Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - دبیر اجرایی کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران گفت : مشکل بزرگ سرطان شناسی در کشور، محدود بودن تشخیص های تکمیلی و کارهای تخصصی جدید است که به سختی انجام می شود.

به گزارش ایرنا، هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران روز پنجشنبه در هتل عباسی اصفهان آغاز شد و تا 26 آبان امسال ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرطان ‌شناسی یا انکولوژی(Oncology)، شاخه‌ای از رشتهٔ پزشکی است که در مورد تومورها و سرطان مطالعه می‌کند و هماتولوژی یا خون شناسی به معنی یاخته های خونی، انعقاد خون و فرآیند خون سازی بوده و هدف آن، تشخیص و درمان بیماری های خونی است.
دبیر اجرایی این کنگره روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : تشخیص های پایه سرطان شناسی در کشورمان به خوبی انجام می شود اما تشخیص های تکمیلی و کارهای تخصصی مربوط به آن به سختی و در نقاط محدودی انجام می شود.
ولی الله مهرزاد با بیان اینکه این کار بیشتر در مراکز محدودی در تهران انجام می شود، تصریح کرد : برای تشخیص های تکمیلی سرطان شناسی نیاز به مطالعات پاتولوژیک ( آسیب شناسی) نیز هست که باید پزشکان متخصص بیشتری در این زمینه آموزش ببینند و بر روی آنها کار کنند.
این پزشک فوق تخصص بیماری های خون و سرطان بزرگسالان، یکی دیگر از مشکل های موجود برای درمان بیماری سرطان در کشور را قیمت بسیار بالا یا فقدان داروهای جدید درمانی ذکر و اضافه کرد : داروهای جدیدی که برای درمان سرطان ها تولید شده، خارجی است و قیمت های بسیار بالایی دارند و بیماران ما از آنها محروم هستند.
مهرزاد با تاکید بر اینکه ورود این داروها به کشور به ویژه با شرایط جدید پیش آمده، بسیار مشکل است، گفت : بسیاری از بیماران ما به واسطه اطلاعاتی که از شبکه های ارتباطی به دست می آورند، نام داروهای جدید تولید شده در دنیا را به پزشکان اعلام می کنند و خواهان تجویز آن هستند اما این داروها بسیار گران قیمت است یا وارد کشور نشده است.
وی ادامه داد : داروهای درمان سرطان که در کشور تولید می شود، پیش از این در کشورهای دیگر تولید شده و شرکت های داروسازی ما آنها را با انتقال دانش فنی و مهندسی معکوس، بومی سازی می کنند که این کار تا حدودی از بار مالی درمان بیماران می کاهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هنوز راهکاری برای تسهیل در ورود داروهای گران قیمت و جدید درمان سرطان ارائه نکرده است، افزود : وزارت بهداشت می تواند این کار را به بیماران واگذار کند تا خود آنها برای خرید و وارد کردن دارو اقدام کنند.
به گفته وی مشکل داروهای جدید بیشتر برای سرطان های ریه، پستان و پروستات وجود دارد.
مهرزاد درباره کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران گفت : این گردهمایی با هدف به روز کردن اطلاعات و دانش پزشکان کشورمان درباره انواع سرطان برگزار می شود.
وی با اشاره به دریافت 140 مقاله در این کنگره، اضافه کرد : هشت مقاله به صورت سخنرانی و 45 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
به گزارش ایرنا، هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران همزمان با کنفرانس سالانه پرستاری سرطان توسط انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت سه روز برگزار می شود.
در این رویداد، مباحثی از جمله تازه های روش های تشخیصی و درمانی سرطان ها، سرطان های پستان، دستگاه گوارش، ریه، خون و سیستم لنفاوی، سیستم اعصاب مرکزی و پوستی، اختلالات انعقادی، درمان های حمایتی در بیماران مبتلا به سرطان، ایمونو تراپی در بیماران مبتلا به سرطان، دیدگاه های نو در درمان سرطان، چشم انداز آینده درمان سرطان، توسط استادان و پزشکان مورد بحث قرار می گیرد.
3011/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تشخيص سرطان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت