Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: امسال 205 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در استان پرداخت و برای چهار هزار و 438 نفر از این محل شغل ایجاد شد.

به گزارش ایرنا سعید مازندرانی روز پنجشنبه در کارگروه اشتغال گلستان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: بیش از 481 میلیارد تومان طرح اشتغال روستایی مصوب کمیته های شهرستانی و کارگروه استانی هم اکنون در بانک ها منتظر گرفتن تسهیلات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بدون اشاره به محل تهیه تفاوت اعتبار اظهار کرد: تاکنون 205 میلیارد تومان تسهیلات در این حوزه پرداخت شده که 43 میلیارد تومان بیشتر از سهم استان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین نمودار فراوانی طرح های معرفی شده به بانک مربوط به پرورش دام سبک و سنگین و کمترین آن مربوط به بخش خدمات، بازرگانی و صنایع تبدیلی است.
مازندرانی افزود: در بخش پرداخت تسهیلات نیز بیشترین فراوانی مربوط به صنایع دستی، پرورش و فرآوری دام و طیور و زنبور داری و فرش دستباف بوده است.
وی با یادآوری در نظر گرفتن 427 میلیارد تومان تسهیلات در بخش اشتغال فراگیر اظهار داشت: گلستان با پرداخت 52 میلیارد تومان تسهیلات جزو پنج استان برتر کشور قرار دارد.
به گفته وی، گلستان در بخش اشتغال فراگیر 11 میلیارد تومان طرح ملی جدا از طرح های استانی دارد که بزرگترین آن احداث هتل پنج ستاره است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: در بخش مشاغل خانگی هم در نیمه نخست امسال 119 میلیارد و 200 میلیون تومان برای استان تعیین و تا مهر ماه تمام آن جذب و برای هزار و 932 نفر شغل ایجاد شد.
مازندرانی ادامه داد: در بحث اعتبارات جدید، امسال 27 میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات برای استان گلستان تعیین شد که 11 میلیارد و 490 میلیون تومان از آن به بانک معرفی و در حال پرداخت است.
به گفته وی، بر اساس بررسی سامانه رصد از مجموع سهمیه 30 هزار اشتغالزایی تعهد امسال استان گلستان تاکنون برای 16 هزار و 26 نفر شغل ایجاد شده است.
وی افزود: نرخ بیکاری گلستان در فصل بهار سال گذشته 13،6 درصد بود که در بهار امسال به 8،8 درصد کاهش پیدا کرد و این آمار در تابستان با یک دهم درصد افزایش به 8،9 درصد رسید.
همچنین مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان در این نشست گفت: وضعیت آبی استان با وجود اینکه در شمال کشور واقع شده است؛ مطلوب نیست.
علی نظری متوسط بارندگی گلستان را 450 میلی متر اعلام و بیان کرد: گلستان دارای سه اقلیم خشک و بیابانی در ناحیه شمال با متوسط بارندگی 250 میلی متر، اقلیم معتدل خزری در میانه استان با بارندگی 600 میلی متر و اقلیم کوهستانی در جنوب با متوسط بارندگی 300 میلی متر است.
وی افزود: ظرفیت منابع آبی گلستان در شرایط نرمال 2 میلیارد و 485 میلیون متر مکعب شامل یک میلیارد و 250 میلیون متر مربع منابع زیرزمینی و یک میلیارد و 235 میلیون متر مربع آبهای سطحی است.
به گفته وی، آنچه امروز گلستان را تهدید می کند برداشت بی رویه از آبهای زیرزمینی برای مصارف کشاورزی، صنعت تا آشامیدنی است که باعث شده هم کمیت و هم کیفیت آب تحث تاثیر قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با بیان اینکه 95 درصد از آب آشامیدنی استان از منابع زیرزمینی تامین می شود ضمن تاکید بر حرکت در مسیر مهار آبهای سطحی برای استفاده در بخش های مختلف گفت: با توسعه سدسازی می توان منابع آب کافی برای افزایش اشتغالزایی در بخش کشاورزی را فراهم کرد.
به گزارش ایرنا محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه به گلستان علاوه بر حضور در نشست کارگروه اشتغال گلستان، چند طرح اقتصادی را افتتاح و از چند پروژه تولیدی بازدید می کند.
3042/2729

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اشتغال كارگروه اشتغال گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان صبح یکشنبه در دیدار با فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) استان اظهار کرد: توجه به حوزه اقتصادی همچنان در کانون توجه مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد همچنان که رهبری فرمودند وقایع تلخ و شیرینی را داریم، عنوان کرد: تورم ۶۰ درصدی به نصف کاهش یافت اما باز هم جای کار وجود دارد.

وی با بیان اینکه نباید تک بعدی به شعار سال نگاه کنیم، بیان کرد: البته در حوزه اقتصاد جای کار بیشتری وجود دارد چرا که بر زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد.

ذاکریان بیان داشت: حفظ ارزش پول ملی، کاهش فاصله طبقاتی و اشتغال پایدار باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رهبری تاکید مصرانه بر اجرای عدالت داشتند، گفت: آنچه در این زمینه سریع‌تر به ذهن متبادر می‌شود عدالت اقتصادی است.

وی با اذعان به اینکه مردم پایه بودن مورد تاکید در شعار سال جاری می‌باشد، عنوان کرد: کلیدی ترین واژه شعار امسال جهش است که باید زمان را در این موضوع مد نظر داشته و در کوتاه مدت به آن دست پیدا کنیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه در روز قدس امسال شاهد جهش حضور مردم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بودیم تصریح کرد: شعار سال باید منتج به تولید ایران قوی‌تر از گذشته در همه عرصه‌ها شود.

وی در ادامه به تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تولید، اشتغال، کارآفرینی تا کنون ۵۶۷ میلیارد تومان در استان از محل قانون بودجه ۱۴۰۱ تسهیلات پرداخت شده است که ۲۸ درصد مربوط به بیرجند بوده است.

ذاکریان تاکید کرد: باید از همه ظرفیت‌ها و نگاه‌ها در راستای توسعه و پیشرفت استان بهره ببریم.

کد خبر 6084294

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در استان
  • ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات به عشایر گلستان پرداخت شد
  • از تعطیلی پلی‌اکریل تا خیاطی در منزل؛ داده‌های اشتغال‌زایی گمرا‌ه‌کننده‌اند