Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی با بیان اینکه محرومیت فرهنگی از مهمترین مواردی است که در توسعه کشور باید بدان توجه کرد، گفت: عدم بهره گیری از نخبگان درحوزه برنامه ریزی‌های کشور از معضلات توسعه ای است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، نعمت الله فاضلی، امروز (پنج شنبه، 23آبان ) در سالن اجتماعات سازمان مدیریتی برنامه ریزی گیلان اظهارکرد: توسعه جامعه نیازمند توجه به فرهنگ غنی آن ملت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی کشور با بیان اینکه  هر ملت و قومی دارای ارزش های فرهنگی و بومی گرانبهایی هستند گفت: توجه به فرهنگ ها زمینه توسعه جامعه را فراهم  خواهد کرد.

 

فاضلی به روند توسعه از دیر باز تا کنون پرداخت و اذعان کرد:  گفتمان ها در توسعه شهری و زندگی مردم نقش ارزنده ای دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: گفتمان از درون زندگی و از تجربه ملت ها  استخراج  می شود.

 

وی افزود: ملت ایران تنها در بین دیگر کشورها دارای محرومیت فرهنگی است.

 

فاضلی به بحران ها و آسیب های جدی جامعه از بی توجهی به فرهنگ پرداخت و خاطر نشان کرد: در برنامه ریزهای توسعه ای کشور در بخش‌های مختلف باید از نخبگان و افرادی که در این زمینه دانشی دارند، بهره گرفته شود.

 

وی ادامه  داد: مقامات کشوری نمی توانند خود به تنهایی سند توسعه ای کشور را طراحی کنند بلکه باید از اندیشه نخبگان در این زمینه استفاده کنند.

 

فاضلی به افزایش  آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: افزایش خشونت، کاهش ازدواج و اعتیاد و ..... نتیجه  عدم توجه به فرهنگ و طراحی غلط توسعه ای در کشور است.

 

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی  با تاکید بر اینکه گفتمان توسعه ای ایران گفتمان یکپارچه‌ای نیست، گفت: کاستی در فرهنگ ایران بر گرفته از تاریخ ملت ایران است.

 

وی به مشکلات محیط زیست ایران اشاره کردو افزود: در طراحی برنامه های توسعه ای کشور باید به محیط زیست توجه کرد چرا که اکنون بر اثر بی  توجهی به امر مهم برخی از مناطق  دچار بحران محیط زیست شده است.

 

فاضلی اذعان کرد: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته ایران نخستین کشور عصبی با وجود صلح در داخل کشور است.

 

عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات اجتماعی با تاکید بر اینکه گفتمان توسعه ای کشور باید مورد بازبینی قرارگیرد خاطر نشان کرد: توسعه انسانی از دیگر مواردی است که در برنامه ریزی و مدیریت توسعه ای کشور باید بدان توجه شود.

 

پایان پیام/383

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته کتاب و کتابخوانی تبریز ۲۰۱۸ اردبیل خوزستان شیراز مهدویت نهم ربیع الاول زعفران افتتاح پروژه مدیریت فرهنگ توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۳۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • به دنبال برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با سریلانکا هستیم