Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- تامین پارچه موردنیاز تولیدکنندگان پوشاک با قیمت مناسب (زیر قیمت بازار) به همت کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک، با مشارکت و همراهی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و هیات امنای بازار تهران از امروز (پنجنشنبه) اجرایی شد.

به گزارش ایرنا امروز حواله تامین پارچه جین با قیمت مناسب (20 هزار تومان زیر نرخ بازار) در جریان جلسه کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران به تولیدکنندگان تحویل داده و اعلام شد که از هفته آینده به بعد نیز پارچه پیراهنی، شلواری، مانتو و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... با قیمت مدیریت شده و مناسب در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت.
در جلسه امروز این کارگروه تولیدکنندگان حوزه پوشاک پارچه جین را به عنوان مواد اولیه خود به قیمت هر متر 39هزار و 600 تومان دریافت کردند و این درحالیست که قیمت آن در بازار حدود 60 هزارتومان اعلام شده بود.
دبیر کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران در این جلسه گفت: این کارگروه باوجود مخالفان بسیاری که مانع شفاف سازی ها بودند به منظور تامین مواد اولیه تولیدکنندگان و تحقق شفاف سازی ایجاد شد.
محمد توکلی با بیان اینکه بازار تهران از این کارگروه حمایت می کند و پنج اتحادیه نیز در آن حضور دارند افزود: برخی تولیدکنندگان مواد اولیه، کالای خود را با قیمت های گران تر از هزینه تمام شده عرضه می کنند که باید با آنها برخورد شود.
وی همچنین از صادرکنندگان خواست که دلارهای خود را بین بازرگانان واردکننده توزیع کنند تا قیمت ها در بازار متعادل شود.
به گزارش ایرنا یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این جلسه بامرور وضعیت اقتصادی طی ماههای اخیر گفت: در چند وقت اخیر با تکانه های روانی شدیدی روبه رو شدیم که معضلاتی را در بازار ایجاد کرد، سبب شد برخی واحدهای تولیدی را نیز دچار شوک روانی کند و ساختار توزیع مواد اولیه را تحت تاثیر قرار دهد.
وی افزود: به دنبال این مسائل، با اقدامات هیات امنای بازار و اتاق اصناف که بر حل مشکلات بازار تاکید داشتند تصمیم به تشکیل کارگروهی ( تامین مواد اولیه پوشاک) با عنوان سازمان خودجوش صنفی و مردمی اقدام شد که اقدامات بسیار موثری در آن تاکنون انجام گرفته است.
صادقی تاکید کرد: کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در همه فرآیندها از جمله تولید مواد اولیه، واردات، قیمت گذاری و رساندن آنها به دست تولیدکنندگان به صورت رسمی وارد عمل شد.
به گفته وی این کارگروه تمامی اطلاعات بازار را جمع آوری و پس از تجزیه و تحلیل به سطوح بالای کشوری ارائه می کند.
رئیس سازمان صنعت استان تهران تاکید کرد: توزیع مواد اولیه در کشور باید در همه بخش ها به صورت شفاف انجام و واسطه ها حذف شوند.
بهروز نعمتی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تجلیل از اقدامات اعضای کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک گفت: قیمت پارچه ای که در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته 30 تا 35 درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در صورتی که بازار در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد به طور حتم نظم پیدا می کند و از همین رو باید به تولیدکنندگان اعتماد کرد.
نعمتی با بیان اینکه از اکنون باید برای تامین کالای مورد نیاز پایان سال برنامه ریزی داشت تا با مشکل کمبود محصول در این بازه زمانی مواجه نشویم بیان کرد: مقرر شده است ارز موردنیاز تولیدکنندگان واقعی با سرعت بیشتری در اختیارشان قرار گیرد و گمرک ها نیز به بهبود وضعیت بازار کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه مسائل مهم بازار نباید به دست افراد فاقد صلاحیت سپرده شود ادامه داد: بحث شفاف سازی همواره مورد تاکید ویژه مسئولان کشور بوده است و نباید آن را نادیده گرفت.

تهرام/9206/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت پوشاك مواد اوليه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکلات از دسترس خارج شد!

 به گزارش تابناک، تجارت نیوز نوشت: سایت‌های خبری جهانی به‌تازگی از افزایش قیمت جهانی کاکائو خبر داده‌اند. این افزایش قیمت که پایگاه خبری cnbc  آن را افزایش قیمت بی‌سابقه خوانده است عرصه فعالیت را برای تولیدکنندگان بیش از پیش تنگ خواهد کرد.

افزایش قیمت جهانی بازار تولیدکنندگان شکلات ایرانی را هم تحت تاثیر قرار داده است. آن‌طور که فعالان بازار شکلات کشور می‌گویند، با ادامه روند فعلی، این بازار روزبه‌روز کوچک‌تر خواهد شد و عده‌ای از تولیدکنندگان از ادامه فعالیت‌شان دست خواهند کشید.

اخبار جهانی از افزایش قیمت کاکائو خبر می‌دهد. طبق گزارش سازمان بین‌المللی کاکائو که در ماه میلادی فوریه منتشر شد قیمت‌های بالای کاکائو به دلیل کمبود عرضه ساحل عاج و غنا است. این دو کشور دو بازیگر اصلی در تولید دانه کاکائو هستند.

سایت خبری الجزیره نیز با انتشار گزارشی اعلام کرده است کمبود دانه‌های کاکائو- ماده اولیه شکلات- باعث شده است قیمت آتی کاکائو در نیویورک تنها در سال جاری بیش از دو برابر شود. طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده از سال 2018، هیات بازاریابی کاکائو غنا تخمین می‌زند 590 هزار هکتار (1.45 میلیون هکتار) از مزارع به شاخه‌های متورم آلوده شده‌اند، ویروسی که در نهایت درختان را از بین می‌برد.

پایگاه خبری cnbc هم با انتشار خبری اعلام کرد جهان با کسری در عرضه کاکائو مواجه شده که در دهه‌های اخیر بی‌سابقه است. چنان‌که در این گزارش آمده است، کشاورزان در غرب آفریقا با آب‌وهوای بد، بیماری و درختان ازکارافتاده مبارزه می‌کنند.

قیمت کاکائو در سال گذشته بیش از سه برابر شده و در سال 2024، 129 درصد افزایش یافته است. یکی از فعالان بازار خارجی در گفت‌وگو با cnbc اظهار کرده جهان با بزرگ‌ترین کسری عرضه کاکائو در بیش از 60 سال گذشته مواجه است و مصرف‌کنندگان تاثیر آن را در پایان سال جاری یا اوایل سال 2025 مشاهده خواهند کرد.

افزایش قیمت جهانی کاکائو بازار ایران را هم تحت تاثیر قرار داده است. البته مدت‌هاست شکلات در کشور کالای لوکس تلقی می‌شود، اما آن‌طور که فعالان بازار می‌گویند عرصه فعالیت تولیدکنندگان داخلی تنگ‌تر خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود این بازار کوچک‌تر از پیش شود.

در همین زمینه جمشید مغازه‌ای، دبیر انجمن صنفی بیسکویت، شیرینی و شکلات، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز اظهار کرد: قیمت کاکائو در بورس جهانی افزایش پیدا کرده است و تولیدکنندگان ناچارند خودشان را با نرخ‌های جدید تطبیق دهند. این احتمال وجود دارد که برخی تولیدکنندگان برای مدتی دست از فعالیت بکشند، اما این موضوع به منزله ورشکستگی نیست. با این همه باید دید چه اتفاقی رخ خواهد داد.

او ادامه داد: قیمت تمام‌شده کالاها بالا رفته و از طرفی قیمت کاکائو نیز افزایش جهانی داشته است. طبیعتاً این موضوع اثر قابل توجهی بر قیمت نهایی شکلات می‌گذارد و از طرفی با توجه به کاهش نقدینگی مردم و لوکس بودن این کالاها، بازار ما کوچک‌تر خواهد شد. قدرت خرید مردم در گذشته کم بود و با تغییرات فعلی کمتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • قیمت نجومی کاکائو؛ شکلات از دسترس خارج شد!
  • زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید
  • شکلات از دسترس خارج شد!
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • قیمت برنج ایرانی سقوط کرد
  • سقوط قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان