Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایلنا، این مجموعه با رویکردی فرهنگی و به منظور ترویج و حمایت از هنر ایرانی مجری و میزبان ۱۵جشنواره و رویداد فرهنگی از جمله پروژه‌ بزرگ «حلاج» توسط گروه همای مستان، مراسم یادبود پنجاهمین سالگرد درگذشت استاد حسین بهزاد مینیاتور، ویژه برنامه‌های  هفته ملی کودک، مراسم روز جهانی جهانگردی، ویژه برنامه‌های محرم،  رونمایی از لوح ثبت ملی مکتب نستعلیق میرعماد، مراسم بزرگداشت روز جهانی تنوع فرهنگی برای گفتگو و توسعه، و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود.

به منظور ارتقای علمی و آکادمیک مجموعه، در مدت مذکور   ۱۵ نشست و سلسله نشست تخصصی  با حضور صاحب نظران و جامعه دانشگاهی در حوزه های موزه داری، هنری، پژوهشی و ... برپا شد که شامل سلسله نشست های خوشنویسی، سلسله نشست های "مطالعه هنر قاجار"، نشستهای تخصصی موزه و نشانه شناسی،  نشست تخصصی "آشنایی با شیوه های نوین انتقال داده های آموزشی به کودکان در موزه"، نشست تخصصی گروه حفاظت و مرمت ایکوم (ICOM CC )، نشست تخصصی "موزه و معلولان"،  نشست تخصصی "تبلیغات و موزه"، نشست تخصصی" تحلیل و مطالعه آثار موزه ای موزه سلاح های دربار"، نشست " تولد موزه از دل کاخ‌ها"، نشست هم اندیشی "بررسی نقش تاریخ حمل و نقل و اتومبیل‌های کلاسیک در جوامع امروزی"، نشست تخصصی بررسی منسوجات فاخر ایران و ... است.

قریب به ۲۰ کارگاه آموزشی نیز برای پرسنل و سایر علاقمندان برپا شد که می توان به: دوره آموزشی "حفاظت و مرمت اشیاء و محوطه ها در کاوش های باستان شناسی"، کارگاه های آموزشی ساخت جلدهای سنتی، کارگاه های آموزش نقاشی، مینیاتور، اکو پرینت، هنرهای سنتی، خطنقاشی ، کارگاه آموزش "راهنمای تخصصی کار با کودک در موزه ها"، دوره های خود مراقبتی و ... اشاره کرد.

این مجموعه با تعریف و اجرای قریب به ۸۰ پروژه حفاظت- مرمتی بر قریب به ۱۰۰۰ اثر موزه ای و بناهای تاریخی، از جمله: انجام پروژه مطالعه  و بررسی و شناسایی آلودگی معماری های مجموعه به موریانه، پروژه مطالعاتی شناسایی فون حشرات موجود در موزه ها، مبارزه با آفات موزه ای به روش سم پاشی با پایه گیاهی و عاری از عناصر تخریبی در دو فصل، ارائه طرح و نظارت  بر پروژه پاکسازی زیر شیروانی ها از فضولات پرندگان، سم پاشی و ضد عفونی زیر شیروانی ها، تله گذاری به روش زنده گیری جوندگان، ساماندهی حفاظتی و حفاظت پیشگیرانه مخازن، مطالعات هنری-تاریخی فن شناسی و آسیب شناسی همراه با عملیات حفاظت و مرمت آثار موزه ای، حفاظت و مرمت پارکتهای چوبی موزه ها، حفاظت و مرمت  ارسی و پنجره های چوبی موزه ها، ارائه دستورالعمل های حفاظتی و... در انجام وظایف اصلی خود به جد کوشید.

اجرای ۱۵ پروژه عمرانی در موزه ملت، موزه سلاحهای درباری، موزه ظروف سلطنتی، موزه سبز، موزه نظامی، موزه هنرهای زیبا، موزه نیم قرن کودکی، موزه پوشاک سلطنتی، موزه آشپزخانه سلطنتی، ایوان عطار و... نیز از عملکرد های شاخص و شایان توجه سعدآباد است.

برای حفظ بناها و محوطه سعدآباد، قریب به ۱۰۰ پروژه تاسیساتی از جمله بازسازی و رفع ترکیدگی لوله های آب، بازسازی سیستم دیزل ژنراتور، تعمیر و راه اندازی چراغ های معابر  و خیابانهای اصلی، تجهیز   آب بند  درب دربند به توری برای جلوگیری از نفوذ زباله به مجموعه، پروژه بازسازی کامل  سیستم الکتریکال و مکانیکال برخی از موزه ها، نصب و راه اندازی  یو پی اس  جهت سیستم  مخابرات و اتصال  سرور اصلی اینترنت و  تلفن های مجموعه به شبکه یو پی اس، نصب و لوله کشی سیستم های گرمایشی و .... در این مجموعه صورت پذیرفت.

در باغ ۱۱۰ هکتاری سعدآباد، قریب به ۵۰ پروژه فضای سبز صورت پذیرفت که میی توان به: آبیاری جنگلها مطابق جدول آبیاری، خشکه گیری کامل درختان، انجام گلکاری فصلی، رسیدگی به گلخانه ها، ساخت مخزن و نصب پمپ داخل رودخانه دربند و انتقال آب به کاخ احمد شاهی، رفع خطر و مهار درختان ، علف زنی جنگلها و ساماندهی تمام سطوح جنگلی، لوله کشی و آبرسانی مسیرهای مختلف، آبیاری نقاط کم آب در سطح محوطه با کمک تانکر ۶۰۰۰ لیتری (خاور )، خرد کردن برگ و تهیه خاک برگ  از برگهای جمع آوری شده سطح محوطه و استفاده در چمنها و باغچه ها و .... اشاره کرد.

رئوس فعالیت ها وبرنامه های انجام شده از مهر ماه ۱۳۹۶ تا کنون

 برگزاری قریب به ۵۰ نمایشگاه و گالری فاخر فرهنگی، هنری و تاریخی در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد در قالب نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی و دانشجویی با موضوعات مرتبط با مجموعه

حضور در نمایشگاه‌هایی از آثار موزه‌ای این مجموعه در خارج از کشور

برگزاری بیش از ١٥ جشنواره و رویداد فرهنگی در سطح استانی و ملی

برگزاری بیش از ٢٠سلسله نشست تخصصی با صاحب‌نظران و جامعه دانشگاهی، پژوهشی و ارتباط موثر با دانشجویان دانشگاه‌های دولتی و غیر انتفاعی

برگزاری بیش از ۲۰ کارگاه آموزشی  تحقیقاتی در حوزه اداری و موزه داری

برگزاری بیش از ١٢جشنواره فرهنگی در قالب  استانی و ملی

تعریف و اجرای بیش از به ۸۰ پروژه حفاظتی مرمتی روی ۱۰۰۰ اثر موزه ای و بناهای تاریخی مجموعه برای اولین بار

تحقیق واجرای بیش از ۱۵ پروژه بزرگ عمرانی در قالب طرح‌های مرمتی بنا و عرصه ١١٠هکتاری مجموعه

انجام بیش از ۱۰۰ پروژه فنی و تاسیساتی در خصوص بناهای موجود

انجام بیش از ۵۰ پروژه زیربنایی فضای سبز در عرصه وسیع مجموعه اعم از شناسنامه‌دار نمودن درختان کهن و تاریخی به سیستم دیجیتالی، خشکه‌گیری گسترده و رفع خطر از درختان قدیمی بعد از ١٥سال، عملیات آبخیزداری، اصلاح و مدیریت آب‌رسانی و لایروبی قنوات و رودخانه اصلی سعدآباد که در دهه اخیر صورت نگرفته بود

مرمت اصولی و بازگشایی موزه آشپزخانه سلطنتی، کاخ موزه سبز، موزه هنرهای زیبا وکرمت زیربنایی موزه نظامی

بهینه‌سازی ٥ مخزن موزه‌ای از مجموعه موزه ها و کاخ موزه‌های مجموعه

افتتاح مرکز پژوهش و مطالعات مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد

افتتاح واحد گردشگری و امور بین‌الملل سعدآباد 

افزایش فضاهای نمایشگاهی موزه هنرهای زیبا 

انتشار فصلنامه داخلی سعدآباد

تجهیز مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به خودروهای جمعی برقی

مکانیز نمودن سیستم تهیه بلیط موزه‌ها برای سهولت بازدید

حضور مستمر و موثر در رسانه‌های معتبر ملی ،رسانه های تصویری و شنیداری و فضای اطلاع رسانی مجازی با ثبت رکود رپورتاژ خبر در قالب معرفی بهینه مجموعه در سطح مای و جهانی

فراهم آوردن تسهیلات لازم برای گردشگران خارجی بمنظور سهولت بازدید و اطلاع‌رسانی موثر در قالب اطلاع رسانی میدانی و چاپ بروشور های راهنمای مجموعه به زبان انگلیسی

شرکت در بیش از ٥٠ نشست تخصصی با موضوعات مرتبط با حوزه موزه‌داری و استفاده از ظرفیت‌های برون مجموعه‌ای

احصاء، مطالعه جامع و ثبت بیش از سه هزار اثر موزه‌ای در ١٦موزه و کاخ موزه سعدآباد

تجهیز و تکمیل منابع کتابخانه ای با کتب و رساله های مرتبط

تلاش موثر برای بازدید منظم و هدفمند دانشجویی و دانش‌آموزی در تمامی مقاطع تحصیلی

تشکیل کارگروه‌های ویژه و تخصصی و استفاده بهینه از ظرفیت منابع انسانی مجموعه در جهت رشد کیفی برنامه های اجرایی و فرهنگی.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجموعه سعدآباد سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است

ایسنا/لرستان معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کشور گفت: رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است.

داریوش جاوید امروز (۱۹ اردیبهشت‌ ماه) در نشست تخصصی معاونان توسعه دانشگاه آزاد کشور که در دانشگاه آزاد بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری نشست تخصصی معاونان توسعه دانشگاه آزاد کشور هم‌افزایی برای کسب تجربه‌های موفق واحدهای دانشگاهی است.

وی بیان کرد: نمایشگاه توانمندی صنایع بروجرد باعث می‌شود دانشجویان با صنایع شهر خود آشنا شوند و برای ایجاد اشتغال در صنایع اقدام کنند.

محمدرضا معظمی گودرزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نیز در این مراسم، گفت: این نشست با حضور ۲۰۰ نفر از معاونان و سه کارگروه تخصصی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: معاونان توسعه دانشگاه آزاد کشور از اماکن دانشگاه آزاد بروجرد مانند دانشکده دندانپزشکی، مرکز بیماران خاص، مدارس سما و نمایشگاه صدرا که توانمندی‌های صنایع بروجرد را به‌نمایش گذاشته شده بود، دیدن می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد افزود: از خانواده شهید سید عباس صالحی که از دانشجویان دانشگاه آزاد بود، تجلیل و دانشنامه شهید در رشته حقوق به خانواده او تقدیم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم