Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - شیرزاد جمشیدی گفت: خاموشی‌های فشار متوسط با کاهش ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته به ۸ هزار و ۸۵۵ مورد رسیده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش فوریت‌های برق استان طی ۶ ماهه نخست سال جاری اظهار داشت: در بخش دیسپاچینگ و فوریت‌های برق در نیمه نخست سال جاری در این بخش ۱۵ سری تجهیزات RTU و MODEM نصب و تجهیز شده است که نسبت به سال گذشته  ۳ برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نرخ انرژی توزیع نشده با کاهش ۱۹.۶ درصدی از ۱.۹۳ درصد به ۱.۵۵ درصد (دقیقه در روز) تقلیل یافته است، افزود: همچنین در این مدت، خاموشی فشار ضعیف از ۵۵ دقیقه در سال ۹۶ به ۴۵ دقیقه در سال ۹۷ معادل ۱۸ درصد کاهش داشته است.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در ادامه به تلاش گسترده همکاران در تمام بخش‌ها اشاره کرد و گفت: با تلاش شبانه روزی، مدت زمان خاموشی شبکه‌های فشار متوسط نیز از ۴۵ دقیقه در سال ۹۶ به ۴۱ دقیقه در سال ۹۷ کاهش داشته که تحلیل آمار کاهش ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد و تلاش مضاعف بر این است این روند تا پایان سال همچنان روند نزولی خود را داشته باشد.

وی تصریح کرد: همچنین تعداد خاموشی‌های فشار متوسط با کاهش ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته به ۸ هزار و ۸۵۵ مورد رسیده است.

جمشیدی ضمن تقدیر از مردم عنوان کرد: از دیگر اقدام بسیار مهم انجام کنترل پیک استان در تابستان بود که خوشبختانه با بسیج همگانی ۳.۵ درصد از سهمیه پیک اعلام شده کاهش یافت و از رقم ۷۰۳ مگاوات اعلام شده توسط شرکت توانیر، رقم ۶۸۷.۳  مگاوات پیک بار استان ثبت شد.

*صدور ۲۴۱ مگاوات پروانه برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر در همدان

وی در ادامه حوزه فعالیت معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ به فعالیت‌های دفتر بازار برق و تولید پراکنده اشاره کرد و افزود: در بحث مولدهای مقیاس کوچک و تولید پراکنده خوشبختانه شرکت توزیع برق استان همدان در این راستا از شرکت‌های پیشرو بوده که گام‌های بلندی در این زمینه برداشته است.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار داشت: براساس فعالیت‌های صورت گرفته پنج نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۳۹ مگاوات، سه نیروگاه CHP به ظرفیت مجموع ۱۱.۷ مگاوات در حال حاضر در مدار تولید هستند که ۳.۱ درصد انرژی مصرفی استان را در هفت ماهه اول سال ۹۷ تامین می‌کنند.

وی استقبال سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این بخش را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: ۳۲ شرکت به مجموع ۲۴۱ مگاوات پروانه صادر شده برای احداث نیروگاه خورشیدی بوده که در مرحله تهیه طرح و بررسی است که هر روز به درخواست‌ها اضافه می‌شود.

جمشیدی  عنوان کرد: ۴۷ مورد قرارداد تضمینی برق به ظرفیت انشعاب مشترکین در مجموع ۷۲۰ کیلووات منعقده شده است که تاکنون ۱۰۰ کیلووات به بهره‌برداری رسیده است.

وی به بحث ایمنی در شبکه‌های توزیع اشاره کرد و افزود: با اقدامات مناسبی که صورت گرفته دفتر ایمنی این شرکت نمره حد نصاب لازم و کامل را در بین شرکت‌های توزیع کشور در سال گذشته کسب کرد.

* نصب ۲۵ هزار عدد تابلو هشدار برق گرفتگی بر روی پایه‌های برق

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز داشت: از اهم اقدامات این دفتر می‌توان به پیاده‌سازی نظام مدیریت HSE-MS  اشاره کرد که در این خصوص شرکت توزیع برق استان پیشگام بوده و نسبت به شناسایی و عقد قرارداد با پیمانکار در سال ۹۶ اقدام کرده و پیاده‌سازی آن در سال ۹۷ در دستور کار است.

وی یادآور شد: از دیگر اقدامات مهم ایمنی می‌توان به بکارگیری نرم افزار ایمنی در زمینه‌های منابع انسانی، آموزش، نقلیه، تدارکات و...، اجرای نظام آراستگی (۵S) خودروهای اتفاقات که اقدام به نصب کابین بر روی ۶ دستگاه خودرو در شهرستان‌های نهاوند، بهار و امورهای یک و دو برق همدان شده، ارتقاء فرهنگ ایمنی در حوزه آموزش و پرورش که طی مراسمی در سال ۹۶ از ۶۰۰ اثر برتر با اهداء لوح و جایزه تقدیر به‌عمل آمد، اشاره کرد.

جمشیدی تصریح کرد: توسعه و ارتقاء فرهنگ ایمنی، کارکنان، پیمانکاران، مشترکین و شهروندان، تهیه و توزیع ۱۰ هزار نسخه بروشور ایمنی در مصلاهای نماز جمعه و مساجد، تهیه و توزیع ۵ هزار جلد کتاب ایمنی در مدارس، برگزاری نشست‌های ایمنی، نصب ۲۵ هزار عدد تابلو هشدار برق گرفتگی بر روی پایه‌های برق، تهیه و توزیع بروشور ایمنی در ایام سوگواری و عزاداری، تهیه چهار فیلم متحرک (انیمیشن) و نمایش از طریق صدا و سیمای استان نیز از دیگر فعالیت‌های این بخش بوده است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شرکت برق منطقه ای همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سه دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در شهر یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: این تعداد دستگاه در بازدید‌های دوره‌ای گروه‌های جمع آوری انشعاب‌های غیرمجاز شهرستان بویراحمد از یک اشتراک کشاورزی شناسایی و به همراه بیش از ۴۰۰ متر شبکه غیر مجاز جمع آوری و تحویل مراجع قانونی شد.
محمد مرادی افزود: با توجه به سهم بالای مصرف برق دستگاه‌های ماینر، کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز و برخورد قانونی با آنان از برنامه‌های مهم این شرکت است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: دستگاه‌های ماینر، علاوه بر مصرف زیاد برق، باعث فشار بیشتر به شبکه، ایجاد نوسان و در نهایت، خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود.
وی با بیان اینکه همراهی و ارائه گزارش‌های مردمی نقش مهمی در شناسایی و کشف مراکز غیرمجاز رمز ارز دارد گفت: شهروندان می‌توانند اطلاعات خود درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز را در سامانه "سمات" شرکت توانیر ثبت یا تماس با دفتر حراست شرکت توزیع برق استان به شماره ۳۱۱۸۸۱۱۰ و یا سامانه هوشمند مرکز اتفاقات برق «۱۲۱» اطلاع رسانی کنند.
مرادی از پیش بینی پاداش به معرفی کنندگان مراکز غیرمجاز رمز ارز خبر داد و بیان کرد: عاملان کشف و معرفی این مراکز طبق دستورالعمل شرکت توانیر تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد.
هر دستگاه ماینر معادل یک دستگاه کولر گازی ۲۴ هزار برق مصرف می‌کند که این امر فشار بسیار زیادی را به شبکه تحمیل و زمینه آسیب جدی به تجهیزات شبکه و لوازم برقی شهروندان را فراهم خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • قطع برق برخی از مناطق سیل‌زده/ خسارت به ۱۲۳ اصله پایه توزیع برق
  • سرریز شدن سد خیرآباد نیکشهر
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • مسدود شدن راه ۱۵۴ روستای نیکشهر و ۴۷۰ مورد خاموشی فشار ضعیف
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در پی هشدار هواشناسی
  • تبدیل شبکه مسی برق به کابل خودنگهدار یک تیر با چند نشان
  • کشف سه دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در شهر یاسوج
  • نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان همدان
  • نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان