Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمودرضا نیازی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد یک دستگاه حاکمیتی نظارتی در حوزه نظارت و اطمینان بخشی به کیفیت کالا و خدمات در کشور است، اظهار داشت: بخش عمده ای از مصالح ساختمانی مشمول مقررات استاندارد اجباری است و با توجه به قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد هرگونه تولید و توزیع کالاهای مشمول استاندارد اجباری بدون داشتن پروانه استاندارد ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به جهت صیانت از ایمنی و سلامت مردم با تولید و عرضه کنندگان مصالح ساختمانی غیر استاندارد برخورد خواهد شد.

مدیرکل استاندارد استان  کرمانشاه بیان کرد: در حوزه صنایع ساختمانی ۱۵۴ واحد تولیدی فعال در استان کرمانشاه تحت پوشش این اداره کل هستند که از این تعداد ۶۲ واحد تولیدکننده مصالح ساختمانی در مناطق زلزله زده فعالیت دارند که ۴۹ واحد تولید کننده مصالح ساختمانی در مناطق زلزله زده دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد معتبر هستند.

وی گفت: بعد از وقوع زلزله مهیب در استان، به دلیل حجم بالای عملیات بازسازی وگستردگی مناطق آسیب‌دیده تمام توان کارشناسی خود را جهت کنترل کیفیت مصالح ساختمانی قابل عرضه در این مناطق به کار گرفتیم و با توجه به ورود به مرحله اسکان دائم و افزایش تقاضا برای مصالح ساختمانی در مناطق زلزله‌زده، نظارت خود را بر واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی و بازار عرضه این مصالح در سطح استان بیشتر کردیم.

نیازی تصریح کرد: در همین راستا پس از وقوع زلزله کارشناسان این اداره کل، به صورت ویژه تعداد ۴۶۵ مورد بازرسی و ۲۴۰ مورد نمونه برداری و آزمون از خط تولید واحدهای تحت پوشش مصالح ساختمانی استان به منظور تطبیق فرآورده ها با استانداردهای ملی انجام داد.

وی افزود: کنترل کیفیت مصالح ساختمانی و نظارت بر تولید و عرضه این فرآورده تنها معطوف به خط تولید واحدهای تولیدی نبوده و تمامی مراکز عرضه و فروش مصالح ساختمانی استان نیز به صورت مستمر توسط کارشناسان این اداره کل مورد بازرسی قرار می گیرند که بعد از وقوع زلزله تا کنون ۲۰۳۹ مورد بازرسی و تعداد ۱۸۱ مورد نمونه برداری از مراکز عرضه و فروش مصالح ساختمانی از جمله تیرآهن، میلگرد، تیرچه، فوم سقفی، آجر، سیمان، شیشه ساختمانی در استان کرمانشاه به عمل آمد.

مدیرکل استاندار استان کرمانشاه اظهار داشت: در جهت ارتقای کیفیت مصالح ساختمانی در استان و اهمیت آنها در استحکام و ایمنی ساختمان‌ها و بر اساس وجود و لزوم وظایف نظارتی اداره کل استاندارد استان پس از وقوع زلزله، ۸۱ مورد تذکر و اخطار به واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی داده شد و همچنین خط تولید ۳۵ واحد تولیدی در استان نیز به دلیل نداشتن کیفیت لازم و عدم رعایت الزامات استاندارد از طریق مراجع قضایی پلمب شد.

  وی گفت: در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هم با ارائه راهنمایی‌های فنی و تخصصی، تعداد ۱۲ واحد تولیدی از مجموع واحدها را فک پلمب و فرایند استانداردسازی این واحدها ، جهت صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد در حال انجام است.

نیازی ادامه داد: در جهت حفظ ایمنی شهروندان و جلوگیری از تولید و عرضه مصالح ساختمانی غیر استاندارد طی یک سال گذشته ، تعداد ۷۹۰ بلوک پلی استایرنی مورد مصرف در سقف ساختمان ( فوم سقفی) به علت خطرآفرینی و اشتغال زا بودن و همچنین تعداد ۴۳۰ متر تیرچه بتنی غیر استاندارد در واحدهای تولیدی شهرستان سرپل ذهاب توقیف و امحا شد.

مدیرکل استاندارد کرمانشاه در پایان عنوان کرد: کارشناسان این اداره کل در محل بازار آهن فروشان دیزل آباد کرمانشاه مقدار ۳۸۸۰ کیلوگرم تیرآهن از تولیدات یکی واحدهای تولیدی استان آذربایجان شرقی که بدون مجوز استاندارد تولید شده بود را کشف و قبل از عرضه در سطح مناطق زلزله‌زده جمع‌آوری و جهت ذوب به مجتمع یزد ارسال شد.

کد خبر 4459028

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندارد بازسازی مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • آزمون ۱۰۵ نازل جایگاه‌های عرضه سی ان جی خراسان جنوبی
  • جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها
  • بیش از ۸۰ درصد واحدهای زلزله زده درخوی بازسازی شد