Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، با اشاره به توطئه های دشمنان، گفت: باید فضای امن ایجاد شده برای توطئه های دشمنان با برنامه ریزی مناسب به فضایی برای مقابله با توطئه ها تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد و به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، حبیب الله خجسته پور، امروز(24 تیر) در کارگروه صیانت از حقوق شهروندی، حجاب و عفاف، بیان کرد: امروز دشمنان از فرصت فضای مجازی برای رسیدن به اهداف شوم خود در جهت کمرنگ کردن ارزش های دینی و اسلامی، رواج بدحجابی و ترویج سبک زندگی غربی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. استفاده می کند.

 

وی با تاکید بر ضرورت آگاهی بخشی به مردم، افزود: فضای مجازی هدف نبوده بلکه ابزاری برای تبادل اطلاعات است که این مهم باید مورد توجه کاربران این عرصه قرار می گیرد.


معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، اظهارداشت: با توجه به اینکه تعداد بسیاری از نرم افزارها در راستای اهداف خاص به‌صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرند و خارج از کشورمدیریت می‌شوند باید توجه داشته باشیم تا این فضا را در راستای اهداف خود بهتر مدیریت کنیم.


وی تصریح کرد: با استفاده از نرم‌افزارهای مناسب در جهت مبارزه با این معضل، فضای مجازی را بهتر مدیریت کنیم و موسسه ای ارائه دهنده اینترنت باید نظارت شوند تا به‌صورت هوشمند امکان دسترسی جوان‌ها به سایت‌های غیرمجاز فراهم نشود.


خجسته پور، ادامه داد: کمیته تخصصی ذیل این کارگروه در بحث فضای مجازی تشکیل خواهد شد که هدف آن بحث تولید محتوا و چگونگی مدیریت کردن این فضا در جهت جلوگیری از انحراف جوانان است.


وی بیان کرد: جهت آشنایی مردم با حقوق خود سبب مطالبه‌گری و تحقق خواسته آنها می شود که برای تحقق این امر باید آموزش را در دستگاه‌های اجرایی آغاز و آنها را با شاخص‌ها و چک‌ لیست‌های حقوق شهروندی آشنا کرد.


خجسته پور، با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی جدی جهت مقابله با توطئه های دشمنان در فضای مجازی، اذعان داشت: افرادی با قصد تشویق جوانان به بد‌حجابی در فضای مجازی این حریم را مخدوش می کنند و محیط امنی برای فعالیت آنها به وجود آمده است.

 

استاندار لرستان با اشاره به میز خدمت الکترونیک و ضرورت اجرای درست این خدمات، اظهار کرد: صرف وجود میز خدمت الکترونیک در دستگاه‌ها برای خدمات مختلف کفایت نمی‌کند بلکه باید فرهنگ این کار را در میان مردم نهادینه کرد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: خوزستان تبریز ۲۰۱۸ هفته کتاب طرح 550 هزار هکتاری نهم ربیع الاول استان همدان همایش پاییز خرم آباد مطالبه گری توطئه های دشمنان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، با وجود آنکه در همه دولت‌ها تلاش شده تا اینترنت با سرعت‌های بالا در اختیار مردم قرار گیرد اما گاهی مردم از کندی سرعت اینترنت اعلام نارضایتی می‌کنند؛ به گونه‌ای که اوایل تابستان سال گذشته رئیس‌جمهور در پی سفرهای استانی خود با برخی گلایه‌های مردم از این موضوع روبه رو شد و پس از آن دستوری برای حل این مشکل ارائه کرد.

در واقع کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی رئیس جمهور مأمور بررسی این موضوع شد تا نتیجه راهکارهای رفع دغدغه مردم تا یک ماه بعد از این دستور ارائه کند. وزیر ارتباطات هم اعلام کرد نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کرده‌اند و امیدوارند در دوره جدید این مرکز از ظرفیت‌های خود برای برطرف کردن مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است استفاده کند.

درباره ساز و کار این کارگروه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط کارگروه مذکور گفته شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

حال با گذشت ۹ ماه از دستور رئیس جمهور برای پیگیری کندی اینترنت، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به کندی اینترنت توضیح داد: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد اما باید گفت در آن کارگروه، راهکارهای کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894890

دیگر خبرها

  • پاسخ به چند شبهه فضای مجازی درباره حملهٔ تنبیهی به اسرائیل
  • شناخت جامعه هدف برای تولید محتوا اهمیت دارد
  • با کسانی که در فضای مجازی، امنیت روانی مردم را هدف قرار می‌دهند، برخورد می‌شود
  • برخورد با کسانی که در فضای مجازی امنیت روانی مردم را هدف قرار می‌دهند
  • توضیح وزیر درباره وضعیت اینترنت؛ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید
  • از توطئه‌های دشمنان خارجی و عناصر خائن داخلی نباید غفلت کرد
  • رئیس دیوان عالی کشور: از توطئه‌های دشمنان خارجی و عناصر خائن داخلی نباید غفلت کرد
  • مشارکت مردم در تولید تنها راه مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان
  • توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود
  • آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد