Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@11:36:02 GMT

حضور 21 هزار تبعه غیرمجاز در استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۳۷۷۹۵

حضور 21 هزار تبعه غیرمجاز در استان مرکزی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی با تاکید بر این‌که باید هزینه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای تولیدی را بالا ببریم، گفت: براساس آمار وزارت کشور در این زمینه به خوبی عمل نشده و با کارفرمایان متخلف به خوبی برخورد نشده است.

به گزارش ایسنا، محمود حسنی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه، افزود: طبق آمایش های انجام شده حدود 800 هزار نفر اتباع مجاز و معادل همین تعداد اتباع غیرمجاز در کشور حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که 450 هزار نفر تبعه مجاز نیز به صورت گذرنامه‌ای در کشور حضور دارند که مدیریت آنها به عهده مدیریت گذرنامه و اطلاعات نیروی انتظامی است، افزود: مجموعا از تعداد اتباع حاضر در کشور 600 هزار نفر فرصت های شغلی را در کشور ما اشغال کرده‌اند که باید در مشاغل 4 گانه فعالیت کنند.

حسنی در حوزه اتباع خارجی شهرستان‌های دلیجان، ساوه و اراک را شهرستان‌های مجاز در استان مرکزی عنوان کرد و افزود: اتباع مجاز و غیرمجاز از خدمات بهداشتی و درمانی و آموزشی استان استفاده می‌کنند.

وی با بیان این‌که اتباع خارجی خدماتی را به کشور ارائه می‌دهند که یکی از آنها در بخش مدافعان حرم است که شهدای بزرگواری را تقدیم کردند که تعداد آنها در ساوه 18 نفر است و قرار است با هماهنگی سپاه در 18 آذر یادواره ای برای آنها برگزار شود، گفت، در بهمن ماه نیز یک یادواره سراسری در دلیجان خواهیم داشت، اما فارغ از خدماتی که اتباع در کشور ارائه می دهند، اتباع غیرمجاز هزینه‌های بسیاری را به کشور تحمیل می‌کنند که یکی از آنها در بخش اشتغال است.

حسنی با بیان این مطلب که یکی از سیاست‌های کلی مجموعه شورای امنیت ملی و معاونت امنیتی وزیر کشور و در کل نظام جمهوری اسلامی تسهیل در ورود اتباع است تا میزان ورود غیرمجاز اتباع خارجی به کشور کاهش پیدا کند، افزود: امکاناتی در این خصوص فراهم شده و حذف بلیط هواپیما، حذف وثیقه 300 یورویی، افزایش مبادی ورودی کشور و افزایش ظرفیت ورود اتباع مجاز به 550 هزار نفر از جمله این اقدامات است. این بدان معنی است که سازوکاری را ایجاد می کنیم که اتباع به صورت مجاز و با حساب و کتاب وارد کشور شوند و با اتباع غیرمجاز نیز برخورد خواهد شد.

وی اظهار کرد: طبق آمایشی که امسال شده در استان مرکزی 20 هزار و 700 نفر اتباع خارجی مجاز وجود دارد که بالغ بر 60 درصد آنها در ساوه استقرار دارند. بزرگترین مهمانشهر کشور در ساوه ایجاد شده و 5200 نفر جمعیت دارد. براساس آمایش 12 که سال گذشته انجام شد 12 هزار و  547 نفر در قالب 2798 خانوار مجاز در استان زندگی می کنند که در آمایش 13 این تعداد به 12 هزار و 437 نفر معادل 2787 خانوار کاهش یافت چراکه مجموعا 110 نفر از اتباع مجاز استان به استان‌های دیگر مهاجرت کردند.

حسنی در خصوص چشم‌انداز امسال در این رابطه گفت: چشم انداز نیروی انتظامی دستگیری و طرد 4500 نفر بود که این تعداد را به 7500 نفر افزایش داده‌ایم. از این تعداد 1600 نفر مربوط به ساوه است که از این تعداد 914 نفر توسط نیروی انتظامی، گشت اشتغال و شورای تامین شهرستان دستگیر و طرد شدند.

وی اظهار کرد: با توجه به تاکیدات شعار امسال و دو سال گذشته مبنی بر تحقق اقتصادی مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی که به مفهوم حمایت از کارگر ایرانی است باید قویا با اتباع غیرمجاز برخورد شود.  

وی با بیان این‌که ایجاد یک شغل پایدار در کشور بین 150 تا 500 میلیون تومان برای کشور هزینه در پی دارد، تعداد اتباع غیرمجاز در استان را نیز 21 هزار نفر عنوان کرد و گفت: بررسی این آمارها در رابطه با هزینه‌های راه اندازی اشتغال نشانگر هزینه بسیار بالایی است که اتباع غیرمجاز به ما تحمیل کرده‌اند.

حسنی تاکید کرد: تا وقتی سیاست‌های نظام مبنی بر نگهداری اتباع مجاز باشد، آنها مهمان ما هستند ولی با توجه به شعار امسال و این‌که دغدغه اصلی مسئولان اشتغال و کارافرینی است باید روی اتباع غیرمجاز حساس باشیم. گشت‌های اشتغال با جدیت باید فعال باشند، هم‌چنین در این زمینه سازوکار تشویقی تدوین شده که ابلاغ می‌شود و موضوع برخورد با اتباع پاکستانی هم ابلاغ شده است.

وی با تاکید بر این‌که باید هزینه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای تولیدی را بالا ببریم، گفت: براساس آمار وزارت کشور در این زمینه به خوبی عمل نشده و با کارفرمایان متخلف به خوبی برخورد نشده است. باید هم افزایی بین دستگاه‌های مختلف صورت بگیرد تا بتوانیم در جهت ایجاد فضای مناسب برای اشتغال مردم گام برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتباع غيرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان

 فرهاد بختیاری‌فر گفت:انشعاب‌های غیرمجاز آب علاوه بر دامن‌زدن بر تشدید تنش آبی و کاهش طول عمر شبکه توزیع آب به علت راه گیری غیراصولی از شبکه، حقوق مشترکان قانونمند را تضییع می‌کند.

او از شناسایی چهار هزار و ۲۶۶ فقره انشعاب غیرمجاز آب در سال گذشته خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۳۶۱ مورد از این انشعاب‌ها مسدود و یک هزار و ۹۰۵ مورد نیز جمع آوری شدند.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه شناسایی انشعاب‌های آب غیر مجاز در پیشگیری از تنش آبی تابستان موثر است، گفت: انشعاب غیرمجاز آب در کنار خسارت‌های مالی، ضمن هدر دادن حجم زیادی از آب شرب، ارائه خدمات مطلوب به مشترکین را با مشکلات جدی مواجه می‌کند بنابراین عملیات شناسایی انشعاب‌های غیر مجاز با هدف توزیع عادلانه آب، پیشگیری از هدر رفت آب و کمک به ذخیره این نعمت الهی انجام می‌شود.

بختیاری فر گفت: بیشترین تعداد انشعاب‌های غیرمجاز شناسایی شده استان در بخش خانگی بوده است.

او با بیان اینکه انشعاب‌های غیرمجاز هزینه‌های جاری شرکت‌های آب و فاضلاب را افزایش داده و مهم‌ترین عامل هدر رفت آب و مسبب تضییع حقوق مشترکین است، گفت: بر اساس قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب، هر شخصی که بدون دریافت انشعاب قانونی آب به استفاده از آن اقدام و یا با داشتن انشعاب، مبادرت به استفاده غیرمجاز کند، علاوه بر الزام به پرداخت بهای خدمات مصرفی و جبران خسارت، به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

آبفای همدان ۶۸۰ هزار مشترک دارد.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • جلسه ساماندهی و طرد اتباع غیر مجاز در سمنان
  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • مهلت هفت روزه به کارفرمایان برای معرفی اتباع غیرمجاز
  • نشست ساماندهی اتباع خارجی استان گلستان
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در استان کردستان
  • جریمه ۶ میلیارد تومانی کارفرما‌ها برای بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز