Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

علی‌اصغر اصغرنژاد معتقد است: کار نه تنها منبع تامین درآمد بلکه موجب احساس رضایت و ارزشمندی انسان‌هاست زیرا فرد می‌تواند با به کارگیری توانایی‌ها و خلاقیت‌های خود سرزندگی و شادابی را به راحتی احساس کند، این درحالیست که هرچقدر افراد از رتبه و مسئولیت اجتماعی بهتری برخوردار باشند منفک شدن از آن برایشان دشوارتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در جامعه ایرانی هیچ شخصی از موقعیت‌هایی مانند بازنشستگی که قرار باشد به یک‌باره جایگاه شخصیتی خود را رها کند با رغبت استقبال نمی‌کند. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره مقاومت برخی از افراد در برابر قانون "منع به کارگیری بازنشستگان" گفت: زمانی که افراد از موقعیت اجتماعی و جایگاه شغلی خوبی برخوردار باشند، رها کردن آن جایگاه برایشان بسیار دشوار است لذا طبیعی است که انسان‌ها در زمان از دست دادن شأن و منزلت اجتماعی احساس خوبی دریافت نکنند، با این وجود اما باید از نظر منطقی قبول کنیم که جایگاه‌های شغلی تاکنون به هیچ کس وفا نکرده و نمی‌کند.

این روانشناس افزود: دوران (سالمندی) بازنشستگی بخشی از زندگیست که به دلیل افزایش سن و بروز بیماری‌های متعدد همه افراد به آن نیازمندند چراکه انسان‌ها با گذشت زمان به طور طبیعی توانایی، خلاقیت و انرژی دوران جوانی خود را از دست می‌دهند، این درحالیست که عموماً عده‌ای این شرایط فیزیکی را انکار کرده و در برابر آن مقاومت دارند.

وی با بیان اینکه مسئولان پیشکسوت باید به منظور بهتر شدن وضعیت ایران امکان رشد و یادگیری را برای جوانان تازه نفس فراهم کنند، خاطرنشان کرد: هنوز هم عده‌ای نمی‌توانند باور کنند که بعد از دوران بازنشستگی‌شان باید افراد دیگری در این جایگاه جایگزین آنها شوند، در همین راستا نیاز است مسئولان پیشکسوت تجارب خود را در اختیار دیگران قرار دهند زیرا جوانان به دلیل توانمندی، خلاقیت و انرژی بیشتر می‌توانند در جایگاه‌های اجتماعی فعالیت بهتر و موثرتری داشته باشند.

اصغرنژاد با بیان اینکه همه انسان‌ها با گذشت زمان به نوعی نیازمند دوران بازنشستگی هستند، به طب و روانشناسی دوران "سالمندی" اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه عملکرد مغز و توانایی انسان ها بعد از دوره مشخصی فرسوده می‌شود به طوریکه سلول‌های بدن در هر دوره بازسازی، تحلیل رفته و جسم دیگر توانایی فعالیت مطلوبی نسبت به گذشته را ندارد، به همین دلیل در همه سراسر دنیا برای بازنشستگی قوانین و زمان مشخصی در نظر گرفته شده؛ قوانینی که یقینا در پس آن تدبیر و منطق عقلانی وجود داشته و نمی‌توان با دلایل غیرمنطقی با آن برخورد کرد.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که در صورت مقاومت بازنشستگان در برابر اجرای این قانون جامعه در چه وضعیتی قرار می‌گیرد؟ خاطرنشان کرد: مسئولان باید بدانند که در صورت برخورد غیر واقع‌بینانه با قوانین به طور حتم از واقعیت‌ها سیلی خواهند خورد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: روانشناس روانشناسی قانون منع به کار گیری بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کف و سقف حقوق سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، میرهاشم موسوی درخصوص افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال جاری اظهار کرد: به موجب قانون مصوب، دستمزد حداقلی‌بگیران با افزایش ۳۵ درصدی و همچنین سایر سطوح درآمدی با افزایش ۲۲ درصد + ۶۹۰ هزار تومان همراه است که از فروردین ماه اعمال، اما از اردیبهشت‌ماه پرداخت خواهد شد.

وی درخصوص زمان پرداخت معوقات ناشی از افزایش حقوق نیز اعلام کرد که سعی می‌شود معوقات در خردادماه پرداخت شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص کف و سقف حقوق بازنشستگان با افزایش‌های صورت گرفته توضیح داد: کف حقوق یک فرد دارای همسر و یک فرزند تحت پوشش، ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان است و سقف آن نیز ۷ برابر حداقل دستمزد است.

موسوی همچنین درباره میزان افزایش «حق عائله‌مندی و اولاد» نیز گفت: حق عائله‌مندی نیز با این افزایش جدید بیش از ۱۰۰ درصد در سال جاری رشد داشته و حق اولاد نیز با رشدی بالغ بر ۵۰ درصد همراه بوده است.

وی در پاسخ به اینکه نگرانی‌هایی در خصوص تحت تاثیر قرار گرفتن اجرای همسان‌سازی حقوق‌ها با افزایش ۳۵ درصدی حقوق‌ها در سال جاری عنوان می‌شود، گفت: همسان‌سازی به افزایش حقوق سالانه ارتباطی ندارد و از آنجایی که هنوز برنامه هفتم ابلاغ نشده است، بعد از ابلاغ، آنچه که به موجب قانون به ما تکلیف شود، با تامین منابع به قانون عمل می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • مقایسه جالب میزان هوش حیوانات مختلف با انسان
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • یونایتد با تن‌هاخ یک رکورد ناامید کننده جدید ثبت کرد
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد