Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران؛ پنجمین نشست تخصصی گردشگری با موضوع "تهران و اکوتوریسم شهری" با حضور حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ ،مهدی سیف رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران و دکتر عادل جلیلی رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور به همراه بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا مهدی سیف رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران پس از خوش آمد گویی و خیر مقدم به مدعوین و ضمن ابراز خرسندی از حضور فعالان حوزه گردشگری بیان داشت امیدواریم برگزاری این سلسله نشست ها منجر به پیشبرد اهداف صنعت گردشگری در تهران شود.

در ادامه خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت : با توجه به منابع طبیعی که در تهران وجود دارد، یکی از راهبردهای کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران،ری و تجریش تلاش در تبدیل پایتخت ‌به یک مقصد گردشگری می باشد.

جلیلی رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور در این نشست گفت :باغ گیاه شناسی ملی ایران فرصتی است تا این فضا بیشتر به مردم شناسانده شود و از ظرفیت ویژه گردشگری طبیعی بیش از گذشته استفاده شود.

 در ادامه نوذرپور شهردار منطقه ۲۲،با بیان اینکه باید اقدامی در تقویت موضوعات گردشگری انجام شود، اظهار داشت: مهمترین مسئله در ساماندهی تقویت گردشگری، موضوع تقسیم کار در بین نهادها و دستگاه های زیرمجموعه است.

در ادامه افسانه احسانی در خصوص اکوتوریسم و مفاهیمی که در گردشگری با آن، حوزه مشترک دارند و اصول اکوتوریسم و حفاظت از منابع طبیعی و فرهنگی مطالبی را عنوان کرد.

در این نشست از اقدام ارزنده هومن اردبیلی ایجاد کننده پیاده راه «لاله برای مادران» تجلیل شد.

از جمله برنامه های جانبی این نشست بازدید از باغ ملی گیاه شناسی بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران شهرداری تهران صنعت گردشگری منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود