Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@05:17:05 GMT

لاک زدن عامل چاقی زنان

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۵۹۵۳

لاک زدن عامل چاقی زنان

رکنا:در لاک ماده ای وجود دارد که باعث اضافه وزن و چاقی می شود.

به گفته محققان، تری فنیل فسفات در عملکرد پروتئین مرکزی تنظیم کننده متابولیسم بدن و تولید سلول های چربی اختلال ایجاد کرده و به اضافه وزن و چاقی کمک می کند. البته این پژوهش همچنان در حال بررسی های تکمیلی است.

می گویند اگر می خواهید خانم ها را از کاری منصرف کنید، آن را عامل چاقی معرفی کنید! البته ما چنین قصدی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول تاریخ خانم ها با حنا و دیگر رنگ ها، ناخن های خود را رنگ زده و زیباتر کرده اند.

امروزه حنا جای خود را به انواع لاک ها داده است. بدون شک عمل لاک زدن تغییری در وزن بدن ایجاد نمی کند. مشکل از یکی از مواد موجود در لاک ناشی می شود که در بدن نفوذ کرده و عملکرد هورمون ها را به هم می ریزد و باعث چاقی می شود.

لاک عاملی برای چاقی

نتایح پژوهشی که محققان دانشگاه دوک ایالات متحده ی آمریکا با همکاری Environmental Working Group انجام داده اند مشخص کرده است که یکی از ترکیبات لاک های جدید به نام تری فنیل فسفات (tphp) باعث ایجاد اختلال در عملکرد هورمون ها شده و زمینه ی چاقی را فراهم می سازند.

محققان تری فنیل فسفات ۱۰ لاک مختلف را بررسی کرده و متوجه شدند که در هشت لاک از این ترکیب وجود دارد. جالب اینجاست که روی برچسب ترکیبات دو مارک از این هشت مارک، اشاره ای به وجود این ترکیب شیمیایی نشده بود.

به گفته محققان، تری فنیل فسفات موجود در لاک ناخن، در عملکرد پروتئین مرکزی تنظیم کننده ی متابولیسم بدن و تولید سلول های چربی اختلال ایجاد کرده و به اضافه وزن و چاقی کمک می کند

محققان در بررسی های انجام شده متوجه شدند که این ترکیب شیمیایی در ادرار خانم های شرکت کننده به صورت دی فنیل وجود دارد.

محققان قبل و بعد از لاک زدن از شرکت کننده ها نمونه ادرار گرفتند. آنها مشاهده کردند که ۱۰ تا ۱۴ ساعت بعد، میزان تری فنیل فسفات در ۲۶ خانم شرکت کننده به میزان حدود هفت برابر بیشتر شده است.

لاک و اختلال در هورمون ها

تری فنیل فسفات یک ترکیب ایجاد کننده اختلال در غدد درون ریز است که در تولید محصولات پلاستیکی استفاده می شود.

این ماده بعد از لاک زدن در بدن نفوذ می کند و در عملکرد طبیعی هورمون ها اختلال ایجاد می کند.

به گفته محققان، تری فنیل فسفات در عملکرد پروتئین مرکزی تنظیم کننده متابولیسم بدن و تولید سلول های چربی اختلال ایجاد کرده و به اضافه وزن و چاقی کمک می کند. البته این پژوهش همچنان در حال بررسی های تکمیلی است.

به عقیده محققان، این مسئله قابل تامل است که لاک ناخنی که خانم ها و دخترهای جوان و نوجوان به وفور استفاده می کنند، عاملی برای ایجاد اختلال در عملکرد غدد درون ریز شود بنابراین به نظر می رسد بهتر باشد خانم ها و دختران جوان از زیاده روی در لاک زدن بپرهیزند و زیبایی ناخن ها توسط لاک را به مناسبت های خاص اختصاص دهند.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تجاوز به دو پسر دبستانی به بهانه دیدن خرگوش در تهران / من اعتیاد جنسی دارم؟! + عکس تجاوز وحشیانه به پسر خردسال در نیمه شب میهمانی / پدر همان شب تلافی کرد + عکس سقوط قیمت ارز و سکه بعد از اعدام سلطان سکه ! دردناکترین مرگ /مرد ارومیه ای اسید خورد تا بمیرد! زمان واریز یارانه آبان 97 مشخص شد پژو 207 صندوق دار نیامده 150 میلیون تومان شد !+جدول قیمت عکس/ سلطان‌سکه و محمد سالم پس از اعدام اعتراف جراح حرفه ای به امضای نام خود برروی کبد بیماران! +عکس تجاوز رئیس شرکت بازرگانی به کارمند 19 ساله اش +عکس تجاوز به دختر 3 ساله توسط مرد شلخته! مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا اولین سبد غذایی خانوارهای کم بضاعت توزیع شد + جزئیات مواد و ارزش حمایتی منفجر کردن لباس عروسی در روز طلاق + عکس فیلم لحظه خودکشی دختر دانش آموز دبیرستانی در ساری فیلمی از آخرین لحظات اجرای حکم اعدام سلطان سکه و محمد سالم + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: چاقی زیبایی چاقی زنان وزن تولید نمونه لاک زدن عکس ایران دختر فیلم تجاوز تهران ماه اعدام پسر دستگیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟

برای همه‌ی ما گاهی پیش آمده که بعد از بیدار شدن از خواب با مقداری آب دهان روی بالش مان مواجه شده‌ایم. این اتفاق اگر تنها گهگاه و به مقدار متعادل رخ دهد، کاملاً طبیعی است. با این حال، اگر اتفاقی همیشگی باشد، نباید به آن بی توجه بود.

به گزارش روزیاتو، وقتی به خواب می‌رویم، ماهیچه‌های صورت و همینطور رفلکس‌های مرتبط با بلع به کلی شل می‌شوند. از آنجایی که در زمان خواب، بزاق در دهان جمع می‌شود، ممکن است رفته رفته شروع به بیرون ریختن کند، چون شل شدن ماهیچه‌های صورت می‌تواند منجر به باز شدن نسبی دهان شود. به همین دلیل، دست آخر بالشی خیس برایمان باقی ماند که خوابیدن روی آن چندان خوشایند نیست.

بیرون آب دهان در خواب اگر به شکل شدید باشد، می‌تواند نشانه‌ی وجود یک بیماری عصبی یا درنتیجه‌ی گرفتگی بینی باشد. علاوه بر این، کسانی که تجربه‌ی مشکلات پزشکی‌ای مانند سکته را دارند، بیرون ریختن آب دهان در خواب را به دفعات و در حجم بیشتری تجربه می‌کنند.

چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟

۱- سینوس هایتان را پاکسازی کنید

یکی از دلایل اصلی بیرون ریختن آب دهان در خواب، گرفتگی بینی است، چیزی که باعث می‌شود فرد به جای بینی از دهان نفس بکشد و ممکن است به بیرون ریختن آب دهان در خواب منجر شود. پاکسازی و رفع گرفتگی سینوس‌های بینی می‌تواند راه خوبی برای جلوگیری از خیس شدن شبانه‌ی بالش باشد.

این روش‌ها می‌توانند به رفع گرفتگی سینوس‌ها کمک کنند:

– دوش آب گرم بینی را پاکسازی و امکان داشتن تنفسی نرمال در طول شب را فراهم می‌کند.

– عصاره‌های گیاهی به ویژه آن‌هایی که حاوی اکالیپتوس هستند کمک می‌کنند راحت‌تر نفس بکشید و خواب بهتری نیز داشته باشید.

– استفاده از محصولات بهداشتی مخصوص پاکسازی سینوس‌ها مانند پماد ویکس به رفع گرفتگ بینی و داشتن تنفس بهتر کمک می‌کنند.

علاوه بر این ها، هر زمان که به عفونت سینوسی گرفتار شدید حتماً برای درمان آن اقدام کنید. در غیر اینصورت ممکن است با عوارض مختلفی مانند گرفتگی دائم بینی مواجه شوید.

۲- دندان هایتان را بررسی کنید

بیرون ریختن آب دهان در خواب اگر شدید باشد، یک دلیل آن می‌تواند پوسیدگی‌های دندانی و التهاب لثه باشد.

راه حل:

– دندان هایتان را مرتب مسواک بزنید و از دهانشویه‌های پایه الکلی برای از میان بردن باکتری‌ها و کاهش التهاب استفاده کنید.

– برای چکاپ دندان‌ها به دندانپزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید که دندان هایتان مشکلی ندارند.

۳- مطمئن شوید به آپنه خواب مبتلا نیستید

آپنه خواب یا همان اختلال وقفه تنفسی در خواب نوعی اختلال است که در آن تنفس فرد در حین خواب با وقفه‌هایی کوتاه مواجه می‌شود. این امر باعث قطع کوتاه مدت، اما مکرر خواب در طول شب می‌شود که به احساس خستگی بعد از بیدار شدن در زمان صبح و احساس بی حالی طی روز می‌انجامد.

برون ریختن آب دهان در خواب و خروپف از نشانه‌های اصلی این اختلال هستند. اگر خود را مشکوک به داشتن این اختلال می‌دانید، به پزشک مراجعه کنید. به خاطر داشته باشید که عواملی مانند مصرف سیگار ریسک ابتلا به این اختلال و به طور کلی بروز مشکلات تنفسی را افزایش می‌دهد.

۴- سر خود را بالا نگه دارید

بالا نگ داشتن سر در حین خواب با استفاده از یک بالش حجیم‌تر می‌تواند باعث کاهش بیرون ریختن آب دهان در خواب شود.

۵- حالت خوابیدن تان را تغییر دهید

این نکته شاید بدیهی به نظر برسد، اما اگر به پشت بخوابید، تمام بزاق تولیدی در دهان باقی می‌ماند و دیگر بیرون نمی‌ریزد. برعکس، اگر به پهلو یا شکم بخوابید، بزاق جمع شده ممکن است از دهان به بیرون، روی بالش بریزد.

اگر خوابیدن در یک حالت ثابت در تمام شب برایتان دشوار است، سعی کنید خود را به ثابت نگه داشتن بدن تان عادت دهید.

۶- وزن اضافه تان را کم کنید

اضافه وزن تأثیر زیادی بر خواب دارد. بسیاری از افراد مبتلا به اختلال آپنه خواب به اضافه وزن دچارند.

۷- به عمل جراحی فکر کنید

گاهی پزشکان انجام جراحی برداشتن غدد بزاق را پیشنهاد می‌کنند. این توصیه معمولاً زمانی می‌شود که مشکلات عصب شناختی جدی‌ای در پس تولید بیش از اندازه‌ی بزاق باشد. مسلماً هر پزشکی ابتدا روش‌های غیر جراحی را توصیه می‌کند و تنها در صورتی پیشنهاد جراحی می‌دهد که این روش‌ها کارساز نباشند.

۸- سلامت بزاق تان را حفظ کنید

گاهی ممکن است تعادل میزان تولید بزاق در دهان برهم بخورد، امری که می‌تواند منجر به از میان رفتن سلامت دهانی و بیرون ریختن آب دهان در خواب شود.

راه حل:

– پیش از خواب لیموترش مک بزنید. این کار می‌تواند به کاهش بزاق دهان و جلوگیری از بیرون ریختن آب دهان در خواب کمک کند.

– آب زیاد بنوشید. اگر بدن آب کافی داشته باشد، نیازی به تولید زیاد بزاق برای مرطوب کردن دهان پیدا نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس
  • نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد