Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@16:17:18 GMT

رفع مسایل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با وقف جمعی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۵۲۱۱

رفع مسایل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با وقف جمعی

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: با ترویج فرهنگ وقف جمعی بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مرتفع می شود.

حجت الاسلام حسین دلاوری با اشاره به اهمیت ترویج بیش از پیش فرهنگ وقف در جامعه به وقف های دسته جمعی اشاره کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: وقف دسته جمعی کاری خیر و خدا پسندانه است که چند نفر می توانند به کمک هم در راستای رفع گرفتاری های مردم اقدامی خدا پسندانه انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: افرادی هستند که علاقمند به انجام کارهای خیر و خداپسندانه هستند ولی تمکن مالی و یا امکانات کافی ندارند که این کار را به تنهایی انجام دهند، این افراد می توانند با همکاری با یک یا چند خیر و واقف به انجام این امر بپردازند و نیئت خیرخواهانه خود را اجرا کنند.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه با نهادینه کردن فرهنگ وقف جمعی می توان در همه مسایل اقتصادی، فرهنگی واجتماعی ورود پیدا کرد، گفت: همچنین می توان زمینه حضور اقشار مختلف مردم با هر سطحی از درآمد را در این کار خیر و خداپسندانه فراهم آورد.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی وقف را سنت حسنه و بالاترین شیوه ی انفاق دانست و ادامه داد: آثار و برکات بخشش مال به نیازمندان و محرومان برای همیشه ساری و جاری مانده وشامل حال واقف می شود.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه سنت حسنه وقف در جامعه اسلامی نیازمند فرهنگ سازی است، بیان کرد: همه اقشار جامعه باید در این زمینه تلاش کنند و این سنت حسنه را به همگان بشناسانند.

 

حجت الاسلام دلاوری احیا سنت وقف را یکی از بهترین راه های حمایت از محرومان، حوزه های علمیه، دانشگاه ها و مراکز درمانی دانست و خاطر نشان کرد: روحانیان، طلاب حوزه های علمیه و مسئولان امر با آگاهی از پتانسیل ها و کارکردهای مسائل دینی و نفوذ در لایه های فرهنگی جامعه می توانند بزرگترین ترویج کنندگان سنت حسنه وقف باشند.

 

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان همدان خوزستان نهم ربیع الاول شیراز طرح 550 هزار هکتاری هفته کتاب و کتابخوانی اردبیل افتتاح پروژه هفته کتاب هفته وقف ترویج فرهنگ وقف فرهنگ وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • نگاهی به پدیدهٔ جدید اجتماعی: بِلایند دِیت یا ملاقات کور/ میل سوزان به تجمل خواهی بیمارگونه
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • «جایزه روزبه» به منتخبان مسابقه پارس آرا اعطا می‌شود
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • مد خوب، مد بد!