Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکوک الوصول در سیستم بانکی به معنی اختلاس است، گفت: ۸۰ الی ۹۰ درصد مشکوک الوصول‌ها رابطه‌ای پرداخت شده و اثبات این قضیه هم راحت است.

به گزارش ایسنا، محمدصادق حسنی در جلسه مجمع نمایندگان با مدیران اقتصادی استان گیلان که در مدیریت شعب بانک ملی برگزار شد، اظهار کرد: برای اشتغال روستایی ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار سرمایه از منابع صندوق ارزی گذاشتیم تا به دست روستاییان برسد و بانک‌ها می‌توانند برای تضمین سفته بگیرند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکوک الوصول در سیستم بانکی به معنی اختلاس است، افزود: در سیستم بانکی به دلیل سختگیری‌هایی که وجود دارد مشکوک الوصول معنا ندارد و درحال حاضر پرونده‌هایی به نام مشکوک الوصول وجود دارد که امکان وصول آنها مقدور نیست. براین اساس ۸۰ الی ۹۰ درصد مشکوک الوصول‌ها رابطه‌ای پرداخت شده و اثبات این قضیه هم راحت است.

در ادامه جلال الدین محمد شکریه، نائب رئیس اتاق اصناف کشور و رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: یکی از مشکلات افزایش نرخ ارز در کشور، کاهش سرمایه مردم است. سرمایه واحدهای صنعتی در حالی کاهش یافته که ۹ میلیون اشتغال ایجاده کرده بودند.

وی با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم، افزود: بخشنامه‌ها متناقض و ظالمانه حوزه اصناف موجب شده تا اصناف روزبه‌روز متضرر شوند؛ همچنین راه‌اندازی فروشگاه‌های بزرگ اصناف را به ورطه نابودی کشانده که این مسئله در کنار گسترش دست‌فروشی برای کشور یک معضل است.

شکریه افزود: باید ارزش‌افزوده برخی از کالاها در سبد خانوار کاهش پیدا کند تا در شرایط فعلی قدرت خرید مردم کمی افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اختلاس بانک مشکوک الوصول منطقه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228396 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • حضور هیأت بلندپایه کوالالامپور در کابل
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • عذرخواهی «نماوا» پذیرفته نشد!
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی