Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: در یکسال گذشته ۷ تن عسل از شهرضا به کشورهای آسیای شرقی مانند مالزی صادر شده است. ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۳ استانها اصفهان نظرات

حمید رئیس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درشهرضابا بیان اینکه گوشت مرغی بدون آنتی‌بیوتیک محسوب می‌شود که عبارت بدون مصرف آنتی‌بیوتیک بر روی بسته‌بندی مرغ به صورت خوانا و واضح قید شده باشد، اظهار داشت: در این صورت این مرغ مورد تائید سازمان دامپزشکی است به خاطر اینکه حین تولید تحت نظارت شبکه دامپزشکی بوده و نمونه‌گیری حین تولید به منظور تأیید عدم مصرف آنتی‌بیوتیک انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تنها سبز بودن بسته‌بندی مرغ دلیل بر بدون آنتی‌بیوتیک بودن نیست و مهم عبارت بدون مصرف آنتی‌بیوتیک است، افزود: کد رهگیری بر روی همه بسته‌بندی‌های مرغ در کنار تاریخ تولید درج شده است، مردم باید به اطلاعات درج شده روی پلاستیک‌های مرغ مشتمل بر تاریخ تولید، کد رهگیری، بهترین زمان مصرف، نام و آدرس کشتارگاه دقت کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به اینکه سطح بهداشت فرآورده‌های خام دامی شهرستان شهرضا به صورت محسوسی بالا است، گفت: رستوران‌ها و فروشگاه‌های عرضه گوشت قرمز و سفید نسبت به شهرستان‌های دیگر از وضعیت بهداشتی بالایی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه 60 درصد بیماری‌ها بین انسان و حیوان مشترک است و 830 مورد بیماری را دامپزشکی وظیفه دارد کنترل کند، بیان کرد: تب کریمه کنگو، آنفلوآنزا و تب مالت از بیماری‌های مهم شناخته شده بین انسان و حیوان است که در یک ساله اخیر این بیماری‌ها در شهرستان شهرضا تک رقمی شده و موردی از بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوآنزا در شهرضا شناسایی نشده است.

رئیس زاده با بیان اینکه کلیه دام‌های صنعتی در شهرضا علیه بیماری تب مالت واکسیناسیون می‌شوند، گفت: سالانه بیش از 10 هزار آزمایش تب مالت و 300 هزار واکسیناسیون دام سبک در شهرضا انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرضا در سال گذشته دومین قطب تولید انواع طیور لقب گرفت، بیان کرد: سالانه نزدیک 19 هزار تن گوشت مرغ، 10 هزار تن تخم‌مرغ تولید و بیش از 6 میلیون قطعه پرنده در شهرضا پرورش داده می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش تولید تخم‌مرغ را در شهرضا داشته‌ایم، تصریح کرد: شهرضا سالیانه با تولید 180 هزار تن شیر رتبه برتر استان را دارا است.

وی با اشاره به وجود کارخانه‌های فراوری شیر خشک در شهرضا، خاطرنشان کرد: در یکسال اخیر 4.5 هزار تن شیر خشک به کشورهای همسایه مانند عراق و روسیه صادر شده است.

رئیس زاده با بیان اینکه در یکسال گذشته هیچ موردی از بیماری تب برفکی در دامداری‌ها و گاوداری‌های شهرضا گزارش نشده است، بیان کرد: کشتارگاه طیور شهرضا با ظرفیت 3.2 میلیون قطعه کشتار در حال فعالیت است که علاوه بر نیاز شهرضا به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرضا دومین قطب تولید خوراک دام، طیور و آبزیان در استان اصفهان با 12 کارخانه فعال است، افزود: سالیانه بیش از 100 هزار تن خوراک دام و طیور در شهرضا تولید می‌شود و این کارخانه‌ها اشتغالزایی قابل توجهی ایجاد کرده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به صادرات 14 هزار تن خوراک دام، طیور و آبزیان به کشورهای حوزه خلیج فارس، گفت: سالیانه 400 تن عسل در شهرضا تولید می‌شود و صادرات آن با توجه به شرایط آب و هوایی نوسان دارد و در یکسال گذشته 7 تن عسل به کشورهای آسیای شرقی مانند مالزی صادر شده است.

انتهای پیام/ن

R41346/P1361/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند

حسن نوری زاده سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در جلسه کمیته هماهنگی مرز دوغارون گفت: اینکه خراسان رضوی با کشور‌هایی مصرف کننده همجوار است، خود یک فرصت طلایی برای شکوفایی و رونق بخش صادرات این استان به شمار می‌رود که باید نهایت استفاده از آن را داشت.

وی افزود: مرزنشینان نقش بسزایی در تامین امنیت پایدار مرز‌های کشور دارند و فعالیت‌های اقتصادی قانونیبرای آنان باید پیش بینی شود که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ایجاد رضایتمندی در بین سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی باید در اولویت کاری همه مسئولان، به ویژه دستگاه‌های اجرایی در مناطق مرزی استان، باشد.

نوری زاده بیان کرد: استاندارد‌های لازم و بالابردن سطح کیفیت محصولات ایرانی باید در دستور کار تولیدکنندگان باشد.

این مقام مسئول اضافه کرد: برای رشد و پویایی اقتصاد هر منطقه باید زیرساخت‌های لازم در آنان نیز تقویت شود که این نیاز به تلاش، هم افزایی و تلاش مضاعف مدیران و نهاد‌های متولی دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: داشتن تناسب بین صادرات و واردات کالا در بین کشور‌های همسایه یک اصل مهم است که این خود افزایش سطح تعاملات را به همراه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • جاده‌ها لغزنده است رانندگان احتیاط کنند
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • ارگران مهاجر در کشورهای همسایه ایران چقدر حقوق می‌گیرند؟