح کرد: زمینه های فراوان سرمایه گذاری در کرمان وجود دارد که کشور ثروتمند و قوی اندونزی می تواند در این زمینه ها سرمایه گذاری کند.

سفیر اندونزی در ایران نیز در این نشست گفت: اندونزی روابط خوب و نزدیکی نه تنها در زمینه سیاسی بلکه در زمینه های تجاری و فرهنگی با ایران دارد و در دو سال گذشته شاهد افزایش و ارتقای روابط به ویژه در زمینه اقتصادی بین دو کشور بوده‌ایم. اوکتاویان علیم الدین، افزود: هیچ مشکلی بر سر راه ارتقای روابط دو کشور وجود ندارد و از بازرگانان و فعالان اقتصادی کرمان درخواست می کنیم اقدامات لازم را برای افزایش روابط انجام دهند.

وی با اشاره به حضور دانشجویانی از اندونزی در شهرهای اصفهان، مشهد، کیش و شیراز، گفت: وجود دانشگاه های مختلف در کرمان می تواند زمینه تبادل دانشجو و استاد را بین این استان و اندونزی فراهم کند. علیم الدین اظهار کرد: تحریم های اعمال شده علیه ایران تاکنون تاثیر چندانی بر روابط بین دو کشور نداشته و پیش‌بینی می شود حجم مبادلات تجاری در سال 2018 بیشتر از سال گذشته باشد. وی ادامه داد: اندونزی، خرما به ویژه خرمای مضافتی را از ایران وارد می کند و در زمینه پسته نیز می تواند در بازارهای این کشور با سایر رقبای خود به رقابت بپردازد. سفیر اندونزی در ایران بیان کرد: اندونزی و کرمان در زمینه گیاهان دارویی و انرژی های خورشیدی فعال هستند و می توانند در این زمینه همکاری های مشترک خوبی با یکدیگر داشته باشند. وی افزود: سالانه 20 میلیون دلار قهوه از اندونزی به ایران صادر می شود و همچنین می توان در زمینه واردات روغن پالم اندونزی که اکنون از طریق پاکستان به ایران می‌رسد، اقداماتی انجام داد که از طریق کرمان انجام شود.

گفتنی است در این نشست جمعی از فعالان اقتصادی استان پرسش هایی را در رابطه با مبادلات تجاری با اندونزی مطرح کردند که سفیر این کشور به آنها پاسخ داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دلار راه آهن سرمایه گذاری فلزات واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان

ایران و ترکمنستان همکاری‌های خود در زمینه برق و انرژی را توسعه می‌دهند.

به گزارش توانیر، در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در این رابطه گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تامین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان این که با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی یادآور شد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش از این احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در همین زمینه اضافه کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود. در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

دیگر خبرها

  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • کشف ۴۰ تن روغن خوراکی قاچاق و دستگیری یک متخلف در زاهدان
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟
  • کشف ۴۰ تن روغن خوراکی قاچاق ودستگیری یک متخلف در زاهدان
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است