Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج-ایرنا- مدیر کل منابع طبیعی استان البرز گفت: احداث نیروگاه خورشیدی با توجه به سایه اندازی و به حداقل رساندن تبخیرموجب کاهش انتشار ریزگردها می شود.

حامد فرضی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با توجه به کانون ریزگردها در شهرستان های اشتهارد و نظرآباد، راه اندازی نیروگاه های خورشیدی که عملیات اجرایی آن شروع شده می تواند تبخیر و انتشار ریزگردها را تا حد زیادی کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: راه اندازی این نیروگاه ها در تامین برق واحدهای تولیدی و صنعتی تاثیرگذار است .
فرضی گفت: به منظور اجرای طرح های نیروگاه خورشیدی 2 هزارو800 هکتار از اراضی بدون کاربری در جنوب رودخانه شور اشتهارد شناسایی که در مرحله اول نخستین قرارداد واگذاری این اراضی به میزان 100 هکتار به ظرفیت تولید 50 مگاوات انرژی تجدیدپذیر و پاک منعقد که عملیات اجرایی آن نیز شروع شده است.
وی ادامه داد: بخش خصوصی مقرر شده تا این پروژه را به مدت یک سال راه اندازی و 100 هکتار دیگر از این اراضی نیز آماده انعقاد قرارداد با پنج شرکت خصوصی است.
فرضی گفت: با ایجاد این نیروگاه ها با استفاده از پنل های خورشیدی، علاوه بر تولید برق، به دلیل سایه اندازی فتوسل ها بر روی زمین موجب کاهش تبخیر و خشک شدن خاک نیز می شود و از طرف دیگر به عنوان بادشکن عمل کرده و با این دو عمل توامان، فرسایش بادی در اراضی مستعد فرسایش بادی را کاهش می دهد.
استان البرز دارای 434 هزار هکتار اراضی ملی و دولتی است.
7414/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي خورشيدي منابع طبيعي البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند