Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان تهران با گلایه از آنچه آن را «طرح برخی موضوعات فرعی» توسط مسئولان کشور خواند گفت: «امروز موضوع ورود بانوان به ورزشگاه مسأله مهم یا مشکلی از مشکلات مردم نیست که رئیس جمهوری یا وزیر به آن بپردازند».

به گزارش ایرنا، غلامحسین اسماعیلی روز پنجشنبه در آئین معارفه رئیس جدید دادگستری شهرستان ورامین افزود: اگر امروز گوشه‌ای از ورزشگاه را به بانوان اختصاص داده ایم که مبادا فدراسیون فوتبال تعلیق نشود فردا می‌گویند زن و مرد باید در کنار هم فوتبال تماشا کنند؛ حتما بعدا اظهار می‌دارند که زنان بدون حجاب باید در استادیوم حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دستگاه قضا در برخورد با مفاسد اقتصادی با قاطعیت وارد شده و با مجازات متخلفان نظام پولی و اقتصادی رضایت مردم را جلب می‌کند اظهارداشت: موضوع مفاسد اقتصادی و اخلال در نظام پولی و اقتصادی آسیب‌های فراوانی را به دنبال داشته و ورود مقتدرانه دستگاه قضا باعث شده آرامش و امید بار دیگر به کشور بازگردد.

رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: رضایت مردم از اقدامات دستگاه قضا نشانه انتخاب مسیر درست از این نهاد است، هرچند که مردم انتظار دارند این اقدامات با قاطعیت ادامه داشته باشد و مقطعی نباشد.

وی اظهار داشت: امروز دستگاه قضا با قاطعیت در حوزه بانکی، پولی، خودروسازان و واردکنندگان خودرو وارد شده است و با هرگونه تخلف و نیز افرادی که در بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت زمینه تخلفات را فراهم کرده اند برخورد می‌کند.

اسماعیلی تاکید کرد: مردم در برخورد با مفاسد اقتصادی این واقعیت را لمس می‌کنند که دستگاه قضا با هیچکس تعارف ندارد و با اقتدار از حقوق جامعه دفاع می‌کند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای عدالت در جامعه اسلامی گفت: امروز همه افراد جامعه وظیفه دارند عدالت را در جامعه اسلامی برپا دارند؛ از قضات در بررسی پرونده ها، مسئولان در ادارات و نهاد‌های مختلف موظفند با رعایت عدالت، امنیت را در جامعه ارتقا دهند.

اسماعیلی بیان کرد: برخورد با تعدی کنندگان به حقوق مردم و مجازات آنان آسان نیست و کسی نیز از این بابت خوشحالی نمی‌کند، ولی اجرای قانون، دفاع از حقوق مردم و اجرای عدالت موفقیتی است که قضات دستگاه قضا به آن افتخار می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان تهران توضیح داد: مهمترین سیاست قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم، سازش پیش از تشکیل پرونده، احقاق حق، اجرای عدالت و قانون برای همه افراد و پرهیز از تبعیض در مواجهه با قانون برای افراد است که رئیس جدید دادگستری ورامین باید به آن اهتمام داشته باشد.

اسماعیلی افزود: در سیاست‌های کیفری باید طبقه بندی جرایم و مجازات ها، برخورد جدی، قاطع و بدون اغماض با مجرمان خشن، ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی، برهم زنندگان نظم عمومی و کسانی که به کشور زیان وارد می‌کنند مورد توجه مسئولان قضا قرار گیرد.

در این مراسم ابوالقاسم مرادطلب به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان ورامین معرفی و از تلاش‌های عبادالله میرزایی تجلیل شد.

مراد طلب پیش از این دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ورامین بود.

شهرستان ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دادگستری تهران غلامحسین اسماعیلی زنان ورزشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

مهدی علیزاده با تأکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولیدکنندگان داخلی اتوبوس تقریباً خط تولید را نیمه‌تعطیل یا تعطیل کنند، افزود: «در سال‌جاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.»

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شد، گفت: «مجموعاً اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند، گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • اهدای یک هزار سند مالکیت در دو شهرک به مردم
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • عکس| ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها
  • اصحاب رسانه چشمان تیزبین و نافذ جامعه هستند