Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه دزفول، اظهار داشت: فیلم فاخر «کشتی نجات» می تواند زمینه ‌ای برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن باشد و به خوبی پیام جهاد و شهادت و ارزش‌ های انقلاب اسلامی را به نسل ‌های بعد منتقل می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی»، با حضور در جمع عوامل ساخت فیلم سینمایی «کشتی نجات» گفت: این فیلم فاخر و ارزشمند با تلاش عوامل هنری، کارگردانان و بازیگران حرفه‌ ای و همکاری مدیران، مسئولان و مردم دزفول به مراحل پایانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه دزفول، افزود: این فیلم فاخر می ‌تواند زمینه ‌ای برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن باشد چراکه زبان هنر زبان رسایی است و به خوبی پیام جهاد و شهادت و ارزش‌ های انقلاب اسلامی را به نسل ‌های بعد منتقل می کند.

 

وی با تقدیر از تمام کسانی که در ساخت این فیلم تلاش کرده ‌اند، اذعان داشت: امیدواریم این فیلم گامی در جهت نهادینه کردن ارزش‌ های دفاع مقدس و فرهنگ جهاد و شهادت باشد تا به سهم خود از شهدا، رزمندگان، جانبازان و آزادگان تجلیل کرده و نقش آنها در حفظ کشور، دین و انقلاب در مقابله با استکبار جهانی تبیین شود.

 

لازم به ذکر است، فیلم سینمایی «کشتی نجات» داستان دو عضو گروهک تروریستی داعش است که از طریق مرز عراق جهت عملیات انتحاری در مراسم تاسوعا و عاشورا وارد دزفول می شوند که یکی از آنها پس از آنکه تحت تاثیر مراسم تعزیه با موضوع شهادت حر قرار می گیرد مانع عملیات انتحاری عضو دیگر داعش می شود.

 

ضبط فیلم سینمایی کشتی نجات  به کارگردانی علیرضا رجایی مقدم و به نویسندگی اسماعیل مهدی پور امروز در بقعه امام زاده رودبند دزفول در حال مراحل پایانی است و تمام بازیگران این فیلم از هنرمندان بومی شهرستان دزفول هستند.

 

ضبط سکانس هایی از این فیلم در مناطق قدیمی دزفول از جمله منطقه سبط الشیخ انصاری، بازار قدیم و امامزاده رودبند صورت گرفته است.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبریز ۲۰۱۸ هفته کتاب و کتابخوانی خوزستان شیراز اردبیل نهم ربیع الاول استان همدان هفته کتاب طرح 550 هزار هکتاری کشتی نجات دزفول فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان در گرو بصیرت‌افزایی است
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • مردم همراه و حامی پلیس برای اجرای طرح نور هستند
  • سردار رادان: مقابله با بی‌حیایی و بی‌عفتی در جامعه امری خطیر، حساس و غیرقابل بازگشت است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند