Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس) در اردوی هیات‌های اجرایی خانه‌های کارگر سراسر کشور که در مجتمع کارگران شهید امامی واقع در چمخاله لنگرود برگزار شد، گفت: امروز مباحث اقتصادی را در پیشخوان کارمان قرار داده‌ام چراکه جامعه پرسش‌های زیادی دارد. تشخیص درست و غلط در حوزه این پرسش‌ها و مسائل نیاز به شناخت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اردوها گفت: آنچه که مطالبه می‌کنیم انضباط در اردوها و انجام کار آموزشی در زمان مقرر خودش در اردوها می‌باشد. اینها الفبای کار تشکیلاتی است.

وی افزود: ما از دبیران اجرایی می‌خواهیم که آنقدر در مسائل اقتصادی بیاموزند تا آنها نیز قادر به ابراز وجود باشند و بتوانند مسائل را بشناسانند.

محجوب گفت: ما وظایف تشکیلاتی خطیری داریم چراکه بسیاری از مراجعان از شما خواهند پرسید که شمایی که از روحانی حمایت کردید، حرفتان درباره اشکالات امروز چیست.

دبیرکل خانه کارگر اظهار داشت: سال آینده با انتخابات جدید مجلس مواجه هستیم. باید این پرسش را مطرح کنیم که در شهرها و حوزه‌های مختلف خانه‌های کارگر چه اقداماتی باید انجام شود؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص برنامه‌های خانه کارگر تصریح کرد: چند سال پیش گفتیم که توسعه و تقویت خطوط رفاهی و اقدامات صنفی برای تحکیم پیوند با کارگران باید انجام شود. تلاش کردیم دعوت برای مسائل رفاهی انجام دهیم. خطوط رفاهی حساس هستند و باید توسعه داده شوند. اعضا از ما انتظار اقدامات در خصوص مسائل رفاهی دارند.

وی با ذکر مثالی به تشریح این موضوع پرداخت و گفت: برای مثال کسانی هستند که شانس مسافرت کردن به لحاظ مسائل مالی ندارند. باید برای اینها فکری کرد. ما دنبال این هستیم که با کمک دبیران اجرایی در ایامی که زمان پیک سفرها نیست، رضایت و امکانات لازم را برای این دسته از افراد فراهم آوریم. ما باید ترتیبات برای ارائه امکانات رفاهی را گسترش دهیم. برای توسعه این خطوط از شما می‌خواهیم که راهکار ارائه دهید و به دنبا توسعه باشید.

وی تصریح کرد: ما دو خط برای توسعه اقداماتمان مشخص کرده‌ایم: توسعه آموزشی و توسعه رفاهی. وظیفه ما این است که در این عرصه روز به روز شرایط افزایش امکانات را فراهم آوریم.

وی در خصوص توسعه امکانات آموزشی گفت: در فصل آموزش، آموزش‌ها باید ماندگار شود. آموزش یک خدمت ماندگار است بنابراین مدار آموزش را باید جدی بگیریم. البته در آموزش پیشرفت‌هایی داشته‌ایم اما هنوز کافی نیست.

وی اشاره کرد: با توجه به اینکه دو میلیون و 114 هزار عضو در خانه کارگر داریم و این تعداد با احتساب خانوارشان تقریباً یک جامعه 7 میلیونی را تشکیل می‌دهند، تاکنون صرفاً برای 200 هزار نفر توانسته‌ایم کار آموزشی انجام دهیم. این چندان کافی نیست. پیشرفت در این حوزه به تحرک و صداقت ما بستگی دارد.

دبیرکل خانه کارگر گفت: خط جدیدی که می‌خواهیم ترسیم کنیم جدی گرفتن اعضای کیفی است. البته این درست است که در کمیت بسیار پیش رفته‌ایم اما نگه داشتن این دو میلیون عضو به عده قابل ملاحظه‌ای نیاز دارند. از لحاظ کیفیت نیاز به سلسله گفتارهایی هستیم که تا سال بعد نیز ادامه خواهند داشت. باید اطلاعات و دانش‌مان را بهبود بخشیم.

وی اشاره کرد: ما در 10 جلسه 50 موضوع اقتصادی را مرور کردیم. ما می‌خواهیم علوم و مسائل مختلف را فهم کنیم و لزوماً به دنبال سالم شدن در تمام امور نیستیم.

وی تصریح کرد: ما در اصل به دنبال معرفت و فهم دانستن هستیم. این امر بیانگر کیفیت است. درسال پیش رو کار اصلی ما این است که خود بفهمیم. باید در اقتصاد، سیاست و علوم متعارف آنقدر بدانیم تا بتوانیم فهم و دانسته‌هایمان را انتقال دهیم.

محجوب اظهار داشت: اکنون یک سپهر تبلیغاتی داریم که در اختیار ثروتمندان است. این همه آدم در کشور فقیر شده‌اند اما کسی از آنها نمی‌نویسد. صدای فقرا، کارگران و مظلومان کجاست. صدای معرفت باید بیرون بزند تا تاثیرگذار باشد. شرایط اینگونه است که تا مشکلی برای ثروتمندان ایجاد می‌شود تعداد زیادی کانال و رسانه هستند که درباره آنها می‌نویسند.

وی گفت: در کل اندازه‌گیری کیفیت سخت است اما اندازه نسبی آن هم کفایت می‌کند. هرچقدر یک چنین اموری بالاتر برود جایگاه کارگران و فقرا در سپهر تبلیغاتی افزایش می‌یابد.

دبیرکل خانه کارگر اظهار داشت: در سال جاری تحرکاتمان را باید افزایش دهیم. 29 آبان را باید جدی بگیریم. 29 آبان فرصت خود نشان دادن است.

محجوب تاکید کرد: حقوق کارگر افزایش نیابد حقوق مستمری‌بگیر نیز افزایش نمی‌یابد. از هر فرصتی برای نشان دادن تحرکاتمان باید استفاده کنیم. از الان باید برای انتخابات سال آینده برنامه‌ریزی کنیم. دبیران اجرایی خانه‌های کارگر به این موضوع باید اهمیت بدهند.

وی اشاره کرد: ما در شرایطی که تصمیم گرفتیم از روحانی حمایت کنیم کار درستی انجام دادیم و همچنان بر سر آن هم هستیم. البته هرکسی اشتباه می‌کند.

محجوب با اشاره به مطلبی که در یکی از روزنامه‌ها نوشته شده بود و آن را در کلاس‌های اقتصادی‌اش با دبیران اجرایی به مورد بحث گذاشته بود، گفت: در خصوص تورم باید گفت دولت تلاش کرد تورم را بشکند اما تورم نشکست و خودمان شکستیم. دولت و روحانی تورم را سرکوب کردند اما سرکوب موقتی است. ارز اکنون دیگر صعود نمی‌کند اما آنهایی که افزایش قیمت تحت تاثیر صعود ارز را انجام می‌دادند هنوز این کار را ادامه می‌دادند.

دبیرکل خانه کارگر تاکید کرد: من مخالف خصوصی‌سازی و اقتصاد بازار هستم. این را بارها گفته‌ام. بدون تردید دولت فعلی کوشید قدم‌های بهتری بردارد اما در یک پیچی هرچه را که آورده بود از دست داد. اصولاً همه چیز را باید محاسبه کرد. اگر با نیت خالص اما بدون محاسبه هم وارد شوید به اشتباه می‌افتید. تیم حاضر دولت هرچقدر در مسائل دیپلماتیک حاذق بودند در مسائل اقتصادی این چنین نبودند. این اشتباهات به این شکل می‌توانست رخ ندهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علیرضا محجوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!