Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: سازمان قضایی نیروهای مسلح اولین همایش پیشگیری از وقوع جرم را در سال 1371 برگزار کرده و پس از آن به طور سیستماتیک چهار برنامه 5 ساله با بیش از 650 همایش در سطح نیروهای مسلح استان ها برگزار شده است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حجت الاسلام عباسعلی فراتی معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی صبح امروز در آیین تودیع و معارفه دادستان نظامی خراسان جنوبی اظهار کرد: عصبانیت کلید همه بدی ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سازمان قضایی نیروهای مسلح اولین همایش پیشگیری از وقوع جرم را در سال 1371 برگزار کرده و پس از آن به طور سیستماتیک چهار برنامه 5 ساله با بیش از 650 همایش در سطح نیروهای مسلح استان ها برگزار شده است .

 

معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح بیان کرد: پیام این همایش ها این بوده که بسیاری از جرایم کاهش یافت و بسیاری از جرایم نیز کنترل شده است.

 

فراتی عنوان کرد: در مجموع قوه قضائیه چند سالی است که معاونت پیشگیری تشکیل شده است اما در سازمان قضایی امسال پنجمین برنامه 5 ساله در حال برنامه ریزی است.

 

وی گفت: وظیفه ما این است که بگونه ای رفتار کنیم تا جرمی اتفاق نیفتد.

 

معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح عنوان کرد: کارهای کوچک نیروهای مسلح نیز باید دیده شود.

 

فراتی با بیان اینکه باید فرمانده هان با سرباز ها و نیروی پایین دست خود به خوبی و احترام رفتار کنند، گفت: اگر سربازی به حق یا ناحق برای مرخصی گرفتن به فرمانده مراجعه کند لازم است که فرمانده با احترام و خوبی با وی رفتار کرد چرا که اگر برخورد نادرستی صورت گیرد تبعات آن به خودش برخواهد گشت.

 

وی ضمن تبریک به محمد علی جلوه گر به عنوان دادستان نظامی خراسان جنوبی، اظهار کرد: آقای جلوه گر فرزند همین دیار بوده و در سال‌های گذشته در استان سیستان و بلوچستان خدمت کرده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نمایندگان در صحن علنی مجلس، کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع را تصویب رساندند. در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) نیز جزئیات این طرح که شامل ۷ ماده بوده است، مورد بررسی قرار گرفت.

برخورداری سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان

آنگونه که مهر روایت کرده، نمایندگان مجلس، در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برترساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898193

دیگر خبرها

  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در ارومیه
  • پیام‌عملیات وعده صادق، قدرت و استقلال ایران بود
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار دستگاه قضایی استان سمنان است
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی