Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیونر تجاری اتحادیه اروپا با لحنی تهدید آمیز اعلام کرد در صورتی که آمریکا تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات خودروهای اروپایی را اعمال کند، اقدامات و تعرفه‌های متقابل ما نیز اعمال خواهد شد.

سیسیلیا مالمستروم بعنوان یکی از مقامات ارشد کمیسیون تجاری اتحادیه اروپا در واکنش به خبر اجرای تعرفه های ۲۵ درصدی آمریکا در واردات محصولات اروپایی اعلام کرد که اتحادیه اروپا فهرست بلند بالا و سازوکارهای تلافی جویانه و تعرفه های متقابلی را در دست دارد که در صورت اجرای قانون افزایش تعرفه بر واردات خودروهای اروپایی به ایالات متحده از آنها بر علیه آمریکایی ها استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان جلسه با رابرت لایتایزر، نماینده تجاری ایالات متحده آمریکا بدون اشاره دقیق به وضع تعرفه های جدید بر واردات خودرو خاطرنشان کرد که اتحادیه اروپا این امکان را به تمامی کشورهای عضو که میزبان صنعت خودروسازی هستند، این امکان را می دهد تا تعرفه های متقابلی را در برابر افزایش تعرفه های گمرکی آمریکا وضع و اجرا کنند.

وی در ادامه تاکید کرد که این تعرفه ها ممکن است شامل هر محصولی اعم از خودرو، محصولات کشاورزی، صنعتی و تکنولوژی باشد.

البته وی در پایان سخن خود افزود که همه ما امیدواریم هرگز در چنین شرایطی قرار نگیریم چراکه اعمال تعرفه های جدید گمرکی بر محصولات مختلف بدون شک برای همه ما (آمریکا و اروپا) منفی ارزیابی شده است.

به نقل از رویترز ، وی همچنین عنوان کرد که اتحادیه اروپا تمایل زیادی به مذاکره با طرف‌های آمریکایی دارد تا بتوانند هر دو به نقطه مشترکی برای تجارت کالاهای اساسی و مهم دست یابند و تعرفه های وارداتی و گمرکی میان آمریکا و منطقه اروپا را به صفر برسانند.

این درحالیست که در جلسه اخیر دونالد ترامپ ، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا با مشاورات اقتصادی و وزارت بازرگانی این کشور ، اعمال دور جدیدی از تعرفه‌های گمرکی و اجرای قانون تعرفه ۲۵ درصدی ‌بر واردات خودروهای اروپایی تا پایان سال جاری میلادی به تعویق افتاده است و بعد از آن واشنگتن باید در خصوص اجرای قانون مذکور تصمیم گیری کند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا تعرفه واردات خودرو کمیسیون تجاری اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین