Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:48:47 GMT

استفاده از پودر میکروژل برای ضدعفونی و بهبود زخم ها

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۵۹۱۶

استفاده از پودر میکروژل برای ضدعفونی و بهبود زخم ها

تهران- ایرنا- گروهی از محققان دانشگاه فنی میشیگان با استفاده از نوعی میکروژل، موفق به تولید هیدروژن پراکسید شدند. این ماده قادر است میکروب ها و باکتری های محیط را تا 99 درصد کاهش دهد و برای ضدعفونی و بهبود زخم مناسب است.

به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان در زمان تحقیق روی چسب هوشمند، توانستند هیدروژن پراکسید را به عنوان یک محصول جانبی تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماده با استفاده از نوعی میکروژل تولید شده است. این میکروژل یک شبکه پلیمری است که بخش زیادی از آن را آب تشکیل داده و شباهت زیادی به ژله دارد.
میکروژل ها شبیه به حباب های کوچک ژله هستند که با چشم غیرمسلح به شکل پودر دیده می شوند. اما زمانی که درون آن مایعات خنثی یا اندکی قلیایی مانند مایع شوینده لنز چشمی ریخته می شود، چرخه هیدروژن پراکسید آغاز می شود و در مدت چهار روز محلولی با غلظت یک تا پنج میلی مولار تولید می شود که خاصیت گندزدایی دارد.
پس از خشک شدن این ماده می توان آن را درون محفظه ای جمع آوری کرد و مجددا مورد استفاده قرار داد.
محققان عملکرد این میکروژل را با استفاده از دو نوع باکتری به نام های Staphylococcus epidermidis و Escherichia coli و دو نوع ویروس به نام های porcine parovirus و bovine viral diarrhea virus مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند این میکروژل توانایی ویروس ها و باکتری ها را در آلوده کردن سلول ها حداقل تا 99.9 درصد کاهش می دهد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Acta Biomaterialia منتشر شده است.
علمی (6)**9259*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي ويروس باكتري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که یک آزمایش انجام شده توسط ابزار هوش مصنوعی روی یک قطره خون خشک شده می‌تواند سه نوع سرطان مرگبار را تشخیص دهد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: محققان چینی دریافتند این ابزار می‌تواند سرطان روده، معده و پانکراس را در عرض چند دقیقه شناسایی کند.

به نوشته روزنامه سان، این مطالعه که در نشریه «نیچر ساستینبیلیتی» (Nature Sustainability) منتشر شده ، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک آزمایش جدید می‌تواند با استفاده از عملکردهای خون خشک شده سه بیماری مرگبار را غربالگری کند. در این آزمایش از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی در خون استفاده می‌شود.

محققان شرکت کننده در این مطالعه تخمین می زنند که اگر این آزمایش‌ها در کشورهای کمتر توسعه یافته انجام شود، نسبت موارد سرطان روده تشخیص داده نشده می تواند از ۸۴ به ۲۹ درصد کاهش یابد.

این محققان اعلام کردند این آزمایش با استفاده از توانایی هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به کاهش موارد تشخیص داده نشده سرطان در کشورهای کمتر توسعه یافته در سراسر جهان تا ۵۵ درصد کمک کند. رومین وانگ، نویسنده اصلی این تحقیق، از دانشگاه شانگهای جیائو تونگ، گفت: بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان نرخ بالایی از عدم تشخیص بیماری سرطان را تجربه می‌کنند. این نیاز به ابزارهای تشخیصی را نشان می‌دهد که دقت و مقرون به صرفه بودن را افزایش دهد. رویکرد ما امکان تشخیص سرطان های متعدد را در عرض چند دقیقه با هزینه مقرون به صرفه می‌دهد.

اگر سرطان زودتر تشخیص داده شود، نرخ بقای بیماران بسیار بیشتر خواهد بود، به همین دلیل محققان دائما به دنبال بهبود روش‌های آزمایش این بیماری هستند. اکثر آزمایش‌های خون فعلی برای این بیماری‌ها از خون مایع برای شناسایی نشانگرهای سرطان استفاده می‌کنند که به اندازه کافی برای تشخیص هر یک از سرطان‌های روده، معده و پانکراس به صورت جداگانه قدرتمند نیستند. دکتر چائویوان کوانگ، از کالج پزشکی آلبرت انیشتین، که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: استفاده از خون خشک شده می‌تواند بازی را تغییردهد.

او گفت که خون خشک شده را می توان با هزینه بسیار کمتر و با تجهیزات بسیار ساده‌تر جمع‌آوری، ذخیره و حمل کرد. دکتر کوانگ به لایو ساینس گفت: این می‌تواند به در دسترس بودن آزمایش‌های تشخیص زودهنگام سرطان در سراسر جهان کمک کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899356

دیگر خبرها

  • تولید و اجرای انواع پارتیشن اداری مدرن
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • پودر پیاز خانگی را با این روش های ساده درست کنید
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون