Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر "محمد علی موسوی" مدیر حراست هلدینگ تاپیکو به طور همزمان به عنوان رئیس حراست پتروشیمی آبادان از زیر مجموعه های این هلدینگ مشغول است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برنامه پایش این هفته در بررسی لیست منتشر شده از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد عجیب از تخلف در هلدینگ تاپیکو از زیر مجموعه‌های شستا را افشاکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه کارشناس برنامه در بررسی لیست مدیران هلدینگ تاپیکو گفت: در حال حاضر "محمد علی موسوی" مدیر حراست هلدینگ تاپیکو به طور همزمان به عنوان رئیس حراست پتروشیمی آبادان از زیر مجموعه‌های این هلدینگ مشغول است. جالب اینجاست که بدانیم پتروشیمی آبادان در خوزستان قرار دارد و محل هلدینگ تاپیکو در تهران، محمد علی موسوی نیز همزمان در این دو جا مشغول است.
مجری برنامه پایش در کنایه به این اقدام مدیر حراست هلدینگ تاپیکو گفت: یکی را باید بگذارند که بر روی این شخص حراست کند، چگونه رئیس حراست که خود باید ضامن سلامتی یک دستگاه باشد اینگونه اقدام می‌کند.
محمد علی موسوی از حدود ۲ -۳ سال گذشته به عنوان مدیر حراست هلدینگ تاپیکو منصوب شد و از آن زمان تاکنون مدیر حراست پتروشیمی آبادان نیز هست و دائما بین خوزستان و تهران در حال تردد است. آتش سوزی پتروشیمی آبادان چند ماه باعث مرگ ۳ کارگر و زخمی شدن ۱۸ نفر دیگر شد.
چگونه محمدرضا چگینی مدیر مرکز حراست شستا که موسوی منصوب وی است از این موضوع خبر نداشته است؟ اگر از این موضوع خبر نداشته که نشان دهنده عدم تسلط ایشان بر زیرمجموعه اش است و اگر مدیر حراست شستا اطلاع داشته و برخورد نکرده نشان دهنده ضعف وی است. نهاد‌های نظارتی و به خصوص سازمان بازرسی کل کشور باید با ورود به این پرونده تمام مطلعین و خاطیان را عزل کند.
همچنین در این برنامه از فرشاد اسفندیاری معاون نظارت بر هلدینگ‌های تاپیکو نیز نام برده شد، اسفندیاری که یکی از یاران احمدی نژاد در زامیاد بود اکنون معاون نظارت بر هلدینگ‌های تاپیکو، سرپرست پتروشیمی فن آوران و عضو هیئت مدیره پتروشیمی بدر شرق چابهار است. پاشایی، صبائی و توکلی بنیزی از دیگران مدیران چند شغله هلدینگ تاپیکو هستند. در زیر لیست مدیران دو چند شغله هلدینگ تاپیکو را مشاهده می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هلدینگ تاپیکو تسامح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ۴۰۰برنامه هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • اولین پیام رسمی مالک جدید استقلال به آبی‌پوشان!
  • اولین واکنش پتروشیمی خلیج فارس به خرید استقلال